icon

Cvičenie podľa Ľudmily Mojžišovej. Mne pomohlo

miluska54
6. júl 2011

Som mamička 3,5 ročného chlapčeka, ktorá sa snažila 7 rokov až DVD pani Mojžišovej a cvičenie asi 3 mesiace ( nie vždy pravidelne) mi prinieslo malý uzlíček, dnes už veľký zbojník. Ak máte podobnú skúsenosť alebo by ste radi získali DVD za výhodnejšiu cenu. Ozvite sa. Držím všetkým prsty a určite to príde.

katkakatarinka
27. júl 2015

@kimmm1 Ahoj ešte máš dvd L.Mojžišovej?

golinka22
27. júl 2015

@kimmm1 jej pomohlo? a za kolko ho predavas?

sany944
1. sep 2015

@kimmm1 ahoj ja by som si ho kupila, za kolko ho predavas? A tebe to pomohlo? Mne sa vobec netvoria vajicka a mam PCO, vyskusala som asi vsetko okrem tohoto cvicenia, tak dufam ze pomoze

meca
11. nov 2015

@katie26 ja mam.Dvd s knizkou ak je to este aktualme

luciatrencin
12. nov 2015

@sany944 odporucam ist za fyzioterapeutom a s nim si zacvicit Mojzisovej cviky. Upozorni Ta na nespravne pohuby a drzanie tela ktore sama nevidis. Nespravnym cvicenim si clovek skor uskodi. Cviky najdes aj na nete (precvicovanie panvoveho dna Mojzisove). Ja na Pco uzivam inofolic a clostyl, vajicka sa uvolnili

sany944
19. nov 2015

@luciatrencin ahoj ja chodim za fyzioterapeutkov, resp. zatial len raz som bola, uz jej musim zavolat nech ma skontroluje ci cvicim dobre. A inofolic som uz zazivala uzivat aj ja, beriem 2x denne a clostyl som uz mala 3x vyzera ze ovulacia bola ale nepodarilo sa, a teraz idem dalsi mesiac po 2 mesiacoch pauzy zas na clostyl, ale ak narastu aspon 2 vajicka idem rovno na insiminaciu 🙂

illinka
19. nov 2015

@luciatrencin ahoj prosim ta nevies kde v okolí trencina najdem fyzioterapeuta, ktory ma nauci spravne cviky?

luciatrencin
20. nov 2015

@illinka poslem do spravy 🙂

leelloo
15. jan 2016

ahojte, viete o niekom alebo nejakom centre, kde sa cvici? alebo nepredava este niekto DVD?

meca
15. jan 2016

@leelloo ahoj ja predávam DVD AJ S KNIHOU 🙂

vlastulina1
15. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

to podla toho dvd len cvicite, nic viac?

meca
15. jan 2016

Podla DVD som sa naucila cvicit lepsie ako v centre,

jarka800
15. jan 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

no to by som mala aj ja vyskusat

kimmm1
17. jan 2016

Mam neotvorene CD na predaj

leren1
29. jan 2016

@kimmm1 este aktualne ? 🙂

meca
29. jan 2016

@leren1 ak nie ja mam raz pozrete aj s knihou

leren1
30. jan 2016

@meca a za kolko by si mi vedela posunut ? Aj pomohlo ci ?

kimmm1
30. jan 2016

@leren1 ešte áno. Nove, nerozbalene 🙂

leren1
30. jan 2016

@kimmm1 cena ?

matilda72
30. jan 2016

ja som si tiež kúpila knižku ale bola by som rada, ak by mi to niekto ukázal niekedy mám pocit, že to necvičím správne, neviem, čo to potrebujem ale rada by som bola čoskoro tehu. a bola fit. premáham sa cvičiť to už mesiac a stále mám pocit ked to cvičím, že to nerobím správne. škoda, že u nás to nie je nejaké takéto cvičenie, je nás v meste joga ale to nie je asi ono ale aj tá je fajn 😀

krengoska
2. mar 2016

Ahoj kupim DVD ak dakto este ma na predaj. Dúfam, že raz sa aj ja dočkam.

meca
2. mar 2016

@krengoska ja mám na predaj DVD s knihou

krengoska
2. mar 2016

A cena by bola aka????

meca
2. mar 2016

@krengoska navrhni si prosim cenu

krengoska
2. mar 2016

Ja som pozerala na ofic. stranke cenu a ty si za kolko kupovala???

meca
2. mar 2016

ja som to kupila za 29,90 Eur komplet a dam Ti to za polovicu

krengoska
2. mar 2016

@meca DVD original stoji 22 eur

meca
2. mar 2016

ale ja mam aj s knihou to bolo DVD + kniha v knihe su jednotlive cviky vysvetlene.

meca
2. mar 2016

navrhni si cenu 🙂

krengoska
2. mar 2016

12e