Čo vám pomohlo otehotnieť?
Poraďte, máte nejaké rady, čo vám pomohli otehotnieť?! Nedarí sa a nedarí .....
Kvapky Gynex prvy mesiac ked bil muz dva tyzdne na sluzobke a sex sme mali len 3 krat. Predtym 1,5 roka snaxilkovanie. A k tomu moja maternica uterus bicornis bicollis - aj sa spravne uhniezdilo a uz sme 22 tt. 🙂
Teras som brala inofolic mesiac tak neviem ci este mam kupit ci to pomoze a tie kvapky gynex su dobre
Ahojte, ja som asi pol roka pred otehotnením užívala Inofolic a manžel Folandrol, toľko z tých lekárenských produktov. Inak som sa snažila byť psychicky v pohode (čo práve nebolo najľahšie, lebo sme mali dosť náročné obdobie v rodine aj v práci), ale nakoniec sa to podarilo v období, kedy som to najmenej čakala. Zopár rád som napr. aj teraz našla tu: http://vaslekarnik.sk/planujeme-rodinu-1-maters... a keďže mi ich aktuálne už netreba 🙂, snáď pomôžu aspoň ostatným. My už sa vytešujeme z 25 tt 🙂 držím všetkým palce.
Ahojte dievčatá čítam tu vase spraví mi sa snažíme tiež o všetko a nedarí sa mám bola som aj u lekárky a tá mi povedala že je mám všetko v poriadku že môžem kefi kolvek otehotnieť a nedarí sa poraďte mi som už zúfala
Ahojte!my sme sa snazili skoro 3 roky.pocas toho som uzivala lieky,nic.hormony nic.aj som mala priechodove vysetrenie,vsetko ok.inofolic som brala denne 2,uz sme vedeli,ze je to PCOS,inzulinrezistncia.pustila som vsetko,zacala som cvicit,paleo vyzivu.citila som sa super,mala som ciele,ze kolko schudnem,a na konci mesiaci som vsimla,ze som tehotna🙂 paleo pocas tehotenstva nerobim,nakolko som to este nerobila dlho,potom urcite opat
Obidve tehu boli na prvy pokus. Vzdy prvy den po menzese cize taky 7-8 den cyklu. Gynekolog si moze hovorit co chce prax je prax. V nasom pripade to bolo takto. Moj cyklus 26 dni a vzdy mi to vyslo hned prvy den po menzese. Drzim palce
ja som otehotnela cez menzes....inak sa nedarilo 2 roky
Baby ja už som tiež dosť zúfala z toho že sa nám vôbec nedarí otehotnieť. Robíme to dosť často ale nikdy sme si nič nepočítali. Iba skúšame a veríme že sa to raz podarí ale zatiaľ nič. Ako sa to Vám podarilo?
@mariatobi presne, my sa snazime 3 roky, brala som uz vsetko mozne a nic. az teraz mi zistili zvyseny prolaktin, doteraz mi nikde, ani v car nerobili testy na tento hormon...az ked som zmenila gynekologa..ostatne vysledky vsetky dobre, napriek tomu 2krat iui neuspesne... Som rada, ze mi konecne nieco nasli, tak dufam mi to pomoze, ako tebe 😊
@lenttilka82 nam sa pred mesiacom narodilo babo. Z celeho srdca drzim palce!
sabca24 Ahojte baby ste skusenejsie mohli by ste mi poradit z priatelom sa snazime o babetko uz 4 mesiace a stale nic emoticon vedeli by ste mi poradit?Doktor povedal ze som v poriadku nech sa snazime.Vedeli by ste mi poradit?Dakujem pekne za kazdu radu
@sabca24 Veď 4 mesiace nie je až taká dlhá doba - sú tu páry čo sa snažia-snažili omnoho dlhšie. Aj ti mal tvoj lekár povedať, že až po roku neúspešného snaženia sa začína z toho robiť vážnejší problém. Ak si ty v poriadku tak sa snažte ďalej, sleduj si napríklad ovuláciu ak máš pravidelný cyklus. Ak sa vám nebude dariť aj naďalej tak je potrebné aby aj partner išiel na vyšetrenie.
Ja som uzivala nosifol a po dvoch baleniach bol test pozitivny. Predtym sme sa snazili asi pol roka, mala som jeden missed abort, teraz bude verim vsetko ok. Nosifol sa mi este zvysil, podla lekarky ho uz uživat nemusim, uz splnil svoju funkciu 🙂 ak by ste ho niektora chceli (mam dve balenia), ozvite sa🙂
kvapky od Valovica 🙂
Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
Nechápem ako ma pomoct to ze nemam na to mysliet😳Ved kazdu sekundu musim na to mysliet☝️Všade vidim tehotné ženy,malé detičky,mamičky s kočíkom tak ako sa neda na to myslieť?snazime sa uz pól roka a nic.isla som z prace prec kvoli kľudu bol tam stres a aj tak nic😔Este zevraj pomôže injekcia od gynekológa pred ovuláciou mam P.Hartela celkom profík tak to je moja jediná posledná záchrana😌Vsetkym prajem vela šťastíčka a vsetko dobre💙
Baby mne pomohla dovolenka a kluuuuud konecne..
Môžem sa opýtať koľko môže trvať otehotnenie .. Je tomu uš 3mesiace .. Poratemi
@vituzene to si tu sama sebe pises posielas?
Ahojte pokúšame sa o bábetko 4 mesiace a stále nič viete nám poradiť ako bi som otehotnela .. nevadi to že máme 17 rokou obi dvaja prosím odpiste mi
Ahojte prosím vás o radu mi z mužom sa pokúšame o bábo a nedarí sa nám uš 5 mesiac a stále nič vedeli bi sťe nám poradiť ďakujeme vám odpiste 🙂
@kajuska1601 dobrý deň aké čaje vám odporúčala bylinkarka
@anavi22222 skusim najst ten papier a napisem
Mne pomohol sex

otehotnela som planovane cez menzes , lebo inak nam to nevyslo....