Čo robiť, aby semeno ostalo vo mne?
chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem
@titkovamiriam
Bud vitana Chef 😉 utekla jsi od hrncu a panvicek?
zahledla jsi Grekuv salat a bum ho..neni k jidlu, ale k mnozeni..😉
@irriss dnes nevarim 🙂 tak preto som nakukla že co sa tu rieši 😀 😀 😀 😀 a začínaju sa mi pačiť taketo témy,je ich čím dalej tým viac....hoci som najskor neverila že je až take všeobecná ,,nevedomosť,,/zamerne nepíšem hlúposť/
@titkovamiriam 😉
Jsme v babickovskem veku..Miriam, ruku na srdce, Zaplat PanBuh, ze existuje Mk...nemusime budoucim mladym nevestam NIC vysvetlovat..jen je poslem do..............MK 😉
@titkovamiriam aj ja mam navarene uz tak to tu sledujem celkom sa mi to zapacilo, normalne som si musela vsetko precitat- nedalo sa inak 😀
@titkovamiriam u je pokracovanie.. vcera riesila este len semeno a uz bola hned tehu... https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/jedna-silna-ciarka-na-teste-druha-slaba-som-tehotna/
Dadka myslím, že máš ešte čas na bábo súdiac podla tvojej otázky a gramat. chýb... 😉 nechaj tomu čas a možno keď budeš staršia, potom s teba to semeno nevytečie 😀

@irriss este jedna moznost by tu bola. .ked vytece tak semeno zasadit do zeme 😀 mozno nieco z neho vyraste... 😕 😀