Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
Tak ja som si aspon podvecer trochu "schrupla".MM dovaril polievku a Miska mala rezance s makom 😀 -teraz jej cita knihu na dobru noc a ja premyslam ci ist trochu zehlit,alebo sa na to vykaslat a lahnut si.Este potrebujem dorobit nejake veci do robotky,napisat si pripravy.esteze v piatok ucim len 1 hodku,tak uz len zvladnut zajtrajsok a vikend pred nami 😅
Zuzi-zaujimave infosky o dojceni:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/annag/
heh-a mame tu aj poradkynu-dobre vediet 🙂
bru nocku 😵
erika ... dakujem za info ... poobede kuknem ... teraz idem do poradne 😝
ahojte 🙂
etus, kedy to ides vlastne uz na matersku? buduci tyzden?
zuzi, potom daj vediet co a ako 😉
bola som v tej poradni ... nechala ma doma este do 6.5. a uvidi sa co a ako dalej ... mam brat stale ten horcik a este mi dala aj lieky Prothazin - ten je proti kontrakciam ... a samozrejme klud na posteli
Zuzi, tak to mas 2 tyzdne oddychu 🙂
no ved chvalabohu ... neviem si predstavit chodit teraz do skoly
no mas to takto dobre... oddychnes si a isto budes na tom aj zdravotne lepsie 😉
ved hej a ak sa bude dat, tak by som potom vyskusala ist zase do skoly ... uvidim ako sa budem citit
cafte kočky,
Riana-koncim buduci stvrtok(v piatok uz mam len 1 hodinu -tak to ani neratam 😅 ) a potom mame tyzden prazdnin-takze oficialne mi materska zacina 10.5,ale v podstate koncim koncom aprila 😅 Uz sa nemozem dockat-dnes ma taaak bolel chrbat a clovek sa nemoze nikam "vyvalit" 😅 😀
Zuzi-tak fajn,ze mozes este ostat doma.
Dnes som mala v skole take dost obtiehnute saty-nie su tehu,ale strecove,tak som si ich kupila,lebo sa daju nosit aj potom a normalne som videla ako sa mi hybe brucho 😀 😀 😀
MM sa vcera smial,ze ci si uz robim "zasoby pre Šimiho" a ja ze "Cooooo?"-mrknem lepsie a na tricku mokra skvrna 😅 -tak musim do prace nosit uz kojenecku podprdu aj s tymi vlozkami 😅
etus, fajn ti to teda vychadza 😉 ten tyzden, co ostava, rychlo zbehne a potom si este mozes doma odpocinut a nabrat sily, kym sa Simonko bude o slovo hlasit 🙂
ze zasoby pre Simiho 😀 😀 😵
Zuzi 😉
Riana-no hadam budem rodit az v 38-40tt ze stihnem aspon co-to prichystat,pozehlit,upratat-este som ani tej znamej nevolala co mam od nej slubenu postielku 😝 -a este nam treba premiestnit nabytok a "vymysliet " kam dat babu veci-lebo zatial ich mam len v krabiciach 😝 -mame tu malo skrin
Idem trosku upratat kym sa mi chce 😝
ja uz teraz zacinam stresovat, ze nemame nic pochystane a ani veci pre seba nemam pokupene ... mala by som pomaly zacat
dobre ranko 🙂
Zuzi, mas este furu casu, stihnes si nachystat vsetko... 😉
etus, neboj, zvladnete to isto nacas 🙂
Ahojte 🙂
no ved hej, mam este cas ... staci zacat chystat tak v 30 tt podla mna
tak-tak... ved aj v 30tt je este dost casu... 🙂 takze ziadne stresy, pekne vklude oddychovat 🙂
jaaaj, uz chcem mat aspon 17:00 😀 😝
Zuzi-casu dost 😀
ja idem akurat zavolat tej znamej ohladom postielky 😀 -lebo uz ma MM nahana 😀
Perie sa nam druha pracka veci-a to sme zatial len 3ja 😝
ja sa len bojim, ze co ak porodim skor a nic nebude hotove 😅
No ved vecicky mas od sestry,ze?-a ostatne este stihnes dokupit,neboj 😉 -pripadne da sa objednat aj online 😀
pre maleho mam, toho sa nebojim, len pre mna do nemocky a plienky jednorazove este bude treba
Plienky zvladne kupit aj MM a pre seba si napis zoznam a skus mrknut-mnozno mas co-to aj doma,alebo to stihnes kupit aj v jedno popoludnie 😉
no nocne kosele nemam urcite, ani jednorazove nohavicky, ani vlozky, ani matersku podprsenku, ani vlozky do podprdy 😀
Zuzi 😀
to som fakt vsetko kupila v 1 den-akurat mater. podprsenky mam len stare-tak si chcem este 2 dokupit 😅
ja kupim asi len 2 materske podprdy, mozno len jednu ... aby som mala do porodnice a uvidim, ci to budem aj doma nosit
ja som mala pri Miske 2 a celkom aj stacili-kym som jednui nosila,druha sa sušila 😀
jaj babulky, ako sa zapojit do vasej debaty? 😅
riana ... pockaj na ovu, potom s drahym dokladne popracujte a o mesiac sa mozes zapajat 😀
ja si citam teraz o porodnici v MT tu na konovi a MM robi zemiakove placky .. mala som na ne chut uz vcera, ale jemu sa nechcelo, tak som vcera spravila spenatovy privarok so zemiakmi a vajickom a ostalo este aj na dnes cosi, ale on to nechce jest ... ja som vcera zjedla dva taniere, hrozne mi to chutilo 🙂
Riana-napr. napis co si mala dnes na obed? 😀
ja som si akurat spravila bagetku so sunkou,syrom,salatom a paradajkou, k tomu kavicka 3 v 1 a hruskovy dzus 😀
Zuzi-spenatik by som si dala tiez 😀

etus, ja viem, ze doma, to je ako druha smena... ale aspon si uz doma... ja tu este trcim, este otravne cestovanie, doma ma tiez caka nejaka robota... ale aspon by som bola doma...