icon

Čo robiť, aby semeno ostalo vo mne?

dadka118
16. jún 2012

chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem

Strana
z4
vefi89
17. jún 2012

@meryen80 koľko dospelých a vyzretých neovláda gramatiku 😀 to tu nerieš 😉

irriss
17. jún 2012

@bambi2
Sviecka nebo Hviezda..chytat dole..v pripade, ze by.. 😎 😎 😎 😎

ps. uz vidim ten pruser..a irriss..to jsem od Tebe necekala..vzdy jsem si Tvych prispevku a Tebe vazila..a ty jsi ted takova a makova..ach jo.. ☹ ☹ ☹ 😒

titkovamiriam
17. jún 2012

@bambi2 tak na to nemam nervy 😀 😀 😀 😀 😀
@irriss uf esteze tak, ja sa tesim byt babičkou 😀 😀 😀 😀 a dufam že buduca maminka mojich vnucatiek bude vediet ako na to,asi ukazem tuto temu synovi 😀 / no ale doprčic,on ma celu izbu same krabičky durex/

irriss
17. jún 2012

@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
co schovava v tech krabickach???

irriss
17. jún 2012

@titkovamiriam
Ja uz jsem v babickovskem veku a take bych brala vnouce (nejen na hlidani) - momentalne by to byl asi unos.. 😅 😅 😅

Ja uz jsem uvazovala o tom, ze primo zde vyberu nejakou svobodnou mamicku..uz jich mam par vyhlidnutych 😉

bambi2
17. jún 2012

@irriss jezisi kriste, ty si strasne zvedava!!!!!!!!!! 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😀

vefi89
17. jún 2012

@irriss mňa, prosím, vyber si mňa 😀 😀

bambi2
17. jún 2012

@irriss dufam, ze nie tuto, co zalozila tuto temu 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

meryen80
17. jún 2012

@vefi89 dospelých možno, vyzretých eee 😉

irriss
17. jún 2012

@bambi2
no nekdo tapetuje tapetama, nekdo si dava na hrebicky ksiltovky a obrazky a nekdo holt tapetuje krabickami zn. Durex...

a Miriam @titkovamiriam .. jsou ty krabicky prazdne??Jestli jsou plne a chces byt babicka, poradim 😅 😅 😅

irriss
17. jún 2012

@vefi89
Ziar nad Hronom..proc ne? Kdo vi, jestli uz ale nejsi rodina.. 😅 😅 😅 😉

titkovamiriam
17. jún 2012

@irriss len nie ihlu 😀 😀 😀 😀 necham to na ich rozhodnuti kedy budu chciet byt rodicmi 😀

irriss
17. jún 2012

@titkovamiriam
Nejen kucharka, ale i sikovna svadlenka jsi 😅 😅 😅

bambi2
17. jún 2012

@irriss 😀 😀 😀 😉

irriss
17. jún 2012

@titkovamiriam
a jsou vsechny ty krabicky stejne? nebo se zameril jen na "jahodove"...no to jen abys byla ve vyhode, jake kolace budouci tehotne neveste budou vonet nejlepe 😅 😅 😅 😅

bambi2
17. jún 2012

@titkovamiriam staci iba navliest na kefu s prirodnymi stetinami.. najlepsia ta okruhla, na fukanie vlasov 😉 😀

maranat
17. jún 2012

@bambi2 alebo aj zachodova je fajn 😀

irriss
17. jún 2012

sakra - vajicka dorazila... ☹ ☹ ☹
musim jit varit.. 😒

jeste jsem si vymyslela kvuli vajcum takovou nedelni blbost 😖
t.j. zdlouhavou - lasagne ☹ ☹ ☹

Mejte se krasne..... 🙂 🙂 🙂

a diky za super naladu..budu u plotny tancovat

vefi89
17. jún 2012

@irriss no koho tu máš? 😀 ti poviem hneď 😀 ale neeee, teraz idem sťahovať na jeseň 😀

bambi2
17. jún 2012

@irriss ty moc predbehujes situaciu 😀 😀 😀

bambi2
17. jún 2012

@irriss nech vam chutna!!!!!!! a prijed nas pozret zase 😉 😀 😀 😀

titkovamiriam
17. jún 2012

@bambi2
@vefi89
@irriss a ostatné
už sa tak dlho nepobavila,no idem ja už von za psikmi trochu ich vysprchovat lebo chudaci uz nevedia co zo sebou-im sme tiez nic nemuseli vysvetlovat a stence boli na svete 🙂 esteze matka priroda este vie eko na to,tak sa majte asi až do neskoreho večera 🙂 🙂 🙂 🙂

vefi89
17. jún 2012

@titkovamiriam inak to čo je za paradox, že zviera vie ako na to a človek nie 😀 😀 čo už 😀 a že máme rozvinutejší mozog 😀 aj by som pochybovala 🙂 pekný deň

bambi2
17. jún 2012

@vefi89 tak zvierata su urcite inteligentnejsie ako niektori ludia.. ale ja vzdy hovorim, ze rozum je jedina vec ktora bola rozdelena spravodlivo. lebo nikto sa nestazuje, ze ho ma malo... 😉 😕

Strana
z4