icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

riana12
9. júl 2009

Co tam po mierach 😝

zuzanockamt
9. júl 2009

ale ja sa necitim dobre, ked mam vsade tuky a niekto bude na mna kukat 😝 😝 😝

riana12
9. júl 2009

Zuzi, to, ci sa niekto kuka na tvoje pripadne tukove vankusiky by ti malo byt srdecne jedno. Hod sa do pohody, nahod plavky, vytrc sa von a uzivaj slunicka 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

ved ja viem,ze by mi to mohlo byt jedno, ale ja uz som raz taka 😅

riana12
9. júl 2009

No ked sa priznam, ani mne nie je niekedy jedno, ako posobim na druhych 😝 😀 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

ale ty si chuda, takze mas vyhodu 😉 😉 😉

riana12
9. júl 2009

Chuda ako chuda. Ono mi nekoresponduju vrsok zo spodkom, takze si obcas pripadam komicky 😒 😝 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

ved ale ked tak malo vazis, tak musis celkom dobre vyzerat 😕 ... mne koresponduje aj vrch aj spodok, ale mam same tuky na bruchu a na stehnach 😖 ... ozaj, bola si v tej posilke, ci kde si to chcela ist?

riana12
9. júl 2009

Zuzi, postrehla si, ze mam uz 54,5kg? 😀
Ja nevravim, ze som nejaka tucna. To ani nahodou, ja sama si hovorim, ze som vyziablinka a ze mi treba pribrat este zopar kil. Len sa troska "trapim", ze vrch chudy a spodok uz taky sadielkovejsi 😀. Ze to musi cudne vyzerat, taky mutant 😀 😀
V utorok som sa bola mrknut do fitka, vybavit si karticku. Chcem tam chodit na indoor cycling. Lenze pred kazdou hodinou si musim niekolko dni vopred rezervovat stroj. K tomu musim mat aktivne online konto, kde si ho rezervujem a to este hotove nemam. Pisala som im, ze ako si to mam spravit. Zatial cakam na odpoved 🤐.

zuzanockamt
9. júl 2009

tak to je nejake zlozite s tou posilkou 😅 ... mna by to hned odradilo 😀 😀 😀
no ved to mas velmi malo kilov 😅 ... ani ja nie som tucna, ale mne sa velmi pacia take chude dievcata, by som raz tak chcela vyzerat 😅 ... len sa mi to asi nikdy nepodari, lebo to nemam v genoch, u nas su skor take postavy v rodine, ye je za co chytit 😀 😀 😀 ... a ja ked som aj chudla, tak som sa uz po 63 kg nemohla dostat ... ale vtedy som vyzerala dobre 🙂 ... takze tolko by miu stacilo aj teraz, len tych 5kg, kto da za mna dole 😀 😀 😀

zuzana0612
9. júl 2009

ahojte baby, čítala som si, čo píšete. tak ja ti zuzi môžem povedať, že už som v živote vážila aj menej ako 50 a aj o 15 kg viac a niekedy mi je ľúto, že aká som bola vtedy, hocičo si mohol človek obliecť. ale keď si zase zvážim, že v tom období som veľmi štastná nebola, a že tá váha išla dole iba kvôli tomu, že som mala problémy, tak si poviem, že je úplne jedno, či máš 50 kg alebo 65, hlavne že ti je dobre a že si šťastná. a ostní ludia ti môžu byť ukradnutí, každý nech sa nad sebou zamyslí, možno je chudší ale zato nešťastný alebo hlúpy...
a ešte na okraj - priateľ je rád, že mám konečne prsia
😀 😀 😀 ,nie že by mu vadilo, že pred tým boli menšie, ale....šak vieme 😀 😀 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

ahoj zuzi 🙂 ... vdaka za nazor 😉 ... ja mam to stastie, ze mi prsia ostanu, aj ked schudnem ... nejaka vyrazna zmena tam nie je 😀 ... ja budem spokojna, ked sa mi podari dat dole tych 5 kg 😀

riana12
9. júl 2009

Oj, nech nezabudnem aj na tuto temu 😅 Ja by som este take 2-3 kila nabrala a ude fajn 😅

zuzanockamt
9. júl 2009

no veru, nesmieme zabudnut, ze sme to tu chceli rozbiehat 😀 😀 😀

riana12
9. júl 2009

Nahodou sme sem celkom fajn popisali 😵

riana12
9. júl 2009

Niekedy mi pride strasne smiesne, ako tu bojujeme o kazdy prispevok, aby tema nezapadla prachom. A kolko je tych prispevkov bez hlavy-paty, len aby to tu ficalo 😀 😀 😀.

zuzanockamt
9. júl 2009

no ved hej 😀 😀 😀 😀 ... ale aspon je sranda 😀

riana12
9. júl 2009

srandy nikdy nie je dost 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

inak mozno aj preto sa tu nik novy nepridava, lebo ked to precita, tak nechape 😀 😀 😀 ... niekedy 😀 😀

riana12
9. júl 2009

Ale ved by si mali vzdy precitat prvy prispevok, aby mali ponatie, preco ten blazninec vznikol 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

no ved hej 😀 ... ale ked si obzru potom tu pocetnu zostavu 😀 😀 😀

riana12
9. júl 2009

az sa zlaknu z tolkej presily a ani sem druhykrat nepridu 😀 😀 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

no ved to 😀 😀 😀

riana12
9. júl 2009

tak si tu budeme hospodarit samy 😀 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

no ved co ine nam ostava, este sem-tam hadam pride erika a mexx na pomoc 😉 😉 😉

riana12
9. júl 2009

no kym pridu obe, mame volny piesocek a mozme si urobit koooopu baboviciek 😀 😀 😀 uz mi ako zahrabkava 😀 😀 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

no to som si vsimla 😀 😀 😀 ... ze babovicky 😀 😀 😀

zuzana0612
9. júl 2009

ja som si čítala aj pred včerom čo píšete.
ale človek sa nemôže predsa rozprávať stále iba o jednom probléme, občas treba rozobrať aj niečo iné, napr.: chlapi, chudnutie,... 😀

zuzanockamt
9. júl 2009

jeeeeeej nova tvar 😉 ... ja zemreeeeeeem 😀 😀 😀 ... no vitaj zuzi

zuzanockamt
9. júl 2009

dufam, ze sa k nam pridas 😉 😉 😉