icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

riana12
16. aug 2009

ahoj Lubka, ako vikendujes?

ja som pred cca hodkou a pol odprevadila priatela domov, vcera po praci k nam dosiel, boli sme vonku na kofole, vecer ma pripil cervenym vinkom, no bolo fajn 🙂

na svojom pc mam nefunkcny net, uz treti den 😠 cez tyzden, co najskor volam tym expertom, od ktorych ho mam a riadne ich sprdem 😠 😠 😠

lubka89
16. aug 2009

ahoj mojka a celkom dobre aj ked v praci ale..... dobre

lenocka84
16. aug 2009

ahojte dievcata,rada by som sa k Vam pridala, nakolko sme si s priatelom povedali ze je nacase zacat rozmyslat nad dietatkom.dufam ze to nie je nejake nenormalne, ked ho chceme "zacat robit" buduci rok, a teraz to rozoberat.

riana12
16. aug 2009

Ahoj Leni, vitaj. Urcite nie je nic hrozne, ked to zacnes rozoberat rok vopred. Prave naopak, kratis si cas cakania 😅.

lenocka84
16. aug 2009

riana ahoj, dakujem. mozno sa plany zmenie, kto vie.deticky milujem, tak dufam ze ich budem mat plny dom 🙂 ty uz nejake mas?ci planujes?

zuzanockamt
16. aug 2009

Ahojte 🙂
vitaj leni 🙂
lubka ... a ty stale len do prace chodis? 😅 😕
ja som ani nezaregistrovala poriadne, ze je vikend, vobec som si neoddychla, dufam, ze ten buduci bude lepsi 😅
riana ... takze ste mali romantikus vecer? 😉 ... my sme uz davno nemali 😝 😝 😝

janina.m
16. aug 2009

ahojte dievcence,
vitaj leni 🙂 tu nas je viac takych, co planuju mimi buduci rok 😀
dnes vas len kratko pozdravim, lebo mm sa mi vratil z dovolenky (hoci bol prec len 4 dni, uz mi teda riadne chybal), tak si od vcera naplno uzivam 😀
dufam, ze ste mali kraaasny vikend, pocasie bolo super.
zuzanocka, ten buduci vikend bude uuurcite lepsi, uvidis 😉

etuska
16. aug 2009

ahojte kočky,
vitaj Lenocka.
My tiez planujeme 2-he babo buduci rok,tak uz sme 3-kto sa prida? 😀

zuzanockamt
16. aug 2009

ja by som bola rada, keby sa nam babo podarilo este tento rok, ale to by sa milostiva ovu musela pripravit na velkolepy navrat 😠

etuska
16. aug 2009

a myslis Zuzi ze nemas? 😕 Bola si u lekara?

lenocka84
16. aug 2009

zdravim Vas babenky
my planujeme len to prve,dufam ze nie jedine.
ale na buduci rok len to jedno, na rok staci jedno dieta 🙂

etuska
16. aug 2009

Lenocka-ja by som brala aj 2 naraz-ale to hovorim preto,ze som sa o dvojcata este nikdy nestarala 😀

zuzanockamt
16. aug 2009

erika ... som si ista, ze nemam, lebo nemam ani priznaky a ani graf mi nic nevyznacil a to som teraz 23 DC a cykly mam dlhe cca 26 - 29 dni ... k lekarke by som chcela ist 24.8., ak nebudem mat prave vtedy MS a mam ist na kontrou po tom zapale

zuzanockamt
16. aug 2009

leni ... ja chcem zatial iba jedno, uvidime aka bude dalsia situacia 😕

etuska
16. aug 2009

Zuzi-a co na to MM?

zuzanockamt
16. aug 2009

erika ... na co? ... myslis na ovu alebo na dieta?

etuska
16. aug 2009

Zuzi-dieťa 😀

zuzanockamt
16. aug 2009

no nic, povedal, ze az ked bude mat robotu, tak ja som mu povedala, ze ziadne take, ide sa na vec a hotovo, tak uvidim, co bude

mirettim
16. aug 2009

ahojte ... 🙂
neviem ci sa k vam mozem pridat, ale tato tema mi je zatial najviac sympaticka 😉
Teraz 1.8. sme mali svadbu ale o dietatku rozmyslame , alebo sa aspon rozpravame s MM uz davnejsie.
Nemame vlastne ani predstavu alebo lepsie povedane konkretne plany kedy zacat zo snazilkovanim, ale uz teraz sa nan tesime a radi sa o tom rozpravame. Hlavne, ked skoro vsetci nasi znami maju prave tento rok prirastky do rodiny.

zuzanockamt
16. aug 2009

mire ... vitaj 🙂 ... a vsetko dobre v manzelskom zivote 😉 😉 😉

mirettim
16. aug 2009

dakujem... 🙂

zuzanockamt
16. aug 2009

a kolko mate rokov s manzelom?

etuska
16. aug 2009

vitaj Mirettim 😉
Zuzi-super.A co taky zvrat v tvojom rozhodovani?-ale uprimne-tesim sa tomu 😵

zuzanockamt
16. aug 2009

erika ... no zvrat ... nemam 20 a MM tak isto, takze preto

etuska
16. aug 2009

Zuzi 😀 -spravne 😉 -v tomto ta podporim.Clovek by nemal ist "proti" prirode 😅 A MM sa teda tomu uz nebrani tak zanoviti?

zuzanockamt
16. aug 2009

erika ... no brani aj nebrani ... nechranili sme sa tento cyklus vobec a predtym tie dva cykly tiez nic moc,tak neviem ... ale ked sa o tom bavime, tak je este trosku nervny z toho, kvoli tej jeho praci

mirettim
16. aug 2009

no, mam znameho co sa tak podvedome bal..stat sa ockom...a vlastne naraz do toho hupli a teraz si to nevie vynachvalit..vravel, ze to bol ten najlepsi cas..

zuzanockamt
16. aug 2009

mire ... ale MM sa neboji stat sa otcom ... keby boli podmienky,tak aj dnes 😀 ... on sa boji, ze to financne nezvladneme

etuska
16. aug 2009

Mirettim-podobne 🙂
Ja som mala 24 a MM skoro 25 ked sa mala narodila a sme radi ze sme ju mali tak skoro-este sme obaja studovali na VŠ

mirettim
16. aug 2009

no...to ano..to je pravda..
my tiez vlastne riesime tuto otazku...
myslela som, ze je nervozny z ineho...