icon

Dá sa otehotnieť, keď si do vagíny dám spermie?

nadaa1
25. júl 2022

Ahojky fakt potrebujem pomôcť už som hľadala aj na nete všade píšu niečo iné tak neviem mala som sex môj partner spravyl sa mi na brucho utrela som sa a na prste mi ostalo trocha spermie nie veľa dala som si to nechtiac do vagíny iba na povrch nie úpne hlboko a hneď som sa šla umyť zaviedla som si tu spermiu asi 1 až 2 min potom je možné že už tie spermie neboli aktívne? Podľa mňa to funguje tak že sa chlap musí spravyť do ženy a to vystriekne až hore do krčky maternice a tak nie že sa semeno dotkne vagíny a som tehotná či ako ďakujem za odpoveď

mimikarol
25. júl 2022

Veru môžeš. Presne tak funguje aj umelé oplodnenie 🤣

nadaa1
autor
25. júl 2022

@mimikarol to ako fakt ? Či si robíš srandu ? Ja to fakt potrebujem vedieť úprimne napísané hľadala som i po nete a tam je kade čo napísané 🤦‍♀️ nemám skúsenosti a nehámbim sa za to práve preto sa pítam ďakuje.

veronikaszabova
25. júl 2022

@nadaa1 😂😂😂🤦🤦🤦 robi si z teba srandu

banderaska29
25. júl 2022

@nadaa1 ja si myslím že ty tak neotehotnieš. lebo narozidel od inych chlapov ktorí majú v jednej kvapke milióny spermií - ten tvoj má iba jednu. tu si si zaviedla. teraz to je v rukách božích 😀

lesana25
25. júl 2022

Spermia na peste. Tak ešte dobre, že si si to omylom zaviedla do vagíny a nie na špagety 🤦‍♀️

veronikaszabova
25. júl 2022

@banderaska29 😂😂😂 nemozeeeem 😂😂😂

banderaska29
25. júl 2022

@lesana25 nieeeeeeeeeee 😀

sticker
janka_01
28. feb 2023

Spýtam sa aj ja aj keď si budete tukat na čelo. Keďže beriem HAK ale užila som deň-dva pred stykom liek, ktorý vraj neznižuje účinok antikoncepcie ale aj tak sa bojím. Včera som mala styk. Teda ešte pred tým som som držala priateľov penis a mala som mokré prsty od preejakulatu ktoré som si utrela a asi o minútu som si zaviedla pharmatex. Je možné že som z toho preejakulatu mohla otehotnieť? Menzes mám dostať teraz v nedeľu ale keďže asii ani nemusí prísť tak sa bojím. Vôbec som si neuvedomila že som mala na prstoch preejakulat. Sex už bol potom chránený aj kondómom.

ankare
28. feb 2023

@janka_01 nie si tehotná

janka_01
28. feb 2023

@ankare zatiaľ nie. Len sa pýtam či sa takto sa otehotnieť. Keďže som si prst na ktorom mohol byť preejakulat som si zaviedla aj s čapikom do vagíny.

ankare
28. feb 2023

@janka_01 nie. A Ty užívaš HAK a ešte aj pharmatex?

veronikaszabova
28. feb 2023

@ankare a este aj kondom

janka_01
28. feb 2023

@ankare áno, nech sa zbytočne nebojím ale teraz som do dokašlala.

veronikaszabova
28. feb 2023

@janka_01 nic si nedokaslala a ukludni sa. Neotehotnela si.

janka_01
28. feb 2023

@veronikaszabova ďakujem v nedeľu mi ma prísť menzes tak dúfam že príde

ankare
28. feb 2023

@janka_01 a čo si dokaslala? Užila si liek,ktorý nemá vplyv na HAK. Ty si aj napriek tomu pouzila ešte aj inú metódu antikoncepcie. Nie si tehotná.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
janka_01
28. feb 2023

@ankare to, že som si včera zaviedla pharmatex a pred tým som mala vlhké prsty od preejakulatu. Ja som si ich síce utrela, následne som z kabelky vyhrala pharmatex, zobliekla som sa a až tak som si ho zaviedla. Len no bojím sa trocha.

ibrunova
28. feb 2023

@janka_01 berieš tabletky a ešte aj pharmatex?

veronikaszabova
28. feb 2023

@janka_01 ty sa nebojis, ty si paranoidna. V tom je rozdiel.

janka_01
28. feb 2023

@veronikaszabova teraz odkedy sa chránim už aj pharmatexom tak sa trochu paranoja zmiernila. Ale po včerajšku je tu opäť.🤦‍♀️ale nie zo sexu, mám paranoju len z toho že som že som si zaviedla pharmatex prstom na ktorom mohol byť preejakulat

mamkalentedkova
28. feb 2023

Nechtiac si si po sexe vopchala prsty do vagíny a ešte aj so špermiami ? A to sa ako dá? Neviem ,ešte nikdy som si prsty do vagíny nebopchala nechtiac ...

veronikaszabova
28. feb 2023

@janka_01 ak stale stresujes, nesexuj. Insie sa ti uz ozaj neda poradit. Od leta kazdy tyzden diskusia, testy, strese, paranoja... Cudujem sa tvojmu chlapovi, ze ta neposle k odbornikovi.

kvetinka75
28. feb 2023

@liljana 😂👍

kvetinka75
28. feb 2023

@lucijalucy a keď to zistia iné ženy že to ide , skrachujú všetky kliniky, kde sa robia umelé oplodnenia 😂

janka_01
28. feb 2023

@veronikaszabova ok. Nežijeme spolu takže nevie že tak stresujem ale vie že mám strach. Ale tak uvidím keď mi nepríde ms. Otestujem o 2-3 po styku a zistím na čom som

veronikaszabova
28. feb 2023

@janka_01 2-3 dni po styku? Aspon si nieco nastuduj o reprodukcnom cykle zeny.
Btw tym, ze uzivas HAK, nemas ovulaciu. Vies vobec o tom?

janka_01
28. feb 2023

@veronikaszabova 2-3 týždne tam malo byť. Áno viem ale viem že ani HAK nie je 100%

veronikaszabova
28. feb 2023

@janka_01 zbytocne ti nieco pisat. Co chces pocut?? Ano, na milion percent si tehotna. Aj napriek HAK, Pharmatexu, kondomu... 🤦🤦🤦 Uz si radsej kusnem do jazyka

janka_01
28. feb 2023

@veronikaszabova len som chcela vedieť či preejakulat mohol u mňa spôsobiť otehotnenie. Už nemusíš nič písať.