icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

mexx
autor
28. máj 2009

Zuzi, kazdy den? 😅 To je viac na skodu ako na uzitok... 😅

riana12
28. máj 2009

Ahojte, prisla som vas sem nachvilu pozriet 🙂

etuska
28. máj 2009

cafte kocky
Mexx-tak aj pre mna je to spanielska dedina 😅 No a verim,ze druhe babo sa podari rovnako hravo ako prve 😀 -ja som vecny optimista 😀
teraz vlastne prvy cyklus neberiem HAK -tusim po 2ci 3-och rokoch uzivania som vedela kedy mam ovu-presne taky pocit v podbrusku ako pred menstruaciou.No a pred uzivanim HAK som mala cyklus pravidelny tak hadam bude aj teraz

mexx
autor
29. máj 2009

Dobre ranko,

Etus, no to si stastna zena, pravidelny cyklus... 😅 😉

Mna uz tie moje neduhy vsetky stvu, este stale kaslem, hoci je to uz o nieco lepsie (ked odhliadnem od toho, ze chvilami ma chyti taky skrabot v hrdle, ze sa idem zadusit), a dnes rano som sa zobudila s tym, ze si brutalne citim lavu ladvinu. Este to mi chyba ku stastiu... 😒

riana12
29. máj 2009

Dobre ranko babule 🙂

riana12
29. máj 2009

Vcera ma doma cakalo mojich "7 statocnych" - knizky, co som si par dni dozadu objednala. Len nemam teraz cas citat. Takto o tyzden mam skusku 😖
Neviem, ci som vam to tu uz hlasila, koncom juna sme mali ist s priatelom na par dni na chatu, lenze sa nam to presunulo a mali by sme tam ist o necele 2 tyzdne. Musim si to este vybavit v robotke s kolegynkou, presunut dovcu, vybavit si este termin na poslednu skusku, nech mi ju capne ku koncu mesiaca, ta bude asi najbleeee zo vsetkych 😖 😠

Etus, budu aj nejake dotazy ohladom BT? 😀

Mexx ☹ este stale ta ta choroba drzi? Ale aj kolegyna je stale nanic. Podobne ako ty, stale sa mi stazuje, ze ma sucho v hrdle, ze ju to drazdi a boli ju to hrdlo. Aj stale, chuda, kasle.
Urcite to len z toho pocasia. Najprv chladno, potom zazu velke horucavy a teraz zase chladno...

mexx
autor
29. máj 2009

Neviem, z coho to mam, lebo vacsinou nebyvam chora (a ked uz aj ano, tak to ma klasicky priebeh, najprv ma den-dva boli hrdlo, potom mi to zlezie na priedusky a asi dva tyzdne kaslem. Ale nikdy som sa nedrhla takymto sposobom, uplne akoby som mala zrazu v krku nejake chlpy alebo co, a dusim sa tym jak blba.) 🙄 Teraz som od septembra marodovala (do polky aprila), takze som bola obmedzovana aj vychadzkami, nemohla som chodit von tak casto ako inokedy, takze som bola vacsinou doma a moja imunita odisla kamsi ho haja. Volakedy som byvala chora tak raz za dva roky, teraz som chora od novembra asi tak osmykrat. 🙄 Vzdy rovnaky kasel, unava, nadcha, bolesti... 😔 Dufam, ze sa uz moja imunita spamata a bude zas dobre, bo inac neviem...

riana12
29. máj 2009

No ked vravis, ze si bola teraz dlhodobo chora, moze to byt tym vycerpanym organizmom. Ze staci troska a uz ma telo problem sa stym vyrovnat. A terajsie pocasie nie je bohvieco, stale sa to meni, kazde rano sa clovek musi inak obleict...

mexx
autor
29. máj 2009

No, len sa citim jak taky vysinuty hypochonder... 😔 Ale ta co uz... 😅

riana12
29. máj 2009

Mexx, mozno sa pridam do klubu chorlavych 🙄 Ci je to pocasim, ci co, netusim 😖

riana12
29. máj 2009

Kde nik, tu nik 😕
Mne uz o chvilu padla, aj som rada, necitim sa prave naj... 🙄

mexx
autor
29. máj 2009

Ja sa valam v posteli pod dekou, sak taka kosa, hruza... 🙄

riana12
30. máj 2009

Dobre ranecko 🙂

Ja som sa zvalila este pred osmou do postele a zrazu som sa len o pol siestej rano zobudila 😀 😀 Mrkla som si nejaky serial v TV pred chvilou a ze mrknem, ako to tu vecer slo 😕

Mexx a ty nemas fotecku? 😕

mexx
autor
30. máj 2009

Dnes nejak skoro, Riana... 😉 Fotecka sa mi stratila, no...musim najst nejaku novu. 🙂

riana12
30. máj 2009

Mexx, zaspala som vecer dost skoro, od cca 5:30 (mozno skor) som buntosila, tal som si mrkla daco v TV, hodila maly kukuc sem a potom ma este schytil spanok, zobudila som sa o pol jedenastej 😀 😀

Pred chvilou tak fajne a nepekne lialo 🙄 A aka zima, brrrr.

mexx
autor
30. máj 2009

Aj tu prsalo ako dive, konecne... Lebo cez tyzden to vzdy len vyzeralo na dazd, a ked konecne sprchlo, tak pat kvapiek... Teraz je to uz lepsie... 😅

zuzanockamt
30. máj 2009

Ahojte 🙂
ze 5 kvapiek 😀 ... u nas lialo aj cez tyzden paradne a dnes rano to iste a pred chvilou sme prisli z nakupu a zase lejak sa spustil 🙄 ... no a kosa je teda poriadna 😝

zuzanockamt
31. máj 2009

Ahojte 🙂
zase mame pred sebou jeden nadherny uprsany den 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😅 😅 😅 🙄 🙄 🙄

riana12
31. máj 2009

Zuzi, no este hovor. Soce dneska este neprsalo, ale je to aj tak 0 bodov 🙄

zuzanockamt
31. máj 2009

tak u nas prsi od rana s mensimi prestavkami v jednom kuse 😝 🙄

riana12
31. máj 2009

No tu ked neprsi, aspon to este viac nekazi naladu 😒

zuzanockamt
31. máj 2009

ja som len zvedava dokedy to potrva taketo hnusne pocasie

riana12
31. máj 2009

No ja dufam, ze toto je posledny, nanajvys predposledny hnusny den. A ze potom uz bude len pekne 😵

zuzanockamt
31. máj 2009

uvidime, co nam povie doktor ilko zajtra rano v telerane 😀

riana12
31. máj 2009

Dr. Ilka moc nestiham 😀 😝 Ja som verna internetu 😅

zuzanockamt
31. máj 2009

tak ja stiham, kedze chodievam do prace dost neskor ... a potom este pozeram pocasie aj na JOJ-ke po televiznych novinach, tam je to pekne podrobne

riana12
31. máj 2009

Co okolo seba pocuvam, zevraj tomu ujo velmo nedava. Ze sa kolkokrat sekne 😒

zuzanockamt
31. máj 2009

tak to neviem, ale zase pocasie sa neda predpovedat uplne na 100%

riana12
31. máj 2009

To je jasne, neda, ved predpoved sa meni zo dna na den. Este v piatok som si kontrolovala pocasie na buduci tyzden. Tam, kde mame ist chatovat. No cez den to nehlasilo ani 25°C a dneska uz to hlasi aj tridsiatky 😀.
Takze tak...

zuzanockamt
31. máj 2009

tak to budete mat celkom fajn,tak horuco ... ja dufam, ze v juli,ked my pojdeme na dovolenku,tak bude pekne