Ovulačný test Livsane: Je môj výsledok pozitívny?
@anna_2012 ja len dodám, že ani tak nejde o to, kedy je pozitívny, ale keď následne prudko klesne hladina. Lebo niekto môže mať celkovo vyššie hladiny LH hormónu , a tak pozitivitu už ukazuje, hoci ovu ešte nie je úplne blízko, čiže môže byť pozitívny aj dlhšie.
@any_soj Tento test som robila cca o 20:00 večer….na druhý deň tiež večer bol rovnako silno pozitívny…. Preto sa pýtam, lebo nemám s tým skúsenosť a chcela by som sa s tým oboznámiť 🙈😂
@any_soj Tento test som robila cca o 20:00 večer….na druhý deň tiež večer bol rovnako silno pozitívny…. Preto sa pýtam, lebo nemám s tým skúsenosť a chcela by som sa s tým oboznámiť 🙈😂
@anna_2012 a potom bol už negatívny hej? Ten posledný pozitívny je "TEN" pozitívny... Niekto nemá pozitívny nikdy (napríklad ja, hoci ovulácia prebieha pravidelne, som nikdy nezachytila presne čas, očividne mám tú hladinu nízku a dvihne sa len na kratučký čas). Niekto zas má pozitívny aj viac dní. Každopádne - ovulacny test, akokoľvek pozitívny, nie je dôkaz, že ovulácia prebehla. Je to len dôkaz, že telo sa na ovuláciu pripravuje. Ale ešte vždy sa môže stať, že proces stopne, a ovulácia bude o niečo neskôr v tom cykle, alebo vôbec. Prebehnutu ovuláciu dokazuje z domácich metód len podľa pravidiel symptotermalnej metódy nameraná zvýšená teplota.

@anna_2012 podľa mna ano