Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
samozrejme.. a zasa mi niesme obmedzené nejakou témou.. ako niektoré témy, ktoré tu sú.. (teda dúfam..)
ano uz sme mali zacat hned od 1.januara ale dosla mrxa 😒 a teraz musim cakat kym sa drahy vrati zo zahranicia.xvalabohu xodi domov kazdy vykend 🙂
oki babenky.. ja sa s vami pre dnešok lúčim.. už mi končí pracovná doba a konečne idem domov.. tak teda papa zajtra.. dúfam, že sa tu stretneme osobne..
☹ tusim dnes tu stovku neprekoname ☹ mexx kde siiiii? ak sa nikto neozve do 5 min tak idem podriemkavat.drzte palce na nocnej nex ma tam neporazi 😔
Mexx je späť, ale neviem, ako ste tu vy... 🙂 Mi na chvíľu vypadol Koník, potom som musela na chvíľu odbehnúť, a potom sa mi na chvíľu pustila krv z nosa... Ale teraz som tu. 😀
aj ja este cakam a dufam 😀 aj tebe sa znicoho nic pusti krv? ja som cele sviatky krvacala z nosa.zacalo to tak ze ked sme sa s priatelom valali po sebe tak mi dal riadnu pecku do nosa 😀 😀 😀 sa divym ze mi este neodpadol tak ma boli 😅
Mne sa nepustí len tak z ničoho nič, toto sa mi stalo po veeeľmi dlhej dobe... Ale nebolo to nič hrozné, takže už je to OK.
A inak všetky holky sú tuším niekde fuč...sme tu osameli... Ach, tieto debaty... 😀
Caute babule, hlasim sa na vecernu sichtu 😀 Vasu odpoludnajsiu som v praci nestihala.. 😒
Takze kto sa prida? 😉
luzzie: vsetko najlepsie k narodeninam 😉 si tusim spominala, ze dnes slavis 😉
inac kocky, dost ste popisali, aj som sa k vam poobede chcela pridat, ale konik bol fakt pomaaaaaalyyyyyy a ja som mala kopu roboty a potom by som sa v robote ani o pol noci nevyhrabala. Ked uz tu kydame o robote: ja mam sice dobry job a celkom ok zaplateny, ale strasne vela nadcasov, ktore mi nikto nezaplati 😠 tak sa snazim cez pracovnu dobu makat, aby som o 17 mohla vypadnut...lebo niekedy tam sedim aj do 19.. 😅 a to uz robit nechcem- to je moje novorocne predsavzatie 😉
Ahojte....nevedeli by ste mi poradiť dobrého gynekológa v Trnave. Môj je hrozný, nič mi nepovie, iba mi dá lieky a nikdy neviem prečo...........minule som sa dočítala, že veľa infekcii spôsobuje neplodnosť..............a ja iba jem lieky a ani neviem prečo. 😢
ahoj oriesok,ja so tu ale ako vidim tak sama ☹ . zajtra dojdem tak okolo 15tej zatial pa
ahojte babenky, mozem sa k vam pridat? super, ze sa vytvorila tato tema, lebo do tych snazilkovskych som nemala odvahu zapojit sa ☹
aho juventik,vitame ta u nas 😉 . aj ty si taka snazilka nesnazilka?fiha ty si tusim uuuplne nova,vidim ze mas len 1 prispevok 😕
tak ja teda dojdem o tej 15tej majte sa zatial 🙂
Ahojte dievčatá ako sa máte? Ja sa trochu trápim s depkou ale snáď to prejde. Dnes sa chystám s malou do škôlky pre prihlášku (tá depka je trochu aj z toho, že ju čaká škôlka a mňa práca - joj ako sa mi nechce). No raz to muselo prísť.
ahojte, moncika 15 ja som snazilka-neznazilka 😀 a preto som sa nepridala do ziadnej temy... radi by sme uz mali babatko, ale koncom roka mame v plane stahovanie do noveho domceka, takze snazilkovanie vidime tak na koniec roka, alebo az jar-leto 2009... ale uz teraz sa velmi tesime 🙂
Juventik aj ja sa chystám snažilkovať až na jar 2009 takže možno budeme spoločne tehuľkovať. Joj ale to je ešte ďaleko (aspoň mi to tak pripadá).
ahojte budúce snažilky 😉 som rada, že je tu taká téma.
ja by som sa už aj rada snažila, ale manžel chce ešte počkať. teraz nás čaká prerábanie bytu, no a potom uvidíme. manžel sa s tým nejako nechce ponáhľať, no len neviem, kedy sa rozhodne. myslím, že máme na to aj vek - obaja budeme mať tento rok 26. v mojom okolí je teraz kopec párov tehotných alebo už majú dieťa a ja čím ďalej tým viac nad tým tiež uvažujem.
nemôžem ale manžela do ničoho tlačiť a tak mi ostáva len čakať. bola som aj u veštice, ktorá mi vravela, že by som to nemala dlho odkladať, lebo budem mať zdravotné problémy. len dúfam, že sa to aj naozaj nestane
ahojte kocky, dobra tema🙂 myslela som, ze aj my sa zacneme snazit az buduci rok, ale cele vianoce sme stravili s detmi (sesterka ma dve krasne deticky) a tak sme si povedali, preco nezacat hned...trochu ma vydesila aj mama, lebo ta mi povedala, ze to v nasej rodine nie je take jednoduche...tak uvidime. Teraz som z toho nadsena...ale ked pride menses, pride asi aj sklamanie...budem mat takmer o mesiac 27, to je taky spravny vek...snad ale nebudu ziadne problemy...
asi netreba hneď myslieť na to najhoršie a nechať tomu voľný priebeh 😉
mojim známym sa tiež podarilo až po troch rokoch snaženia a dokonca sa im po čase podarilo hneď aj druhé a ani to nečakali
ja som vždy dúfala, že to príde tak nejak samo, no uvidíme 😉
zatiaľ poctivo beriem hak, vlastne už dosť dlho, takmer 7 rokov.
No my sa mamé brať až v máji 2009 no a o bábätko sa chceme snažiť prakticky ihned, hoci aj mesiac alebo 2 pred svadbou. To už je vlastne jedno. Môj manžel bude mať vtedy skoro 30 rokov a ja 24 takže to sa mi zdá na prvé dieťa uz správny čas. Tak akurát. 🙂
Livi skús manžela nejako nalomiť na to mimi, neni sranda brať HAK tak dlho. 😒
mažela nechcem do ničoho tlačiť, aj keď si myslím, že by bol určite rád, aj keby to prišlo teraz.
a tiež neviem, či už neberiem hak dlho, ale chystám sa k lekárovi a chcem sa ho na to opýtať, či by nebola vhodná nejaká pauza.

no veru ja neviem podla coho si baby tie temy vyberaju ked sem ziadna nepride 😒 .no a co my si vystacime 😎 ale ja vas uz coskoro "opustim" a prejdem k snazilkam 🙂 konecne so sa toho dockala! nebojte to ja len tak, budem sa sem k vam xodit vyzalovat 😀 az vam luto bude 😝