Cvičenie podľa Ľudmily Mojžišovej. Mne pomohlo
Som mamička 3,5 ročného chlapčeka, ktorá sa snažila 7 rokov až DVD pani Mojžišovej a cvičenie asi 3 mesiace ( nie vždy pravidelne) mi prinieslo malý uzlíček, dnes už veľký zbojník. Ak máte podobnú skúsenosť alebo by ste radi získali DVD za výhodnejšiu cenu. Ozvite sa. Držím všetkým prsty a určite to príde.
@sany944 odporucam ist za fyzioterapeutom a s nim si zacvicit Mojzisovej cviky. Upozorni Ta na nespravne pohuby a drzanie tela ktore sama nevidis. Nespravnym cvicenim si clovek skor uskodi. Cviky najdes aj na nete (precvicovanie panvoveho dna Mojzisove). Ja na Pco uzivam inofolic a clostyl, vajicka sa uvolnili
@luciatrencin ahoj ja chodim za fyzioterapeutkov, resp. zatial len raz som bola, uz jej musim zavolat nech ma skontroluje ci cvicim dobre. A inofolic som uz zazivala uzivat aj ja, beriem 2x denne a clostyl som uz mala 3x vyzera ze ovulacia bola ale nepodarilo sa, a teraz idem dalsi mesiac po 2 mesiacoch pauzy zas na clostyl, ale ak narastu aspon 2 vajicka idem rovno na insiminaciu 🙂
@luciatrencin ahoj prosim ta nevies kde v okolí trencina najdem fyzioterapeuta, ktory ma nauci spravne cviky?
@illinka poslem do spravy 🙂
ahojte, viete o niekom alebo nejakom centre, kde sa cvici? alebo nepredava este niekto DVD?
to podla toho dvd len cvicite, nic viac?
Podla DVD som sa naucila cvicit lepsie ako v centre,
no to by som mala aj ja vyskusat
Mam neotvorene CD na predaj
ja som si tiež kúpila knižku ale bola by som rada, ak by mi to niekto ukázal niekedy mám pocit, že to necvičím správne, neviem, čo to potrebujem ale rada by som bola čoskoro tehu. a bola fit. premáham sa cvičiť to už mesiac a stále mám pocit ked to cvičím, že to nerobím správne. škoda, že u nás to nie je nejaké takéto cvičenie, je nás v meste joga ale to nie je asi ono ale aj tá je fajn 😀
Ahoj kupim DVD ak dakto este ma na predaj. Dúfam, že raz sa aj ja dočkam.
A cena by bola aka????
Ja som pozerala na ofic. stranke cenu a ty si za kolko kupovala???
ja som to kupila za 29,90 Eur komplet a dam Ti to za polovicu
ale ja mam aj s knihou to bolo DVD + kniha v knihe su jednotlive cviky vysvetlene.
navrhni si cenu 🙂
12e

@kimmm1 Ahoj ešte máš dvd L.Mojžišovej?