Čo vám pomohlo otehotnieť?
Poraďte, máte nejaké rady, čo vám pomohli otehotnieť?! Nedarí sa a nedarí .....
Ahojte. Mne pomohol inofolic. O bábätko sme sa snažili 6 mesiacov, nakúpené som mala ovulacne testy, brala som femibion.
Potom mi známa poradila vykaslat sa na ovulaciu a jej sledovanie a kúpiť si inofolic. Zabralo to, o mesiac som videla vytúžené 2 čiarky 😍
Možno to pomôže aj iným, držím palce.
@anavi22222 neviem ake caje mala naordinovane
@kajuska1601 ale mne bylinkarka co dala caj pit tak Gynastan.
1. Vnutorny pokoj (moje tajomstvo uspechu 🙂, od prvej chvile chranit seba tak,akoby ste uz pod srdieckom nosili.novy zivot). Kamaratkam, co sa dlho snazili, pomohli moje rady pit prvu polovicu cyklu 2. Alchemilkovy caj raz denne (prispieva k zrobustneniu vystelky maternice=endometria, aby sa lahsie plodik uchytil). 3. Zensky org. po muzskom pomaha lahsie prijat jeho genet. material, chapeme sa ;). 4. Ostat v klude lezat aspon 20min po tom. 5. Sport v prvrj polovici cyklu - na prekrvenie tkaniv. Dufam,ze som pomohla
Ahojte, tak aj ja sa pridávam 🙂 vo februári som mala mmt :( našťastie nebola nutná operácia takže mi všetko nechali. Teraz sa už tretí mesiac snažíme o bábo a zatiaľ nič :( podľa dr som zdravá ja aj partner, a mmt bola vec náhody, najskôr som sa bála nepriechodných vajcovodov ale je to ok.
Tento mesiac som už vážne dúfala a zas prišla mrcha ☹
@barbinka13 ako dosiahnes org po muzsskom
Ja som skúšala inofolic, nosifol, muz mal folandrol, ovu testy,.... po vyše roku ked som to vzdala - nebrala nic a muz dobral kotvicnik s arginin sa to podarilo, ten uspesny mesiac som skusila 1x prstikovu metodu, mozno pomohla aj tá 🙂 o nej som sa docitala niekde vo forach, tak som si povedala že vyskúšam a vyšlo to 🙂
@patka33 🙂 ako to napisat ... ze este on dokonci svoju pracu... externe... naznacila som dost?
@gurags
Ako spomina Patka,niektorym.snazilkam.pomohla.aj jej metoda, prstiky kazdopadne hraju rolu aj v mojej ;) idealne je ked sa pri tom.podklada panva, staci malym.vankusikom, alebo velmi sa u mojich smaziliek osvedcil aj ten vankusik na.dojcenie/podkladanie tehu bruska...mali ho teraz v lidli za 11eur, je z takeho zvlastneho materialu akoby zo zrn,tym.padom.si.ho.vytvarujes ako chces a drzi tvar. Je dolezite mat podlozenu panvu, aby sa material udrzal.dnu, a zaroven orgaz vtiahne stahmi.amternice dni z toho co najviac. A pokoooj potom ;)
Mne pomohlo nesledovat sa...uzivat si zivot...neriesit...a domaca palenka...sem tam vecer za poharik 🙂))
@patka33 ked si mala potrat, skor by som sa zamerala na vysetrenia - hematologiu, imunologiu pripadne nejake bakterie v posve - lebo otehotniet vies, len potratom mozu skoncit tehotenstva ked mas zena hematologicke, imunologicke, alebo endokrinologicke problemy. Mas nejake vysetrenia za sebou?
@patka33 no myslim ze mi tak celkovo precistila organizmu..ved to je najlepsi liek...samozrejme nie opijat sa...a hned sa zadarilo....ja som stara skola...ja tie dristy z lekarne a doplnky vobec neuznavam....kazdy dobry gyndos povie ze je to blud....proste treba byt v pohode a neriesit a hlavne ako hovori gyndos...negooglit sprosti...🙂
Po 2 rokoch snaženia som si začala merať BT, obaja sme začali brať macu, E, selén a zinok. Ja alchemilku a manžel kotvicnik čaj. O 5 mesiacov na to máme //
Ja som začala merať BT ale osobne si myslím že práve orgazmus ... DR mi poradila vraj to tiež veľmi napomôže aby sa spermie dostali tam kam majú a tak sme v decembri začali skúšať s tým aby sme vyvrcholili približne naraz no a ešte v ten mesiac som si robila tehu test a boli tam nádherné // kolajničky 😍
Ja som mala ovulacne testy, merala som BT, brala ja aj manžel rôzne vitamíny, bola som na všetkých vyšetreniach, mm na spermiograme...všetky výsledky boli ok a aj tak vyše roka nič. V januári mal manžel narodky, tak sme si doma otvorili fľašku vodky, ani neviem ako ma to napadlo, lebo ja nepijem vôbec, poriadne sme sa opili, len tak letmo si pamätám sex a bum, teraz som 31tt.
@patka33 vidis nie je to nahoda, je to lekarsky potvrdene ;)
Ahojte kocky, my sme sa s manzelom snazili 2 roky, vyskusali sme asi uplne vsetko, no a nakoniec sa podarilo v case ked som pila caj od bylinkarku, cvicila mojzivu metodu a pila aloe vera gel forever. Mojim kamoskam som to tiez poradila, im caj nechutil, tak ho nepili, na cvicenie nemali cas a nervy, tak vyskusali iba ten aloe berry nectar a este nejake vitaminky na podporu otehotnenia a uz dvom sa podarilo tiez po dlhsej dobe. To aloe vera je fakt zazrak, teraz ho beriem aj na imunitu a vypadavanie vlasov ;)

@kamilka22 ako si ho pila nam sa tiez dlho nedari a chcem ten caj zacat