Ďalšie tehotenstvo po MA
ahojte, tie co ste si tym zial tiez presli...po akej dobe ste zacali zo snazenim?
kolko vam to trvalo?
A ak vyslo, bolo tehotenstvo uz uspesne? 🙂
Dakujem
Druhe tehu skoncilo v 18tt , po porode bola psychika bod minua 1000 cize chut sa snazit nebola nechali sme tomu volny priebeh po pol roku a dvoch snazenia sa to podarilo, tehu bolo bez problemov ale vela liekov pre istotu, mam zdrave babatko, neboj bude ako ma byt
Začali sme druhý cyklus po MA, hneď ako dal Dr zelenú. Vyslo na tretí cyklus, úspešne 🙂
27.4.2015 MA aj kyret
30.4.2015 zaciatok snazenia
15.7.2015 pozitivny tehu test (v 3.m.cykle)
23.3.2016 termin porodu
24.3.2016 zdravy chlapcek nar.vyvolavackou
Druhe tehu, prve nar.dieta..tretie tehu druhe nar.dieta v den terminu bez vyvolavacky.
Drzim palce,nevzdavajte sa,,ja sama som tiez uspesny "pokus" mojich rodicov po potrate ..a tiez nepockali...co sa ma stat sa stane,, ak je niekde problem stane sa to zas bez ohladu na to kedy budd dalsie tehu,,ak nieje moze to dopadnut dobre
2cykly po MA, vyslo az ivf po 2rokoch a uspesne
Minulý rok v júli som mala MA v 9tt, snažiť sme sa začali po prvej menštruácii, v októbri sa podarilo a teraz začiatkom júla uz budem rodiť 😃 a je to bezproblémové tehotenstvo. Držím ti palce, aby sa čoskoro podarilo aj vam.
@kikush2000 taketo spravy ma vzdy tak potesia 🙂 😇 super a drzim palce pri pôrode nech ide vsetko tak ako ma ❤
dievcata a aj ste uzivali nieco po MA pred dalsim snazenim? ci iba kyselinu listovu?
My sme obaja pouzivali inositol prašok a neskor aj macu,na plodny hlien som pila vela grepoveho džúsu
a myslite ze je lepsie sa zacat snazit hned dajme tomu po tych 3.cykloch alebo cakat viac? ja sa tak bojim do toho ist..a uz mam druhy cyklus za sebou
ten strach z toho ze sa to zopakuje je neskutocny😕
Čakali sme 3 m...
Snažíme s 8 cyklus
V 7 cykle bolo biochemické...
Neužívam nic...ani som neuzivala a nám 2 zdravé dcéry...
Ahojky, po prvom MA tiež po prvom cykle...bolo to moje 4te tehotenstvo, už sme mali tri deti. Preto pani doktorka povolila po kontrole, že môžeme....nikdy som nebola šťastnejšia. Za chvíľku bude mať slečna 6 rokov. Žiaľ v roku 2019 a 2020 som mala znova MA, v rozmedzí 8 mesiacov. Sú to dva roky a znova naberám odvahu ešte to skúsiť 🙊
Možno by bolo fajn sa dat aj psychicky trosku dokopy aj keď je ťažké. Skus poradňu Alexis, baby sú tam skvelé ❤️
@guga79 myslim ze psychicky som po MA uz v pohode, skôr len mam strach ci sa to nahodou nezopakuje ale myslim ze to budem trpnut asi cele tehotenstvo :/
Ja som si tehulkovanie po prvom MA vychutnala, vo vnútri som cítila, že všetko je okej, držím palce.
@guga79 dakujem tak ak spravne rozumiem, uspesne sa podarilo po prvom cykle po MA ?
ja este ani po druhom cykle nemam na to odvahu...asi skusime o mesiac po tretej MS🙏 tam uz asi nemame co stratit
Áno, hneď... 🤭
Urob ako to citiš🙏❤️ držim palce
@wewuliatko174 ❤ dakujem
tak myslite ze sa nemam coho bat? a je velka sanca ze druhe tehotenstvo po MA bude v poriadku?

Moje druhe tehotenstvo skoncilo MA v 8 tyždni,snažit sme sa začali po prvej ms a kontrole u doktora,trvalo nam 3 roky kym som našla opat dve čiarky na teste,okrem špinenia a bolestiam na zaciatku bolo všetko oka a dnes mame doma mesačnu slečnu🙏ale velky strach na začiatku,to sa asi neda ovplyvnit,po potrate aj kyrete