icon

Čo sa deje s mojím telom?

almamicka
25. máj 2016

Ahoj žienky, mám taký menší problémik,, teda zamýšľam sa nad tým a neviem čo si mám myslieť... takže ide vlastne o to, že mi mešká MS 6-ty deň, včera ráno som si robila TTest ale vyšiel negatívne, tak som si povedala, že to bude asi len obyčajné meškanie... dnes ráno som bola na WC a na skrinke som zadala posledný ovu test ktorý som tento mesiac nevyužila ( možno vám to bude vtipné,:D ) ale len tak zo srandy som si ho teda spravila:D a na moje veľké prekvapenie tam je aj 2 čiarka (aj keď slabá, no žiaden duch... proste z diaľky viditeľná) a teraz mám vlastne pochybnosti, či som mala nedávno ovuláciu...vďaka tomu sa mi posunula perióda, alebo??? čo napadá vás?? Neviem čo sa to deje s mojím telo, stretli ste sa s tým niekto? Vopred ďakujem za každú odpoveď ..... 😉

almamicka
autor
25. máj 2016

Vidno, že ženám, ktoré túžia mať dieťa totálne hrabe....:D to mi tu písať nemusíte to viem:D

moni244
25. máj 2016

@almamicka veštecká gula? môže to byť všetko možné, do tvojho tela nik nevidí, keď sa ti niečo nezdá, zbehni k doktorovi

sardinka335
25. máj 2016

Mne ked 6 dni meskalo tak som bola tehotna......ale tak ja sa musim vyhybat aj mužovým pohodeným slipom takze čo ja viem čo je to v tvojom pripade ??? Nikto nepozna tvoj cyklus - či je pravidelny, nepravidelny..či ovuluješ..to je proste strašne subjektívne. Ja aj bez testu viem, ze som ,,v čase ovulacie,, mam taku chut na ,,stareho,, ziaden test mi netreba, ale je na služobke takze smola....
Takze bud si tehotna, bud mas hormonalny vykyv alebo nejaka ina porucha cyklu. Chod ku gyndarovi, pozrie uzv. a budeš na istom...

ivca88
25. máj 2016

nemozes testovat LH testom HCG hladinu...
to proste nefunguje ( i ked ženy co boli tehotne tak vraveli ze im aj ovu testy ukazuju pozitívny výsledok, ale to je ako tie testy na urcenie pohlavia zo sody bicarbony 😀 proste 50-50 % ..
nič sa ti nevyrieši....len dalsie pochybnosti ...
takže pekne vyckaj, alebo kup HCG test citlivost 10 🙂 🙂
veľa šťastia

seahorse27
25. máj 2016

Ovu test je pozitivny len vtedy, ked su obe ciarky rovnako silne alebo je testovacia silnejsia. Tento test, ktory si si robila, bol negativny. Staci si precitat pribalovy letak. Pravdepodobne nie si ani tehotna a nemas ani ovulaciu.

almamicka
autor
25. máj 2016

Halooo ženy, ja som nepotrebovala chytré reči, len upokojenie....vidím, že toto je tu ešte horšie ako kedysi na najmame, preto som tam prestala chodiť a tu asi tiež prestanem,,... mali ste sa na tom zasmiať a pobaviť ako dokážu hormóny prepínať mozog :D ja veľmi dobre viem, že ani jedna nemáte vešteckú guľa a dokonca nie ste ani gynekologičky, ale ,,chytré" ste určite....:D a tiež mi je jasné že LH nie je to isté ako HCG....bože bože:D vidím, že moje kolegyne to zobrali s omnoho väčším humorom a sú viac empatickejšie...asi to bude tým, že nie sú Slovenky...(že som sa ja niečo pýtala) tak to vyzerá, keď odpovedajú chytré osoby, ja som chcela radu a skúsenosť od tých ktorým sa to už stalo....tak dík ženy

trdelnik234
25. máj 2016

@almamicka Ahoj, ja si ta pamatam z najmamy este. Ako sa mas? Este si v Nemecku? V akej oblasti robis?
Ak si zelas babatko, tak ti zelam, aby to vyslo a boli tam tie dve ciarky. Skusenost nemam, testy som sice furt robila az ked to uz bolo viac menej iste.

almamicka
autor
25. máj 2016

@trdelnik234 ďakujem za opýtanie🙂 mám sa fajn no musím sa priznať, že ja ti ťa nepamätám... ale aj tak. ako sa máš ty? 🙂
No minulý rok sa nám podarilo konečne otehotnieť, ale žiaľ neskončilo to dobre, odvtedy nič, ale nevzdávame to 🙂 (raz sa to predsa musí podariť nie?🙂 ) ty už máš dieťatko?
A nepracujem v Nemecku ale vo Švajčiarsku 🙂

trdelnik234
25. máj 2016

@almamicka Jasne, ze to vyjde. Vies co, ber to tak, ze mas velku sancu znovu prirodzene otehotniet ( aj ked ten strach tu bude vzdy), co je prvy predpoklad no a potom si das kludovy rezim, pripadne sa prelieci pricina prveho potratu a urcite to vyjde. Uvidis.
Je dobre, ze si medzi ludmi, prides na ine myslienky. Ako si si tam zvykla?
No, ja mam dve dievcata a na najmamu som prispievala najma do tem o stravovani, aj to velmi malo. Uz tam tiez nechodim, je tam mrtvo, za to na MK som skoro kazdy den. Ach jaj!
Potrebuju slovaci vo Svajciarsku nejake specialne povolenie k pobytu, ak tam chcu pracovat, ci staci pracovna zmluva?

