icon

Čo vám pomohlo, aby ste otehotneli?

erinaxxx
6. apr 2022

Užívam kyselinu listovú aj femibion ešte nejaké rady?

joesvk
6. apr 2022

@erinaxxx Mne najviac pomohlo odsledovať si svoje telo a spoznať, kedy treba byť spolu s mužom.U mňa sledovanie hlienu.

amelie2017
6. apr 2022

Mne pomohlo milovat sa s muzom. Kyselina listova nema ziadny vplyv na to ci otehotnies alebo nie. Je dolezita az po oplodeni na rozvoj nervovej sustavy, chrani pred vznikom defektov plodu.

erinaxxx
autor
6. apr 2022

@joesvk ja mám v strede cyklu taký hustý a potom tesne pred ms taký hustý či ako mám sledovať ?

54tinka54
6. apr 2022

@amelie2017 kys listová sa odporúča užívať uz aj pár mesiacov pred otehotnením - aby si telo urobilo zásoby.

@erinaxxx Ja som brala kys listovú a od prvého dňa až do polovice cyklu som pila alchemilkovy čaj, ráno a večer. Plus manžel bral zinok+selen, aby mal kvalitných plavcov 😀
A plodný hlien by nemal byť biely hustý, ale priesvitný ťahavý - ako surový vajecny bielok

amelie2017
6. apr 2022

@54tinka54 ano, odporuca sa, aby jej telo nemalo nedostatok, ale k otehotneniu nepomoze, pomoze len k spravnemu vyvoju plodu.

erinaxxx
autor
6. apr 2022

@54tinka54 ďakujem ti

vierka112
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
lucylliana
7. apr 2022

@erinaxxx Fembion má dostatok kys. listovej nemusíš brať ešte ďalšiu. Ten sa má začať užívať 3mesiace pred plánovaním tehotenstva a je aj dobre ak partner berie niečo na podporu plavcov. A potom si sledovať kedy máš plodné dni napríklad meraním bazálne teploty, sledovanie hlienu, ovulačné testy,

lucijalucy
7. apr 2022

V našom prípade pomohla mne kombinácia inofolic a gynex a priateľ užíval folandrol (predtým mal zlé výsledky spermiogramu). Po 4 mesiacoch sa zadarilo. Držím palce 🤞🏼

nafka0483
7. apr 2022

@erinaxxx Mne pomohli kompletne vysetrenia aby sme zistili dovod a nasledne skorigovanie zistenych problemov.

Nepises ako dlho sa snazite, ci mate uz niec vysetrene.