Nikde na fore som nenašla jasnú odpoveď na moju otázku tak som založila túto diskusiu. Len by som Vám chcela povedať že som sa dočítala o tejto šikovnej vecičke. Cyclotest Baby je to pristroj na merianie plodných dní...meriate prostredníctvom integrovaného meracieho senzora svoju telesnú teplotu od prvého dňa Vašej menštruácie až do začiatku neplodnej fázy po ovulácii a to ráno bezprostredne po prebudení – priamo pod jazykom (presne ako keď si meriate teplotu)...je to strašne drahá zaležitosť ale zaujimalo by ma či je aj taká ucinnosť ? naozaj su tie udaje pravdivé ? dá sa tomu veriť a oplati sa to kúpiť ? nemáte s tým niektorá skusenosť?? o bábo sa s manželom snažíme už viac ako rok no stále sa nám nedarí, no ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá...
Dobry den, mne nie, kolegyniam ano.
@tatulienka dobry den mam na predaj.
@lakukaa cena prosim
@patka33 Zatial nepouzivam, skusim este HAK
Ahojte, kúpim cyclotest baby, má niekto na predaj?
Ahojte..predam cyclotest baby
Ahojte, ja mám tiež jeden na predaj, ak by niekto mal záujem.
Ja mam cyklotest par mesiacov a som z neho sklamana :( vyhodene peniaze.ukazuje mi to plodne dni pri teplote 36,12.dodnes som neotehotnela.minule mi to ukazovalo plodne dni 8x za sebou.takze za mna nie.
@tatulienka môžem poprosiť cenu ak ho ešte máš? Dakujem
@meg_junova ahoj môžem poprosiť cenu? Ďakujem
@merii ahoj, je to 60e + postovne
@meg_junova ahoj a pomohol ti? Bola si a nim spokojná?
@nela2015 ahoj ešte ho mate mala by som záujem a cena
@dagomrska dobrý deň ešte mate ten cyclotesr baby
@wampirka ahoj chcem sa opýtať ci ešte máš v ponuke ten cyclotesr baby lebo zháňam kto by ho predaval
@bejby138 dobrý deň ešte mate ten cyklotest
@dagomrska z namestovo
Dobry vecer aj ja ho mam nepouzila som posuvam dalej.nepotrebujem ho
Dobry den.
@dobrotka1984. Ano je k dispozicii. Cena 40 Eur.
dobry den, mate niekto na predaj cyclotest baby? prosim ak ano odoslite spravu aj s cenou. dakujem pekne
Dobry den, mam k dispozicii cyclotest za 50e, posuniem dalej.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dagomrska pomohol vam?