Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
my s MM mame v podstate taku pauzu teraz,ked chodi do tej BA ... prve dni mi chybal ... a teraz? ........ sama tomu neverim 😔
babulky, no pojdem ja uz spat, snad ma nebudu matat nocne mory a snad nebudem snivat o babatku, lebo to sa mi zvykne snivat po situaciach ako dneska 😅
uvidim, ako sa budem citit zajtra, potom budem dalej nejak jednat... a asi si napisem maly sloh o nasom vztahu, ako pomocku 😅
myslite, ze by mi mohla taka rekapitulacia vsetkych citov, pocitov a nazorov na danu vec pomoct? 😕
tak vam zelam dobru nocku, ahojte 🙂
riana ... skus si napisat, podla mna ti to pomoze 😉 ... idem aj ja spat, lebo rano zase 5:00 😝 😝 😝
dobru noc vam zelam 🙂
Riana-aj ja som si niekedy zvykla napisat taky mini-sloh-normalne som zacala impulzivne pisat co si myslim-v anglictine to nazyvaju "freewriting" a potom po precitani mi boli niektore veci jasnejsie.
Drzim palce.
Dobru nocku
PS:Ospravedlnujem sa ze som tak zduchla,no mala som vazny pokec na FB s nasou fararkou-jeej,normalne ma ten rozhovor potesil 😵
myslim na vas 😵
Dobre ranko babulky 🙂
Dobru zimu mame, brrr 😝 Este ma aj hlava do toho boli, tak akoze moooc fajn mi je 😝 Ale dufam, ze to prejde... a ked nie, aspon si dneska skor zalahnem do postele 😀
Ahojte 🙂
takze MS samozrejme prisla 😠 😠 😠 ... ved ako inak 🙄 🙄 🙄 ... a este ma aj brucho dost boli, uz som si dala dva ibalginy 400 naraz, tak mam aspon chvilu klud ... dufam 😝
Ahoj Zuzi 🙂
Mne je takisto nanic, teda hlava ma boli a som dost unavena... A mlady ani buuu, nechce sa mu ozyvat 😝 Ale cakala som, ze to tak bude. Este nikdy sa mi akosi nestalo, ze by hned splnil, co slubil... 😀 😀 😀
riana .... ved kasli na neho ... nech sa zariadi ako chce ... ak zavola, tak dobre a ak nezavola, ak aj tak dobre 😉
ja srandu nemam ... zase ma zacina boliet brucho ... kukla som do kalendara a dalsie plodne dni mi vychadzaju pocas pracovneho tyzdna, ked bude MM v BA ... mam trosku nadchu, som unavena ako pes a chcem uz viiikend ... takze vidis sama, ze aka sranda 😝
ahojte kočky
asi by sme si mali zacat pisat vtipy na povzbudenie nalady 😅 -najlepsie su neslusne 😀
Juuj-tak na Slovensku uz mate pomaly Vianoce-my letime domov o 2 mesiace tak sa uz tesim-verim ze bude sneh,lebo MM chce ucit Misku lyzovat-kombinezu sme jej kupili este na jar vo vypredajoch a vystroj by mala mat po sesternici.
Dnes ma objednali na prvy ultrazvuk-11.11-to by som mala byt v 10tt tusim-tu sa s tym nejak neponahlaju.
no tak nic... mame to tu take pochmurne, hruuuza 😝 a to ja som namiesto prichodu pred siestou prisla domov o stvrt na osem - jeden bus sa pokazil, takze vynechal a druhy desne meskal 😝 vymrzla som, vsetko ma chce boliet (usi, krize, clenok som si skoro vyvrtla, ruku mam bolavu z nedelneho bedmintonu, hlava), nemam velmi naladu a som unavena 😝
az mmi ten vypocet pride komicky 😀 😀 😀 ale este sa zohrievam, ked sa ohrejem, pojdem hned spat...
ja kuknem panelak, zjem pri tom cokoladu a pojdem tiez spat ... mam totalne po nalade 😝 😝 😝
hmm-tak pekny vecer
Miska akurat rumazga ze chce na veceru cipsy 😠 -aj ja by som si dala,ale vychova musi byt.
tak sa drzte
ja som mala cispy, ked som cakala na duhy bus 😵 😵 😵 take dobrucke, stiplave, hned ma to zahrialo 😵 ale o chvilu na to som zase musela do tej zimy 😝
ja si asi dam po veceri.Normalne mam chut na hot dog-uz som 100 rokov nejedla,alebo taky dobry segedinsky gulas 😝
No asi sa idem najest-dnes som mala na obed len same oblozene zemle,banan a asi 1/2 zlteho melona 😝
aj ja si dam asi chipsy, mam v skrinke este nejake, co som cez vikend kupila MM ... aspon nieco na zlepsenie nalady 😝
aj ja si pojdem nieco najst pod zub. ale sme tu si tu navzajom chute porobili tusim 😀
ja uz som zozrala pol balicka, ale viacej uz nemozem 😝 ... a teraz ma okrem bolesti brucha z MS boli aj zaludok 😝
ja som vybehla 😀 ... a je mi nejaka zima, hoci kuria dobre ... este musim pockat,kym mi MM zavola

erika ... no ved to je to ... mne celkom staci,ked sa kazdy mesiac pozriem na vyplatnu pasku ... a to mam VS diplom ... a na co mi je?
riana ... ja ti tu sice radim vo velkom, ale som taka ista ... tiez som uz mohla 1000-krat tresnut dvermi a mat sa mozno lepsie, mozno aj horsie, ale som to nespravila