icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

zuzanockamt
4. apr 2008

jerryjanka a scarlette ... ahojte 🙂

scarlette
4. apr 2008

zuzanocka ahoj, je tu este niekto? som sa zabudla a makala som 😀

aknellita
4. apr 2008

tabulku mam... kto to xe? ci uz ju mate?

aknellita
4. apr 2008

jejda, mne nabehla prva strana... takze som pisala od veci.... nekukajte na to 😅

aknellita
4. apr 2008

scarlette - tesim sa, ze je tu nova nesnaziaca sa tvar 😀
jerry - ako vies, ze som lenka? ci to nebolo mne? tiez som povodne z PB takze ta poznam z mojejsvadby... 😀
zuzi - zelam vela peniazkov, nech mozte mat babatko 😉

scarlette
4. apr 2008

jerry aj ja ta poznam z MS 🙂
aknelita 😀
my uz nesnazime takze od vsetkych snaziacich sa drzim trochu spat, obcas ma to depta

aknellita
4. apr 2008

scarlette - nedarilo sa? alebo nejaky iny problem? ☹ ta lepsie si dat pauzicku a nestresovat, no nie???? a kolko mas rokov?

scarlette
4. apr 2008

aknelita nedarilo a aj zdravotne pb, ja mam 27 a manzel 32, neberiem to ako tragediu, vsak bude mozno neskor 😉

zuzanockamt
4. apr 2008

scarlette ... to ste na tom s manzelom vekovo podobne ako my 🙂 ... ja mam 26 a manzel 33 😉

jerryjanka
4. apr 2008

lenka maš to v nicku len obratene 😀
tak asi preto viem že si lenka

no my sa nesnažime ešte lebo chceme začať najskôr v auguste. ideme do prahy v juni a chcem ešte leto pekne si užiť nie fučať doma od horka - velke teploty zle znašam a v tehu to bude isto ešte horšie.
čo sa tyka veku tak 25 a 27
vy už sa snažite alebo ešte nesnažíte? nech mam predstavu 😵

zuzanockamt
4. apr 2008

nejako to tu viazne 😒
jerryjanka ... takze vy uz v lete zacinate ... no pekne ... a byvanicko uz mate poriesene?

scarlette
4. apr 2008

zuzanocka no mozno baby maju lepsi program ako zavislacit 😉
ja som sa prave presunula z prace domov a konecnesom po veceri tak zavislacim 😀 a mojmuz tiez zavislaci 😀
no baby pozeram dovasich pasov a oproti vamsom riadna zavislacka 😕

zuzanockamt
4. apr 2008

scarlette ... ja az tak vela neprispievam ... pozerala som spravy v telke, tak som aj nakukla sem-tam,ze co je nove ... ale ideme o chvilocku s manzelom vinko otvarat, takze sa pre dnesok vzdialim 😉

jerryjanka
4. apr 2008

zuzi byvame v 3iz byte s mojim tatinom
ja som s nim doma ako jeho opatrovateľka

teraz prerabame najskôr sme robili kupelku a wecko 2 roky dozadu
tento rok tatinovu a našu spalnu aj s nabytkom

a teraz vybavujeme uver na kuchynu ale berieme o kusok viac tak ak sa zadari troška ušetriť tak to vezmeme aj s chodbou a obyvačkou - tam by sme steny strop a podlahu + sedačku inak nabytok je tam ok

no chceme robiť podkrovie u svokrovcov ale to tak za 4 roky asi

no a my sme spolu už 10 rokov a babatko by sme aj už chceli len sa riešili ine veci - najskôr škola, potom tie prerabky aj teraz ta kuchyna... ale uvidime možno to ešte posunieme každopadne zatial nesnažilkujeme iba vitaminy beriem a

a čo vy?

