Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
Mexx a co sa deje? 😕
Mna zacina brusko boliet. Tak bud dojde MS uz dnes vecer alebo hned rano, bleee 😖. Uz mi aj zaludok zacina plavat ako mi to zvykne v prvy-druhy den robit.
ahojte zienky,
Mexx-verim ze sa to vyriesi-myslim na teba 😔
Riana-ja som sa zahradke venovala dnes poobede po navrate z prace 🙂 Miska sa vytesovala na smykalke,ktoru jej sikovny MM postavil.Este mi pred odchodom do prace zakrical,ze zajtra ideme kupit kvety 😀 tak sa vytesujem ze budeme mat pekne.
Baby- o 2 tyzdne letime na Slovensko-jupiii 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky,
Riana-ani neviem.MM bol v Tescu aj v Lidl-i kym som bola v praci,ale ze nic poriadne nemali,tak musime mrknut inde.
U nas je dnes horuco-tusim 25 C,tak vypinam PC-idem umyt riad a potom hajde do zahrady 😀 Supeeer-leto prichadza uz aj do Irska 🙂
Ahoj Etus, no tu prsi ostosest a podla netu je tu v BA 19°C. Ale ak zrovna neprsi, tak je to aj fajn.
Inac, babulky, dneska som sa konecne odhodlala objednat sa gyndosovi na prehliadku, idem koncom augusta, bo predtym ma dlhokaaansku dovcu.
😀 😀
ja mam alibi- u nas bolo horuco-som bola "busy"
boli sme s Miskou na plavarni -parada len v suknicek a tricku,slapky na nohach,taky den som tu este nezazila 🙂 a este stale nam svieti slnko-idem zavesit pradlo a dat Miske veceru
Woow etus, aj ja chceeem. sice je pravda,ze ani tunajsi dazd mi nevadi, ale aj teplucko by mohlo byt. aspon na ten vikend 😵
no veru -super dnicek a ma tak byt vraj az do nasho odletu,tak som zvedava 🙂 Zajtra idem k zubarovi-mali by mi davat tu korenovu vypln-vraj to bude trvat cca 50min 😝 ved ma cela klapacka bude boliet 😀
Caute,
ja som taka skoro snazilka-este len pred par dnami sme sa rozhodli, ze sa budeme snazit, ale zatial nie uplne naplno, len tak ako to pride 🙂
mexx: mas pravdu zabezpecenie a financie su vzdy problem, mam mnoho kamaratok ktore si vedia pedstavit babatko,ale co z toho ked nemaju vlastny byt a dost peniazkov
Ja som si vzdy hovorila, ze si prv na babatka zarobim..Ze budem mat super pracu a veela penazi 😉 a potom dam svojim detom len to najlepsie..Teraz uz samozrejme chapem, ze dieta nepotrebuje vsetko na co si ukaze,ale neskutocne vela lasky a prace, aby z neho bol super clovek..
Inak hrozne obdivujem mamicky, ktore sa na to cielene vrhnu same, myslim, rozhodnu sa mat dieta a su single, pretoze to chce vela odopierania a snahy, a ja sama si to predstavit neviem..
cafte kocky,
tak zubara som zvladla v pohode-este vyzeram ako po mrtvici-odpucha mi lave lice,ale zatial je to OK a hlavne neboli 😀
Tea-ja z vlastnych skusenosti viem,ze dietatu staci i malo.My mame 5 rocnu dcerku,byvame v prenajatom a chceli by sme buduci rok pre Misku surodenca.
Dost penazi nebude nikdy 😀 ale ani plodnost netrva naveky 😀
ahojte
tak my klasika-rano fofry-vychystat Misku do skoly-dnes bola posledny den,tak sme kupili pani ucitelke aj jej asistentkam cokoladky+kvety a nejake mnamky pre deticky,lebo mali party.Ale Miske to este nedochadza ze od septembra uz pojde do inej skoly a zase na druhej strane aj zabudne,lebo budu prazdninky,6 tyzdnov na Slovensku a budem tam s nou,takze hadam pohoda.Ona je velmi prisposobive stvorenie 🙂 Ani sme sa nenazdali a zacina povinnu skolske dochadzku 😀 lebo tu v UK je povinna od 4-5 rokov.
Uz som sa nemohla dockat vikendu-ved sme sa tento tyzden s MM videli len 45 min. cez obed ,lebo chodil z prace o 2-hej rano 😕 😢 -tak konecne mame 2 dni pre seba
Ahojte 🙂
Miska uz bude teda velka skolacka 😵. Aj u nas doma budeme mat prvaka od septembra, vlastne hned dvoch, aj by som bola zabudla 😀 😅 😅. Starsi brasko bude prvak na strednej a mladsi zase na zakladnej 😵
Etus, riadne si teda tento vikend uzite s muzikom 😉.
Ja sa tiez tesim, dnes poobede pride priatel a pustim ho az zajtra poobede prip. az vecer. Naposledy sme boli spolu v pondelok.
cafte kocky,
ako ste sa dnes mali?
doobedu som bola v obchode,na poste, v kniznici-MM sa venoval dcere tak som si kludne pobehala po obchodoch a kupila aspon par darcekov.
Poobede sme sa boli pozriet na take kamenne kruhy-nieco na sposob "Stonehenge" ale o dost mensie 😀
ahoj erika 🙂 ... ja som bola cely den u nasich, lebo MM bol pomahat bratovi na dome
tak si si aspon uzila rodicov,ja sa uz na mojich tesim-nevidela som ich od februara
Ahojte 🙂
Ja som zase mala u seba priatela na vikend, odisiel len pred hodkou a pol. A mali sme vselijake plany, splnili sme z toho asi 20% 😅. Ale je aj pravda, ze vcera aj dneska prsalo, takze sme vtedy len vnutri boli zavreti, nedalo sa nic z nasich planov vtedy splnit.
riana ... aspon ste sa mohli venovat jeden druhemu a dohanat zameskane 😉 😉 😉

No, ja budem prezivat den s dietatom, ako kazdy iny, a pockam, kym pride MM z roboty, a potom ho asi poslem riesit nasu uzasnu situaciu. 😔 A ak to vyjde ako ma, tak zajtra pojdem balit nejake babkine starozitnosti, aby som tam mohla preniest nase "novozitnosti" a nejako sa zas usadit. Ak to nevyjde, tak sme v kybli... 😔