Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
ty uz budes aj hotova a mne sa ani na wcko nechce
dobre uz idem,lebo bude podo mnou mlacka,dobru nocku papa
ja uz mam aj masku na ksichtiku, som davno nemala ... v poslednom case sa mi zhorsila plet . v zivote som nemala vyrazky, ani v puberte a teraz uz mam stvrtu, no hroza 😝
zdravim
ahoj nordi 🙂
Zuzi, ja mam tiez kattastrofische tvar posledny mesiac ☹ tak som zacala s pupalkou, uvidime, ci pomoze 😅 a ked otmu nie, tak aspon nebudem mat vysoky cholesterol 😀
ahojte....
no vy ste tu toho dost prebrali...no vy mate zlu plet a mne neskutocne padaju tie vlasy...v pondelok idem k dokimu uz som sa rozhodla asi viac ako mesiac beriem zinok a stale sa mi chce z neho zvracat a uz asi 3 mesiace beriem viaderm ...mam pocit ze je to z vysadenia HAK ale 5 mesiacov je uz dost dlha doba aby sa mi hormony umudrili nie ? a to farbenie by sa zislo aj mne ale nechcem si tie oslabene chlpky na hlave este viacej namahat ...akurat papam piskoty detske lebo ma znova napina a nemam z toho dobry pocit .... 😝
Zaira-tak hadam bude vsetko OK 😉 😔
My sme dnes trochu upratovali,MM piekol palacinky 😅
Pridala som nove foto 😉
etuska ty mas ale sikovneho manzela 🙂
videla som fotky ...mas krasne brusko ...nech je ten drobcek vo vnutri hlavne zdravy ako buk !
co je zeny kam ste zmizli...?
Ahojte 🙂
my sme sa len pred chvilou vratili z oslavy ... som dost unavena ... a zajtra ma caka dalsia navsteva a od pondelka detsky domov kazdy den ... a este stale ma viroza neopustila 😝
Zuzi-ja som tiez myslela ze uz som sa zbavila nadchy a dnes ma zacalo trapit hrdlo 😖
Zaira 🙂 ved som ho aj patricne pochvalila,ze spravil lepsie palacinky ako ja 😉
Poobede bol MM s Miskou na ihrisku a ja som skocila do charity shopu a co-to kupila pre babo a par veci pre Misku.Vytesujem sa najma z nepremokavej sportovej vetrovky-je uzasna-dufam,ze ju vynosi aspon rok 😵
ahojte ...prajem sobre ranko ....idem varit obed a zamiesit si na medovniky ...poobede sa tu stavim
ahojte, tak ja som od vcera u priatela, teraz som sa na chvilu vykradla k PC, mame taky pyzamkovy den 😀
idem nam urobit krupicovu kasu, dam si potom na to granko a budeme mat fajnovu maskrtku 😵
Riana-mnam-pripomenula si mi,ze mame este doma BB puding-tak asi uvarim 😀
My mame dnes vyrocie sobasa-6 rokov-tak sme si poobede vysli na rodinny vyletik-ja jednu malu farmu 😀 neskor hodim foto na FB 🙂
Ahojte ,kde ste vsetky ?oddychujete?prajem pekny zvysok vecera....
etus, gratulujem k vyrociu 😵
zaira, no ja som u priatela, takze sa venujeme jeden druhemu, kedze zase cez pracovny tyzdne sa neuvidime ☹
teraz zase pustim priatela k PC, kym sa ja zase pozriem do papierov do skoly... nechce sa mi, ale musim 😝 🙄
AHOJTE
riana tak si ho uzi do sytosti 😀
etuska ako dopadol vyletik ?
Ahojte 🙂
tak ja si uzivam prvy den dovolenky 🙂 ... doobeda som bola v DeD ... zajtra mam znova doobedie a v stredu aj doobeda aj poobede ... navarila som uz aj obed ... a poobede este musim odbehnut do druhej prace ... nechce sa mi, lebo som dost unavena, ale co uz ... tu hodinku a pol to tam prezijem 🙂
ahojte 🙂
som doma zo skusky, dalsej som sa zbavila 😵
zaira, no vecer uz to bolo venovanie sa jeden druhemu pobiednejsie... mlady sadol k pc, ja k uceniu... ale zas nemozme byt nalepeni jeden na drueho 24 hodin denne... a zas, ked sa nevidime cely tyzden, tak je pritulny az-az 😵 😵 😀
riana ..no začiatky su najkrajsie a potom je to po rokoch nadherne 😀
zairam, ved hej, zaciatky su vzdy to naj... teraz sa pousmievam nad jednou prihodickou z vikendu... nieco sme sa nepohodli, ja tak priatelovi potom hovorim, ze ved ja som si len chcela jeden problemik vydiskutovat, ze nerada by som to nechala teraz tak a o rok to bude problem... a on mi tak fikane a so smiechom na to odpovedal, ze vsak pri nasich sklerozach si o rok nebudeme na ten problemik pamatat 😀 😀 😀 (sme obidvaja podareni, lebo kolkokrat vselijake drobnosti pozabudame alebo si nepamatame podrobnosti, preto ta skleroza 😀 😅)
ahojte,prave som prisla z prace,je tu niekto?
nordi, ja som tu 🙂
ja som sa tiez prd chvilkou dotrepala z prace, ale bola pohodicka ... pomalovali sme s deturencami zvieratka, co minule vyrobili z modelovacej hmoty ... a cestou domov som si kupila jednu knizku o tehu a lak na nechty a ozdobky na nechty 😀
Zuzi, kolko hodiniek si bola s deturencami? a co to za ozdobky? nejake male nalepky?
ja asi pojdem teraz risknut nalakovat si nechtule bordovym lakom, ale uz vidim, ako to mam tak do 2-3 dnoch z koncov nechtov olupane 😒
ja mam nejake dovne chute, bo banany prekladam suchymi rozkami 😅 😀
riana ... nie nalepky, ale z modelovaciu hmotu naplnili do formiciek minuly tyzden a dnes sme to malovali ... väcsinou zvieratka ... s tymito byvam iba hodinku raz do tyzdna a v domove som bola 4 hodiny doobeda 😝 ... zajtra ma cakaju tiez 4 hodiny v domove ... esteze si spomenula nechty ... ved som si kupila tie somarinky, tak sa idem realizovat ... mam take malinke kvietocky, tak to skusim dat na nechty 😅 ... ze aka ja budem cool 😀 😀 😀
Zuzim, teraz ja pozeram, aku hlupost som napisala... 😅 nalepky som uz myslela na tie tvoje ozdobky na nechty 😅 😀 😀
jaaaaj 😀 ... no uz mam na jednej ruke nalepene, ale iba na jdnom nechte ... take mile kvietocky 🙂
to vies, ponahlam sa a potom take kiksy 😝 😀 😀 ja som dneska tiez zacala pomyslat nad niecim na nechtiky... v drogerii som si zobrala taku brozurku jednej kozm. znacky, cely sortiment tam vyobrazeny a ked som tam tie srandy na nechty videla, nejak mi to zacalo behat po rozume... uvidim este...
ja som si urobila dnes radost 🙂 ... aj som si povedala, ze naco take kraviny budem kupovat, ale tak obcas neuskodi 😀

MM sa neholi, len striha strojcekom, ale bordel narobi aj tak, no aj si to potom uprace
ideme az doobeda ... a sex v tehu nie je zakazany, pokial na to nie su dovody