Čo robiť, aby semeno ostalo vo mne?
chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem
@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
co schovava v tech krabickach???
@titkovamiriam
Ja uz jsem v babickovskem veku a take bych brala vnouce (nejen na hlidani) - momentalne by to byl asi unos.. 😅 😅 😅
Ja uz jsem uvazovala o tom, ze primo zde vyberu nejakou svobodnou mamicku..uz jich mam par vyhlidnutych 😉
@bambi2
no nekdo tapetuje tapetama, nekdo si dava na hrebicky ksiltovky a obrazky a nekdo holt tapetuje krabickami zn. Durex...
a Miriam @titkovamiriam .. jsou ty krabicky prazdne??Jestli jsou plne a chces byt babicka, poradim 😅 😅 😅
@irriss len nie ihlu 😀 😀 😀 😀 necham to na ich rozhodnuti kedy budu chciet byt rodicmi 😀
@titkovamiriam
Nejen kucharka, ale i sikovna svadlenka jsi 😅 😅 😅
@titkovamiriam
a jsou vsechny ty krabicky stejne? nebo se zameril jen na "jahodove"...no to jen abys byla ve vyhode, jake kolace budouci tehotne neveste budou vonet nejlepe 😅 😅 😅 😅
@titkovamiriam staci iba navliest na kefu s prirodnymi stetinami.. najlepsia ta okruhla, na fukanie vlasov 😉 😀
sakra - vajicka dorazila... ☹ ☹ ☹
musim jit varit.. 😒
jeste jsem si vymyslela kvuli vajcum takovou nedelni blbost 😖
t.j. zdlouhavou - lasagne ☹ ☹ ☹
Mejte se krasne..... 🙂 🙂 🙂
a diky za super naladu..budu u plotny tancovat
@titkovamiriam inak to čo je za paradox, že zviera vie ako na to a človek nie 😀 😀 čo už 😀 a že máme rozvinutejší mozog 😀 aj by som pochybovala 🙂 pekný deň

@meryen80 koľko dospelých a vyzretých neovláda gramatiku 😀 to tu nerieš 😉