icon

Čo zabralo k otehotneniu, ak Inofolic nepomohol?

miniee7
25. okt 2020

Čaute baby 😉

prosím, poraďte, čo Vám pomohlo k otehotneniu, ak Vám inofolic nepomohol?
A viete aj prečo zabralo "to niečo iné" a za ako dlho ?

Strana
z2
zuzla10
30. nov 2020

@miniee7 nie neskusala zmierila som sa stym proste je to realita tak to ma byt asi

geacelove
13. apr 2021

@miniee7 dobrý den 🙂 Jak se vám daří? Pomohlo něco? Například ten drmek (vitex) nebo třeba jiná alternativa? Já už také nevím, co vše nové ještě zkusit, ještě teda jsem tady objevila tu sóju (ač ovulaci dle všeho mám). Teď jsem brala drmek, ale měla jsem pocit, že mi ovulaci dost rozházel, posunul dozadu, což se mi vůbec nelíbí...
Jak jste na tom? 🍀

miniee7
autor
17. apr 2021

@geacelove ahoj 🙂 drmek upravuje cyklus, keď som brala tablety po 3 mes. sa zadarilo, ale neúspešne. Inofolic mi cyklus rozhadzal a predlžoval, neviem ci by malo význam ho brať dlhšie ako 5 mesiacov. Potom som brala z drmku tinktúru ráno na lačno cca 3 mes. Cyklus sa zpravidelnil.A už dlho mi mešká menštruácia, zatiaľ tehotná z tinktúry nie som, ale mam zápal 😔 neviem ci tinktúra rovnako účinné zaberá, skôr si myslím, ze pomalšie než tabletky, ale ak treba upraviť cyklus a zrovnať hormonálne hladiny estrogénu a progresteronu je to vhodná bylinka. Tak isto ako aj čaje z rebríčka (mysieho chvosta), prípadne alchemilky. Ako dlho ten drmek užívaš? a aspoň 3 mesiace v kuse? Treba vydržať a potom dat od neho aspon mesačnu prestávku 🙂 ono každá sme iná a každá má iné problemy, ale niečo určite zaberie 😉 pripadne skús popritom zvýšiť pohyb a vylúčiť zo stravy uplne cukry.

geacelove
29. apr 2021

@miniee7 ahoj 💐 Díky za odpověď, já brala kdysi drmek v tinktuře a taky asi 3 měsíce, možná dypz. Nezabralo. Teď minulý cyklus teda tablety, no a zřejmě buďto bez ovulace nebo byla posunutá na později. Nicméně se mi cyklus prodloužil a MS vůbec nechtěla dorazit bez vysazení (těhotná jsem bohužel nebyla). Takže jsem se rozhodla trápení neprodlužovat, když LF byla už asi 12 dní, a do dvou dnů se dostavila MS po vysazení drmku. Teď nový cyklus, drmek zkusím až pokud bude ovulace 🙂 Zkouším sóju, prý umí nahradit Clostilbegyt. Nikdy jsem asi s ovulací neměla problém (aspoň z folikulometrie nebo teplot a měření BT), ale proč to nepodpořit a kdyby náhodou uzrála 2 vajíčka, tím líp 🙂

geacelove
29. apr 2021

@miniee7 p.s. tuto eliminační dietu jsem měla také 🙂 sportuju dost, ale zas si nemyslím, že nějak nadměrně, aby to bránilo otěhotnění 🙂 Dokonce jsem nejedla ani gluten (lepek) jeden čas. Bohužel vše bez efektu :/

Strana
z2