icon

Dá sa otehotnieť aj mimo plodných dní?

bibiiana
30. sep 2015

Dobrý deň žienky chcela by som sa opytať či sa da otehotnieť aj mimo plodnych dni ..kedže s priateľom po dlhych 2 rokoch sme sa konečne dočkali že môžeme mať konečne babatko ..tak sa už začiname snažiť ...bola by som Vam vdačna za každu odpoved 🙂

Strana
z2
danielabal369
30. sep 2015

Ahoj, tiež sa pripájam k názoru, že počas neplodných dní nemôžeš otehotnieť. Bola tu položená správna otázka, či vieš, kedy máš plodné a kedy neplodné dni. Mne osobne veľmi pomohla prednáška o Billingsovej ovulačnej metóde, ktorú som absolvovala v BA v Quo Vadis. Bolo to zdarma. Skús si pozrieť na nete, či aj v tvojom okolí neorganizujú takúto prednášku. Fakt odporúčam.
veľa šťastia prajem.

bibiiana
autor
17. nov 2015

Dobry deň žienky chcem sa opytať 9.11.mi zacali plodne dni tak sme to skušali chcm sa opytat do kolkych dni by mal test ukazať dva čiarky??pretože baby planujeme ....a už druhy deň ma boli pod bruškom picha ma na pravej strabe 🙂 .a ešte ktore testysu najlepšie.....

babydesire
23. nov 2015

@bibiiana Ahoj,u kazdej je to inak
- niektorym test ukazal uz pred ocakavanou ms,inym az tyzden po ...mne prvy aj druhy raz ukazal den po ocakavanej ms,teda na 29 dc...vela zalezi aj od toho ci mas alebo nemas pravidelny cyklus,kolko je dnovy,ci si zdrava alebo chora,stres a ine...
- takisto,u kazdej je to ine...vela zien, co som sa na forach docitala,odporuca mamatest..no mne neukazal nic,pricom som bola tehotna co mi hned potvrdil iny test - rapiclear (zelena krabicka) ..tento tehu test sa mi osvedcil ako pri prvom tak aj pri druhom tehu,ducha som nasla na 29dc..

meg_junova
14. jan 2019

@dkethe zazrak? Su muzi co musia mat sex kazdy den, ja v tom az taky zazrak zas nevidim🙈

caroline276
24. júl 2023

@mawka teda wau.. fakt hocikedy

majka2002
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2