Dá sa otehotnieť, keď si do vagíny dám spermie?
Ahojky fakt potrebujem pomôcť už som hľadala aj na nete všade píšu niečo iné tak neviem mala som sex môj partner spravyl sa mi na brucho utrela som sa a na prste mi ostalo trocha spermie nie veľa dala som si to nechtiac do vagíny iba na povrch nie úpne hlboko a hneď som sa šla umyť zaviedla som si tu spermiu asi 1 až 2 min potom je možné že už tie spermie neboli aktívne? Podľa mňa to funguje tak že sa chlap musí spravyť do ženy a to vystriekne až hore do krčky maternice a tak nie že sa semeno dotkne vagíny a som tehotná či ako ďakujem za odpoveď
@nadaa1 ja nepochopím autorku ako sa dá nechtiac hrabať v ejakuláte a následne nechtiac strčiť prst do vagíny fakt. To je riadna náhoda...
@janka_01 a pri tebe by som len poznamenala či vieš čo je hygiena. Tak utrela si si ruky od ejakulátu a potom si sa šla hrabať v taške po liek, ktorý si zavádzaš do vagíny. Normálne by ženu napadlo pred zavedením niečoho do vagíny umyť si ruky. Či zle uvažujem.
@ibrunova prečítaj si môj príspevok ešte raz. Partner neejakuoval. Nemala som špinavé prsty od ejakulatu omylom. Ja som si išla dať ochranu.
@3petka. Jaký ejakulat, v preejakulate sú síce spermie ale je ich málo, keby partner ejakuoval tak už by to bolo horšie ale neejakuoval. Áno napadlo ti to správne. Mne to v tom momente nenapadlo.
@janka_01 Ani test nekupuj. Antikoncepcia ta chranila. Prst si si od predejsiulatu utrela (tam vobec nemusia byt spermie, ktore by i tak na vzduchu uschli), vkladala si si pharmatex -krem, ktory spermie zabija. Partner pouzil kondom. Nie, nie, nie. Uz istejsie to byt nemoze, ze tehotna nemozes byt. Takze ziadne tabletky po, ani testy absolutne netreba riesit. Ries to skor asi s odbornikom. Tvoj strach nie je racionalny a zdravy a zasahuje ti do zivota, moze ti pokazit vztahy. Nejaka terapia by tomu mohla pomoct.
@dadis uz jej zrusili ucet
@veronikaszabova Zvlastne
@dadis asi ju pokladali za trolla.
@veronikaszabova A pritom to dievca asi realne potrebuje odbornu pomoc.
to snáď ani nemôže byť pravda
@janka_01 .. dievča, čo keby si ty radšej nemala sex hm ?
@elizabet173 zrusili jej ucet

@janka_01 už sme ti to 100x písali, že ak ju berieš tak ako sa má, nemáš sa čoho báť. Ale teba viac baví stresovať a nervačiť sa.. A chcela by som vedieť,ako sa ti omyolm podarí vopchať prst špinavý od ejakulátu do vagíny, hlavne ak si taká paranoidná, ako furt píšeš.