marianna_11
25. máj 2016

@almamicka mna si pobavila svojim prispevkom, je to tak ze hormony sa vedia s nami pekne zahravat 🙂 Tak snad to dopadne dobre a bud dostanes menstruaciu alebo to uz bude to vytuzene dietatko 🙂 Vela stastia prajem 😉

almamicka
autor
25. máj 2016

@trdelnik234 ďakujem moja za pozitívnu energiu a silu🙂 a za krásne slová🙂 Viem, že to príde a viem, že to príde samé, keď na to nebudem tlačiť, a keď to nebudem čakať :D v tom som sa už poučila (neviem, či si pamätáš o čom točím, ale ak nie newa:D )
no zvykla som si tu ťažko , no a na niektoré veci si človek jednoducho nezvykne nikdy:D a vieš čo potrebuješ povolenie k pobytu, +pracovné povolenie, vlastne keď prídeš no Š.tak si vybavuješ Ausweis čo je vlastne š.občiansky preukaz...ten ti dávajú na určitú dobu, väčšinou na začiatku je to na 3 mesiace...a potom si to dávaš predlžovať, ale dnes v tejto situácií imigrantov je to trocha zložitejšie ale ide to 🙂 prečo sa pýtaš?🙂

cammille
25. máj 2016

@almamicka tak ja neviem, ale kocky ti predsa nic zle nenapisali, ziadna ta nezrazila, skor ti poradili...skor ma zaraza tvoja reakcia - nedostala si odpoved, aku si si predstavovala, a hned urazas, ake su tu zeny apod...tak ked presne vies, aku odpoved chces pocut, nahraj si ju na diktafon a prehraj si to, mozno ti to pomoze😉

trdelnik234
25. máj 2016

@almamicka Len tak zo zvedavosti, ci sa to zmenilo odkedy sme v EU.

almamicka
autor
25. máj 2016

@trdelnik234 My sme síce v EU ale švajčiarsko do EU nepatrí🙂
@cammille Nepredstavovala som si žiadnú odpoveď :D keby áno tak tu nepíšem a nepýtam radu od neznámych ľudí :D po 2. nikoho som neurážala, len ma prekvapuje, že niektoré nevedia napísať iné ako o magickej guli:D čo ste čarodejnice?:D po 3. už v prvom príspevku resp. v druhom som napísala, že viem, že mi hrabe:D-z hormónou a zo stresu, že viem, že nie je možné aby som testovala ,,údajné tehotenstvo" ovu testom, ale ja nemôžem za to, že niekto si neprečíta celú diskusiu
po 4. bez tvojho príspevku by som prežila- a to neber prosím ako urážku 🙂 nie je to totiž tak myslené 🙂

moni244
25. máj 2016

@almamicka tak sa pytaj v zahranici a nie tu, ked ti Slovenky nevyhovuju 😉

tobnuf
25. máj 2016

@almamicka .. no sem si uz povacsinou chodia maminy vybit na druhych zlost a podpichovat a mudrovat. Malokedy sa tu dockas empatie. Neviem cim to je. Ja zial skusenost nemam ale prajem ti aby si bola tehotna 🙂 .. skus neskor spravit tehu test ak sa nedostavi MS .. o dake 2..3 dni mozno uz uvidis ducha 🙂 papa

alaguema
25. máj 2016

@almamicka prepáč , ale ako má človek pochopiť tvoj zámer, keď tému štylizuješ úplne normálne, bez jediného náznaku, že to mal byť fejtón, alebo pokus o vtip (alebo čo?)....

marinablue
25. máj 2016

Úplne bez urážky prosím. Ale máš pravdu v tom že už ti z toho naozaj hrabe. Stráááášne moc ti držím palčeky a posielam pozitívnu energiu aby ti to tehotenstvo čo najrýchlejšie vyšlo a aby si sa stala maminkou. Potom ti hneď hrabať prestane 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A budeš zase OK. 🙂
@almamicka

iwesska
25. máj 2016

@ivca88 Nie je to tak uplne pravda - ovulacny test nie je primarne urceny na testovanie tehotenstva, ale ak je silno pozitivny par dni po sebe v case ocakavanej menstruacie, tak to znaci tehotenstvo. Totiz hormony HCG a LH su zlozenim velmi podobne.
Ale k otazke
@almamicka Tehotna teda zrejme nebudes pokial ti tehu testu neukazal nic a nasledny ovulak len slabu druhu ciarku, tak sa nic nedeje. Ja som si tiez tak zo srandy urobila ovulak, ze ako asi vyzera ciarka v case prichadzajuceho cyklu a skoro mi oci vypadli, ked boli obe rovnako silne. V skupine snaziliek mi povedali, ze to moze byt tehu, nech skusim tehu test dalsie rano. No a vies co? Bol tam duch! No, dlho som to rozdychavala, aj ked to bolo planovane, ale necakala som, ze to takto nahodou odhalim, chystala som sa totiz akurat na nakup vloziek 😀

ivca88
25. máj 2016

@iwesska
ano, avsak v praxi som videla desiatky zien čo sa s toho tesili a potom revali ze to nevyslo....
staci si spravit v case ocakavaneho mensesu hcg test a isto to ukaze,
ja som to mala jasne už 10dpo.. a 14 dpo už boli palicky takmer rovnake