Cyclotest Baby
Nikde na fore som nenašla jasnú odpoveď na moju otázku tak som založila túto diskusiu. Len by som Vám chcela povedať že som sa dočítala o tejto šikovnej vecičke. Cyclotest Baby je to pristroj na merianie plodných dní...meriate prostredníctvom integrovaného meracieho senzora svoju telesnú teplotu od prvého dňa Vašej menštruácie až do začiatku neplodnej fázy po ovulácii a to ráno bezprostredne po prebudení – priamo pod jazykom (presne ako keď si meriate teplotu)...je to strašne drahá zaležitosť ale zaujimalo by ma či je aj taká ucinnosť ? naozaj su tie udaje pravdivé ? dá sa tomu veriť a oplati sa to kúpiť ? nemáte s tým niektorá skusenosť?? o bábo sa s manželom snažíme už viac ako rok no stále sa nám nedarí, no ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá...
Ja mam cyklotest par mesiacov a som z neho sklamana :( vyhodene peniaze.ukazuje mi to plodne dni pri teplote 36,12.dodnes som neotehotnela.minule mi to ukazovalo plodne dni 8x za sebou.takze za mna nie.
@wampirka ahoj chcem sa opýtať ci ešte máš v ponuke ten cyclotesr baby lebo zháňam kto by ho predaval
dobry den, mate niekto na predaj cyclotest baby? prosim ak ano odoslite spravu aj s cenou. dakujem pekne

@dagomrska pomohol vam?