Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
no tak drzkam palce aby sa vam podarilo🙂
lubka ... jasne, ze sa podari ... prezili sme si uz vsetko mozne ... takze toto zvladneme
no dobre mojka ja uz idem buvkat 🙂 budes aj zajtra tu?
lubka ... dobru noc ... ja som tu kazdy den ... stary zavislak 😀 😀 😀
Dobre ranko 🙂 kto tu?
dobre ráno
Ahoj Zuzka 🙂
čaaaaaaaaaau riana, aký máš dnes deň? ja som ráno zaspala do práce, tak som mala 10 minút na vychystanie. ale zvládla som to. máme tu teplo v kancelárii ako šlak, ale za 3/4 hodinku ideme na obed a potom ešte 2,5 hod. a ideme domov. tak už aby to bolo
Ty si ako duch, Zuzka. Raz tu je, raz nie 😀
No celkom to dnes ide, tiez ideme zhruba o 3/4 hodku na obed 🙂
Mna troska jeduje telo. Uz som si myslela po vcerajsku, ze kramy skoncili a dneska zrazu bum, este to pokracuje 😝 A to sa chcem po prichode z prace kupkat. Snad to bude len slabe, zeby mi aj maly tampon stacil 😅
no ja pracujem a popri tom nakukujem sem. tak občas sa podarí, že dlhší čas neotvorím net, lebo niečo robim. už sme prišli z obedu. morčací rezeň bol a zemiaky a šalát. celkom sa dalo. teraz ešte vydržať do pol tretej a hurááááááááááá domov.
no to sa aj mne občas stane, že mám pocit, že už končí a odrazu ešte dva dni. ale keď dáš tampon, tak myslím, že to prežiješ a vykúpeš sa.
vy bývate v rodinnom dome? máte bazén?
ja tiez pracujem aj kuknem, podobne, ako ty 😉 ja som si nic nemohla najst, tak som si dala kuracie masko a zeleninu v bagetke 🙂
ja som mala vcera uplne sucho, doobeda som len hnedo spinila a aj to len na tampone ostalo, kebyze ho nemam, tak to tusim ani dolu nezlezie. ale mozno su to len posledne vykriky do tmy, uvidim, pojdem madam MS spirovat neskor 😀
no je to možné, občas sa to stane, možno večer už budeš mať pokoj.
a ty pracuješ ako čo? máš ťažkú prácu?
ja som už po obede nemala čas kuknúť sem, lebo mi prišli požiadavky od riaditeľa a nakoniec sa mi ani nepodarilo ísť o pol tretej, ale až o tretej a to som bola rada, že som stihla bus o pol štvrtej
Ahojte 🙂
mne sa azu teraz podarilo zavitat 🙂 ... je tu este niekto?
ajoj ja som tu🙂
ahoj lubka 🙂 ... aky si mala den?
a celkom dobry aj ked som bola v praci 😀
no ja som mala narocny den ... boli sme v PL so svokrovcami ... otrasna cesta kvoli tej horucave a zajtra idem zase k nasim
aha ...tak sa aspon nenudis nie? 😉
no ani moc nie ... v piatok chcem MM presvedcit, aby sme sa isli kupat ... ja sice velmi do vody nemozem asi, ale aspon trosku sa pospliechat 😀
aj ja by som najradsej isla niekde sa kupat ale nemam kde 🙂 😢
ahojte,
lubka a u vám niekde na blízku nie je ani kupko?
ale je ale ja nedam za 3 h 5 € 😀
lubka ... ved to este super cena, ze 5€ ... my co sme raz boli u nas v Aqua a Spa parku, tak nas to vysla cca 22 € na tri hodiny pre nas oboch ... ale to mame len ako vynimku, ked tam ideme ... inak chodievame na jazero cca 15 km od nasho mesta ... a to je zadara
ahoj zuzka 🙂
ja neviem ... ale pre mna je to dost 🙂
ved aj pre nas to bolo dost, ale raz za cas si treba nieco uzit 😉 ... MM nema sice pracu, ale j tak si dovolime aj vylet nejaky obcas 😉
tak to raz za cas treba🙂
no ved to ... my tiez len tak nerozhadzujeme ... musime aj postrit nieco ... ved MM splaca aj pozicku
a ake mas plany na vikend?
vies co asi budem cely vykend pracovat🙂
no tak to nezavidim teda ... a aku mas pracu?

no ale nestazujem sa ... co sa tyka jeho prace ... vo financiach nas to zatial neobmedzuje, ja pracu nastastie mam a v decembri sme sa vratili z UK, takze mame nasetrene dooost 😉 ... a MM ma vysoku skolu a 7 rokov praxe ako technolog, tak sa snad nieco do konca roka podari, nech mozeme zacat s vyrobou potomka 😀