icon

Dá sa z hormonálneho profilu zistiť, či už prebehla ovulácia?

siskaa86
23. nov 2022

Ahojte kto sa vyzná...dá sa z HP určiť ci prebehla ovulacia..Dr tvrdí že iba zo Soňa a tam mi nevidela dominantný folikul

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 jasne chapem,skusas si aj merat teplotu, sledujes si hlien? Mas nejake bolesti pri ovulacii?? Alebo mas nejake pridruzene ochorenie, ze by ovulacia neprebiehala? Na vystreniach si bola preto, ze sa nedari otehotniet?

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl a inak ďakujem ...to sa človek už ani s dr nemôže riadne poradit

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl teplotu nemeriam

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl bolesti asi tiež nie..3 dní dozadu sa mi zdal naťahovaci hlien..ano snažím sa o dieťa už mam 13 r syna

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl ochorenia nie..neberiem lieky a mam 36r

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 v poho 😉 mas z dr pocit, ze sa Ti poriadne nevenovala, a ze Ta poriadne nevysetrila ??

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl popravde ty sa mi venuješ viac akurát to vyšetrenie asi nespravis

anjelicek26
23. nov 2022

Tak ked predtym nebol a ani teraz nevidel ziaden vacsi, tak bohuzial asi ovu nebola... skus ten clostyl, vela zenam pomohol...

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 snazite sa uz dlhsie?? Zatial to netreba vidieť cierne, vyskusaj si par cyklov sledovat a zapisovat hlien, bazalku, alebo ovu testy....

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl tak neviem ci jej msm verit s tou ovulaciou ci nie

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 to ma mrzi

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl pol roka..

siskaa86
autor
23. nov 2022

@anjelicek26 ahoj..no skúsim jasne..nemám na čo čakať vo svojom veku

trgypadl
23. nov 2022

@anjelicek26 hm ak vysetrenie prebiehalo ako opísala, ze zrejme nema zapisany ani predchadzajuci zaznam v ZD alebo v pamäti na uzv, tak neviem ci veľkosť porovnavala z hlavy... Myslis, ze by si to pamatala po tyzdni??

anjelicek26
23. nov 2022

@siskaa86
@trgypadl vies co moj lekar je tiez taky, nepovie mi ani bu ani mu a ked si vypytam dokumentaciu viem, ze zapisane ma uplne vsetko, lebo vytiahne udaje s minulosti z roku pane este 😅 Len toho moc nenakeca, ja som si uz zvykla... ved toto, v nasom veku uz clovek nema co moc spekulovat, bohuzial je to tak...my sa snazime po kyrete a pauze od marca, snad to casom vyjde...ovulka je u nas ukazkova, skacu obcas dokonca dve vajicka, ale co s toho, ked stielka v maternici je taka nizka, ze sa proste chudatka nemaju ako uchytit... to je na dlho no...

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 viem, ze to znie ako klise, ale pol roka este nie je dlha doba, ale je super, ze si uz vyhladala dr, aby si sa aspon presvedcila ci si ok, s tymi liekmi nic nepokazis,ale mozno sa treba zamerat aj na partnera

trgypadl
23. nov 2022

@anjelicek26 jasne chapem, ale vyjadrenie dr mi pride take nemastme neslane

anjelicek26
23. nov 2022

@trgypadl ja len reflektujem mojho, on je presne takyto 🙄 Pritom skvely odbornik na prenatalnu diagnostiku a kadeco ineho, ale vyrecny teda fakt nie je 🙄 Ked nieco potrebujem vediet, volam kamoske (tiez gynekologicka), lebo ma to vytaca...ale tak vysetrenia spravi akekolvek potrebujem a kvoli tehu do buducna menit nechcem, tam je fakt expert vyhladavany siroko-daleko...

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl hej len ja už mám 36 tak radšej skôr.. nie nenapísala si nič..videla som záznam.. žiadne namerané údaje Ken ze nenachádza domin. Folikul

trgypadl
23. nov 2022

@anjelicek26 pozri dolezite je, ze si Ty spokojna😉

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl len keby narástli vôbec prečo by boli tie hodnoty progest zvýšené to mi je divne

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 hm tak potom mam pocit, ze k tomu nepristupovala zodpovedne, ved musi mat udaje na porovnanie. A neboj ešte nie si taka stara🤗a stale je vela moznosti

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl a ty si zase zlata..som už veru stará kára..ale mam nového partnera co ešte nemá dieta

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl ale adi zmením tu dr radšej keď ani nerobí co treba

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl neviem ci si mam niečo kúpiť.. skúšala som inofolic Macu alchemilku

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 niekedy sa moze stat, ze proste folikul nepraskne, aj ked hodnoty progestoronu nasvedcuju, ze ovu prebehla, ale zas brala by som to 50 na 50 pri vysetreni dr

A staraa korcula budes na dochodku, nie v 36 rokoch 😉

Pozri ak si si s dr nie ista, tak sa radsej popozeraj pi niekom inom

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 a ako dlho si to uzivala?

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl som už dieťa ani moc nechcela..ale život to nejako inak zariadil..
Moc jej neverím keď ani tu veľkosť nepovie ani nezmenia nič
Hej radšej skúsim inú co to aspoň zmeria

siskaa86
autor
23. nov 2022

@trgypadl vieš čo.asi 3 mes..a ešte gynex..už to mám dominane

trgypadl
23. nov 2022

@siskaa86 clovek mieni a pan boh meni, nikdy nehovor nikdy, neboj bude to ok.ja mam druhého syna po 14 rokoch🙈