Dá sa z hormonálneho profilu zistiť, či už prebehla ovulácia?
Ahojte kto sa vyzná...dá sa z HP určiť ci prebehla ovulacia..Dr tvrdí že iba zo Soňa a tam mi nevidela dominantný folikul
Tak ked predtym nebol a ani teraz nevidel ziaden vacsi, tak bohuzial asi ovu nebola... skus ten clostyl, vela zenam pomohol...
@anjelicek26 ahoj..no skúsim jasne..nemám na čo čakať vo svojom veku
@anjelicek26 hm ak vysetrenie prebiehalo ako opísala, ze zrejme nema zapisany ani predchadzajuci zaznam v ZD alebo v pamäti na uzv, tak neviem ci veľkosť porovnavala z hlavy... Myslis, ze by si to pamatala po tyzdni??
@siskaa86
@trgypadl vies co moj lekar je tiez taky, nepovie mi ani bu ani mu a ked si vypytam dokumentaciu viem, ze zapisane ma uplne vsetko, lebo vytiahne udaje s minulosti z roku pane este 😅 Len toho moc nenakeca, ja som si uz zvykla... ved toto, v nasom veku uz clovek nema co moc spekulovat, bohuzial je to tak...my sa snazime po kyrete a pauze od marca, snad to casom vyjde...ovulka je u nas ukazkova, skacu obcas dokonca dve vajicka, ale co s toho, ked stielka v maternici je taka nizka, ze sa proste chudatka nemaju ako uchytit... to je na dlho no...
@anjelicek26 jasne chapem, ale vyjadrenie dr mi pride take nemastme neslane
@trgypadl ja len reflektujem mojho, on je presne takyto 🙄 Pritom skvely odbornik na prenatalnu diagnostiku a kadeco ineho, ale vyrecny teda fakt nie je 🙄 Ked nieco potrebujem vediet, volam kamoske (tiez gynekologicka), lebo ma to vytaca...ale tak vysetrenia spravi akekolvek potrebujem a kvoli tehu do buducna menit nechcem, tam je fakt expert vyhladavany siroko-daleko...
@anjelicek26 pozri dolezite je, ze si Ty spokojna😉
@siskaa86 niekedy sa moze stat, ze proste folikul nepraskne, aj ked hodnoty progestoronu nasvedcuju, ze ovu prebehla, ale zas brala by som to 50 na 50 pri vysetreni dr
A staraa korcula budes na dochodku, nie v 36 rokoch 😉
Pozri ak si si s dr nie ista, tak sa radsej popozeraj pi niekom inom

@siskaa86 jasne chapem,skusas si aj merat teplotu, sledujes si hlien? Mas nejake bolesti pri ovulacii?? Alebo mas nejake pridruzene ochorenie, ze by ovulacia neprebiehala? Na vystreniach si bola preto, ze sa nedari otehotniet?