icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

mexx
autor
14. jan 2009

Inac, Zuzi, regionalna telka je malo, my ju tu nechytame, hybaj do nejakej vacsej, aby som ta mohla sledovat v telke v nejakych reportazach a potom machrovat, ze ta poznam. 😎 Alebo pod do nasej regionalnej. 😉 (No, ale to zas nie je velka vyhra...tak nic.) 😅 😉

etuska
14. jan 2009

..alebo k nam do S.Irska do regionalnej 😀
No baby,mna uz pomaly chyta depka.Drahemu sa od pondelka asi meni prac. doba,to znamena ,ze rano budu fofry-vozit malu do skoly + ja do prace-ufff a taka frekventovana premavka-no,bude to zaberak 😝

zuzanockamt
14. jan 2009

etuska a nemoze miska chodit skolskym busom? ... ved oni zbieraju tychto drobcov a vozia priamo do skoly, ci nie? ... lebo v Londyne osm to tak videla ... ale to mozno len niektore skoly robia ... neviem

etuska
14. jan 2009

Zuzi,no to fakt len niektore skoly a male deti(Miska chodi este len do pripravky) busom chodit nemozu, no a aj tak by som sa o nu bala,predsa ma len 4 roky a anglictinu nema taku,ze by vedela niekomu vysvetlit kde byva keby nieco...a ja som paranoidna-v cudzom svete ju tak samu nenecham.

No a ja chodim do prace aj tak okolo jej skoly,ale ide o to,ze tam je malicke parkovisko a velmi zle sa odtial vychadza najma v rannej spicke-uz som tak parkrat bola s manzelom a soferovala som ja,ale nebala som sa len preto,ze sedel pri mne 😝

zuzanockamt
14. jan 2009

tak to ti teda nezavidim ... ja mam zo soferovania riadne nervy ... od kedy som urobila vodicak,tak som iba raz sedela za volantom ... a miska nemohla chodit do tej skoly, v ktorej si aj ty?

etuska
14. jan 2009

Zuzi-bude,ale az buduci rok,lebo tento rok uz neboli volne miesta.My sme sem totiz prisli v juli a zapis je stale v januari.Ale uz som dnes zobrala zo skoly prihlasku,tak hadam ju vezmu.Akurat blbe,ze budeme musiet kupovat inu uniformu 😅

zuzanockamt
14. jan 2009

takze planujete urcite ostat aj tento rok ... a co sa tyka tej uniformy, tak by jej tato sucasna bola asi mala, nie? ... ved deti v tomto veku rastu dost rychlo, ci sa mylim? 😀

mexx
autor
14. jan 2009

Ja mam vodicak tusim sedem rokov pomaly, a soferujem stale, takze no problem. Akurat, ze tam u vas sa jazdi trochu naopak, a to by mi sibalo... 😅
Etus, neboj, zvyknete si rychlo, ono to tak strasidelne vacsinou vyzera na zaciatku...
Zuzi, ako si dopadla? 😕

etuska
14. jan 2009

Zuzi-no uniforma je jej dobra,mame kupene aj vacsie kosele,ale tu ma kazda skola inu 😅 Doteraz mala sivo-modru a od sept. by mala mat modro-zltu 🙂 ,ale aspon saty moze mat tie iste 😅

Mexx-aj ja mam vodicak tusim 7 rokov,ale doma som soferovala minimalne,nejako som mala z toho strach,teraz ma to naopak zacina bavit a to ze jazdim na opacnej strane mi uz vobec nepride divne,aj kruhace su ovela bezpecnejsie ako krizovatky-problem je v tom,ze sa bojim jazdit sama.Ked som s muzikom,tak v pohode...,no budem si musiet zvyknut,nic ine mi neostava,lebo pesi sa tu neda,busy chodia malo a taxiky su drahe 😅

Inac -Mexx-ti si tajnostkarka,poslem IP 😅

mexx
autor
15. jan 2009

Achojte, len nakukam, ci sa tu udialo nieco nove, ale tu to povacsine ozije az navecer, tak vyckam... 😉

zuzanockamt
15. jan 2009

ahoj ... no kde ste? cooo? ... mexx, etus, halooooooooooo

musim teraz chodit do inej temy nakukat 😉

etuska
16. jan 2009

baby,nam cele popoludnie nesiel PC ☹

mexx
autor
16. jan 2009

A ja ze co je tu tak mrtvo... 🙂

Ako sa dnes mate? Mna uz asi tri dni boli brucho, tak som z toho na nervy, lebo mna ked nieco boli, hned som na nervy... 😅 Ale tak radsej fyzicka bolest, nez psychicka... 😔