scarlette
4. apr 2008

zuzanka tak na zdravie, my sme tiez dnes konecne sami uvidime ako to vyuzijeme 🙂

zuzanockamt
4. apr 2008

jerry ... my tahame spolu piaty rok a ako manzelia asi rok teraz v aprili bude ... nejako to nesledujem,lebo my oslavujeme len datum nasho stretnutia ... my byvme v jednoizbovom,ale planujeme väcsi - 3-izbovy,len momentalne nie su peniazky ... ale 16.aprila odlietame do anglicka,tak hadam tam cosi zarobime ... uvidime ako sa bude tam darit s pracou, ale aspon take 4 roky by sme tam chceli zotrvat ... potom predame 1-izbovy + dolozime to, co nasetrime a ak bude malo, tak vezmeme aj hypo ... ale velmi by som to chcela zvladnut bez hypo, lebo manzel uz jednu pozicku splaca ... no a ked bude bytik väcsi, tak sa aj do planovania babätka pustime ... len sa bojim, ze skor do dochodku pojdem 😀

jerryjanka
4. apr 2008

zuzi neboj ono sa to vyrieši nakoniec samo uvidiš.
a ako sa chranite maš HAK?

scarlette
4. apr 2008

zuzi to ste na tom podobne ako my,,, pred mesiacom sme oslavili 5 rockov, manzelia sme iba 7 mesiacov, ale tiez byvame v 1izbaku a planujeme byvanie v rozsahu 4-5 rokov poriesit, ale mame na krku uz stavebka dve a predplacame si aj hypo

janka a ty si opatrovatelka na plny uvazok? ci aj popri tom robis nieco ine?

jerryjanka
4. apr 2008

ja opatrujem len tatina - nerobim popri tom neda sa to
dostavam mesačne 3300,- super nie? 😠

scarlette
4. apr 2008

jani z toho nemas najmensiu sancu vyzit, moja teta na dochodku opatruje starku, k dochodku ma aj prispevok ale iba cca 2tis.

scarlette
4. apr 2008

je to strasne zle ohodnotene ☹

aknellita
4. apr 2008

no kocice... teeeeda... vy ste taketo povydavane... a ja nieeejeeee ☹ ale tak snad aj to bude... mozte kuknut na MS, mam tam pripravny album 😝
tiez sa chystame s priatelom spolu byvat, takze riesime to co vy vsetky... ja mam 24, priatel 23 takze na snazilkovanie mame casu dost, aj ked ja by som bola mama uz davno 😀 takze zatial poctivo papam HAK a vy teda ako?

jerry - ty si dobra, ze si odhalila moj nick.... 😎

inak kukam tie missky na markize.... Boze, to je strasna traposina... skarede su jak noc.... no hruza... keby som nemala len 155cm, uz som davno tam 😝

aknellita
4. apr 2008

jo a s priatelom sme spolu (po vsetkych komplikaciach) skoro rok... teda 10.5. to bude rok 😵

scarlette
4. apr 2008

lenka ja ze uz sa ides vydavat a potom kukam pripravny album na ms a tam o tompises 🙂

aknellita
4. apr 2008

keby bolo na mne... tak uz sa vydavam 😅 ale treba k tomu aj tu druhu polovicku, takze musim cakat 😀

aknellita
4. apr 2008

a treba aj tie prasule na svadbu... ja som totizto narocna 😀

lul
4. apr 2008

caute, pridavam sa k vam. ja by som strasne chcela uz baby, ale pojde to tak o pol roka az....

aknellita
4. apr 2008

ahoj lul ... a uz si vydata? kolko mas rockov?

scarlette
4. apr 2008

lenka my sme to nejak velmi neplanovali, prisli nejake zdravotne pb a tak sme sa rozhodli zobrat vsetci to cakali ale nie v tom case... my sme tiez planovali neskor...ale vyslo to dost vela penazi avsak sme si povedali ze je to iba raz 😀

scarlette
4. apr 2008

lul u nas priblizne tiez, chceme to o pol roka skusit a potom uvidime co dalej

inak co ti brani vtom ze teraz ked chcete?