Čo robiť, aby semeno ostalo vo mne?
chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem
nevladzem docitat, slzy nepustia 😀 😀 😀
Viete preco admin nezamkol temu? Lebo sa tak dobre davno nebavil 😀 😀 😀
no neverím 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam
Bud vitana Chef 😉 utekla jsi od hrncu a panvicek?
zahledla jsi Grekuv salat a bum ho..neni k jidlu, ale k mnozeni..😉
@irriss dnes nevarim 🙂 tak preto som nakukla že co sa tu rieši 😀 😀 😀 😀 a začínaju sa mi pačiť taketo témy,je ich čím dalej tým viac....hoci som najskor neverila že je až take všeobecná ,,nevedomosť,,/zamerne nepíšem hlúposť/
@titkovamiriam my uz sme doriesili.. bude to maly "kubo"... 😀
@titkovamiriam 😉
Jsme v babickovskem veku..Miriam, ruku na srdce, Zaplat PanBuh, ze existuje Mk...nemusime budoucim mladym nevestam NIC vysvetlovat..jen je poslem do..............MK 😉
@titkovamiriam aj ja mam navarene uz tak to tu sledujem celkom sa mi to zapacilo, normalne som si musela vsetko precitat- nedalo sa inak 😀
@titkovamiriam u je pokracovanie.. vcera riesila este len semeno a uz bola hned tehu... https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/jedna-silna-ciarka-na-teste-druha-slaba-som-tehotna/
no ja z vas nemozem baby 😅 😅 😅 😅 😅
Dadka myslím, že máš ešte čas na bábo súdiac podla tvojej otázky a gramat. chýb... 😉 nechaj tomu čas a možno keď budeš staršia, potom s teba to semeno nevytečie 😀

@irriss este jedna moznost by tu bola. .ked vytece tak semeno zasadit do zeme 😀 mozno nieco z neho vyraste... 😕 😀