Nikde na fore som nenašla jasnú odpoveď na moju otázku tak som založila túto diskusiu. Len by som Vám chcela povedať že som sa dočítala o tejto šikovnej vecičke. Cyclotest Baby je to pristroj na merianie plodných dní...meriate prostredníctvom integrovaného meracieho senzora svoju telesnú teplotu od prvého dňa Vašej menštruácie až do začiatku neplodnej fázy po ovulácii a to ráno bezprostredne po prebudení – priamo pod jazykom (presne ako keď si meriate teplotu)...je to strašne drahá zaležitosť ale zaujimalo by ma či je aj taká ucinnosť ? naozaj su tie udaje pravdivé ? dá sa tomu veriť a oplati sa to kúpiť ? nemáte s tým niektorá skusenosť?? o bábo sa s manželom snažíme už viac ako rok no stále sa nám nedarí, no ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá...
Ahoj Lele. Ja predavam. Mas zaujem? Je este 1 rok v zarucnej dobe.
Ahoj, ja ho už nemám. Dúfam že slúži kočke ktorá si ho kúpila.
Neponuka niekto cyclotest baby na predaj?
ahojte, predavam cyklotest baby. cena je 90 Eur.
Ahojte predám cyclotest 2 plus,original balenie 2 roky zaruka
@zlatovlaska79 mne nepomohol
Ja som si kúpila cyklotest 2 plus skôr ako prirodzenú antikoncepciu. Ale je úplne nový a nepoužívam ho kvôli tomu že kojím a tým pádom nespím minimálne 5 hodin v noci bez prebudenia tak ho nemôžem používať. Ak máte záujem predám Vám ho. Ani raz nebol zapnutý a tiež slúži ako pomôcka k oplodneniu
@bejby138 dobrý den mala by som záujem o tento cyklotest aká je cena? jedine nerozumiem aky je rozdiel medzi cyclotest 2 a cyclotest baby- ked obe vlastne funguju na tom istom a zistuju plodne a neplodne dni preco su takto rozdelene? a baby je drahsi... nechapem v com je iny??? Poprosím poslite mi sms alebo zavolajte 0917534144
ahojte. ja by som tiez rada kupila cyclotest za nejaku rozumnu cenu. ponúknete?
@tatulienka odkial si mam jeden
@patka33 pri senci bývam.. cena?
@tatulienka cena 50e mas zaujem
@veronikas12 ahoj mas ešte ten cyklotest na predaj?ďakujem
@lakukaa ahoj ja ho mám ešte v ponuke .
@lakukaa ahoj aj ja ho mám v ponuke
@bejby138 ahoj, máš ho ešte na predaj?
@veronikas12 dobrý deň a mate ho ešte na predaj mala by som zaujem
Ahojte ja mam na predaj cyklotest baby. Cena 55 Eur.
Pezinok. Mozem poslat aj postou.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás predáva Cyclotest baby?