Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
Ahoj Siska, no ja som tiez docela v zhone. Hned z prace frcim do ZA na intrak, hned rano mam skusku. V praci musim pripravit kolegom podklad k zajtrajsku, som zvedava, ci dobehnem vcas k vlaku 😀.
Podrzite mi zajtra od osmej palusiky? 😀 😅 😉
Aaahojte,
babule, vam vobec nezavidim. Ani trochu. 😅 Ja ked si spomeniem na tie stresy pred skuskami, tak mam dost. 😅 Akoze na vyske sa mi strasne pacilo, ale skuskove obdobie je uplny des. Akurat ked som mala take flegmaticke obdobia, tak mi bolo fakt vsetko jedno, a vtedy aj tie stresy mi boli ukradnute. 😀 Keby sa nerobili skusky, tak by som vystudovala aj tri vysoke skoly... 😉 A pisanie diplomovky...jaj, som rada, ze to mam za sebou... 😉
Ale budem obom drzat paluchy, mate moju veeeeeeeeelku podporu. 😉
Riana, z coho to mas skusku? 😕
Ja dufam, ze dokoncim tento druhy rocnik a potom hor sa do tretieho k bakalarke a statniciam 😝
Ahojte 🙂
tak mne sa na VS podobne ako mexx pacilo, az na tie stresujuce skuskove obdobia 😝 ... ale som rada, ze som vydrzala a boli to ozaj velmi pekne roky 😵
riana ... drzim palce, nech sa ti to zajtra podari, nech mas zase o jednu starost menej 😉
No mne sa skola tiez paci, odbor ma bavi, len ked sa blizi skuska, tak by som sa najradsje na celu skolu vykaslala 😠
ahojte kocky,
tak drzim studentkam palce,nech vsetko zvladnu 😵
No j som studentsky zivot vnimala podobne ako Zuzka a Mexx 🙂
Ahojte budky,
ja na chvilu nakukujem, ale aj idem hned het. Som si nadnes naordinovala domacu pedikuru, uz mam nohy jak hroch, co v tomto teple chodim stale bosa... 😅 A som aj nejaka unavena, takze padnem pred telku s nohami vo vode a budem rada, ked sa vobec budem vladat do postele dopracovat... 😔
http://monikamartincova.rajce.idnes.cz/4listkyII/
Pre všetky ženy na koníkovi!!!
No, tusim ked Riana nema cas, tak to tu nema kto cez den ani ozivit. Vsetky sme tu vzdy az vecer. 🙂 No ktovie ako si teda pocina na skuske... 😉
Ahojte 🙂
Tak som tu zase prikvitla 😀
Mexx, skuskovala som rano o osmej, ked si pisala o pol druhej, uz som dochadzala do TT a potom som prestupovala na vlak do GA, isli sme na nejake nakupy, mam aj nove hodinky 😀
Mexx, za B 😀 A na hodinky sa chystam uz skoro 5 mesiacov. A dnes to bolo len kvoli maminmu popudu 😒 Takze ziadne, ze za odmenu 😝
Ahoj mexx 🙂 Takze ja este na den v praci a potom viiiiikend 😀 A ty ako? Aj si s tym rehotom naozaj dneska vstala?
No ako sa to vezme... 😅 Som sa zobudila s tym, ze ma asi ide boliet hrdlo, este len take predzvesti, ale uz to poznam. Tak rychlo ordinujem sprej do hrdla, nech to ani neprepukne uplne, ale som zvedava teda... 🙄
Juuj a z cohoze to bolenie hrdla? Zima nie je, zeby skor z toho tepla? Bo ja obcas zvyknem ochoriet, ked je najteplejsie...
Tiez sa mi tak obcas pritrafi nejaka angina... 😖 No dufam, ze to bude skoro prec... 😔

ahojte babulky..som tu len na skok...co mate nove?tento tyzden je pre mna hekticky,dopisujem bakalarku,takze nemam cas ani mrknut...ale za tyzden budem cela vasa...ale velmi mi chybate..zatial pa 😨 😢