Dá sa prirodzene zlepšiť kvalita plodného hlienu?
Ahojte. Vyšli mi zlé výsledky postkoitálneho testu. Hlien zabil doslova všetky spermie. Nevyšlo ani 2x IUI. Okrem toho sú všetky ostatné výsledky ok. Dá sa nejakými doplnkami výživy alebo stravou ovplyvniť kvalita plodného hlienu? Alebo prichádza do úvahy už iba IVF? Ďakujem
@anjelicek26 lekar povedal ze to vyriesi iui. Ale nevyriesilo.
@anjelicek26 sirup na kasel? Hociaky?
Pri IUI je sanca na tehotenstvo okolo 12%, takze viac pokusov a mozno to vyjde 🙂 drzim palce.
Sirup na riedenie hlienu v plucach, riedi hlien aj tam dole, plus vela pit... u mna to fungovalo...
@anjelicek26 nie u každého to žiaľ nefunguje. Ja som pila ten sirup na kašeľ aj pila veľa vody a mala som akurát tak veľa hlienu toho kremoveho už po ovulacii.
@autorka ak ti zabija hlien spermie ešte skus nejaký fertility gel. U nás sa osvedčil tento na fotke. Ja som mala tiež problém ze som nemala žiadny plodný hlien a skúsili sme pred rokom myovunelle čipky tie pomohli 2x ale potratila som a teraz sme skúsili gynella ten drahý to nič mala som pocit ze všetko hneď vytieklo a nasla som ešte aj tento ružový a na prvý cyklus zabral. Je tam písané ze napodobňuje ovulacny hlien co robili aj tie čipky. Inak tiež nám bolo odporúčané ivf na tie protilátky proti spermiam
To je imunologický problém a pomôcť môže prednison. Alebo potom IVF jedine.
@anjelicek26 no kupila som nakoniec erdomed sacky. Tie su vraj vyslovene na riedenie hlienu. Uvidime.

V tomto sa bohuzial nevyznam... mnozstvo, kvalita, zlepsit sa da (vela pit, grepovy dzus, sirup na kasel 2-3h pred stykom), ale ak zabija spermie (?) ... to uz bude na IVF... co ti povedal lekar na vysledok?