etuska
16. jan 2009

Mexx-tak to hej 😔 ja som taka "happy" ze ide vikend,nejaka som tiez unavena 😝 Vonku sme nasli mladeho holuba,cely bol skrehnuty a zohrievala ho mama ☹ ☹ ,tak sme ho zobrali dnu,aby sa zohrial,no neviem ci sme ho radsej nemali nechat tak,lebo asi ma zlomene obe nohy ,mozno aj viac ☹ ☹
No a dnes som cestou do prace skoro nezbadala auto,kt. ma predbiehalo-akurat bolo v tom blbom "mrtvom uhle" ci ako sa to vola-tak som sa zlakla 😲 😝 😕
Este mam vecer anglictinu s jednou znamu,tak si idem dat kafe,lebo inac zaspim 😝
pekny viiiiiikend 😀 😀 😀

etuska
16. jan 2009

jeej Zuzi-pekna fotecka 🙂

zuzanockamt
16. jan 2009

ahojte ... myslis tu foto v albume? ... tak to sme skusali ako funguje webka na mojom notebooku ... vyzerame dost divne 😀

etuska
16. jan 2009

ale nie 🙂

zuzanockamt
16. jan 2009

a ake je pocasie na ostrovoch? ... vcera som pozerala predpoved v TV a hovorili, ze v Dubline bolo +11 a v Londyne +6 stupnov a tu zima a sneziiii .... hruuuza

zuzanockamt
16. jan 2009

teraz so si citala tuto temu niekolko stran dozadu a predtym tu bolo viac bab ... a teraz sme tu len tri ... 😕

mexx
autor
16. jan 2009

No veru, sa na nas vsetky ostatne baby vykaslali. Sa asi vsetky snazia... 😉

zuzanockamt
16. jan 2009

ahoj mexx ... veru uz len my sme ostali ... mali by sme s tym nieco robit 😉 ... asi budem musiet znasilnit draheho cez najblizsie plodne dni, ked nebude chciet dobrovolne prilozit ruku k dielu 😀

etuska
16. jan 2009

Zuzi 😀
no,ak mam byt uprimna nejako ma dalsie materstvo este nelaka 😅 ,ale moze to byt aj HAK ktoru beriem,lebo som z nej nejaka nemastna-neslana...A vcera ked sme boli s Miskou cvicit,niektore maminky tam mali aj mensie babatka,ale nejako som z nich nebola "paf" ako kedysi 😅

zuzanockamt
16. jan 2009

erika mozno aj preto ta to nechyta, lebo uz jedno doma mas, ale my, ktore este nemame ziadne, tak je to ine 😉 ... inak moja sestra je tehu ... teraz asi 6tt.

etuska
16. jan 2009

Zuzka-tak to je super-mozno aj manzelik ked zbada to sestine male ked sa narodi tak zatuzi po vlastnom.Ja sa inac vytesujem-prave sme bookli letenky na zac. jula 😀 a premyslam ci rezervovat aj spiatocnu na koniec augusta,lebo teraz by nas vysla mna a Misku cca 50 libier 😅 (drahy este nema schvalenu dovolenku,tak on si bude musiet rezervovat neskor)

mexx
autor
17. jan 2009

Ahojte zaby,

no veru, ostali sme len my, tak je tu taka komorna atmosfera... 🙂 Nevadi, aspon nam nic neunikne... 😉

Zuzi, ved ho znasilni, ked to nejde po dobrom, tak to pojde...takto. 🙂 Treba mu vysvetlit, ze ked raz ma niekto sex, musi byt pripraveny na nasledky. A pochybujem, ze nejaky chlap sa sexu vzda kvoli nejakym nejasnym nasledkom. 😉

Etus, tak bookuj hned, kto zavaha, nezere... 🙂

zuzanockamt
17. jan 2009

mexx... tak tomu ver, ze aspon jeden taky, ktory sa vzda existuje ... teraz sa mi tu vala na gauci 😀
etus ... presne tak ... nevahaj a bookuj

etuska
17. jan 2009

baby 😀
prajem vam peknu sobotu ,ja idem varit.Moje lasky som poslala k jazeru nakrmit kacky 😅

zuzanockamt
17. jan 2009

u nas dnes varil manzel, ale iba cestoviny, takze to mal lahke ... mne sa nechcelo 😎 ... ale budem asi piect, lebo mam chut na nejaky kolacik a sa mi nechce ist von do tej zimy nieco kupit

etuska
17. jan 2009

Zuzi 😀 tak mne by sa zase piect nechcelo 😅 U nas fuka vietor a prsi,rano to vyzeralo slubne-aj slnko svietilo,len to poznas-ostrovy 😅 😅
Idem sa pozriet co robi moja Bambula-mali s tatkom stavat hrad z kartonov,ale tatko asi zaspal 😅

zuzanockamt
17. jan 2009

ani ja nie som moc nadsena tym, ze musim piect,ale ked som pazrava, tak co mam robit 😀 ... a drahy odmietol ist daco kupit, vraj sa z toho pribera ... ja neviem co tym myslel 😎 ... ze vraj staci,ze bol rano kupit rozky a mlieko a teraz sa odtrepal do garaze menit nejaky klb ci lozisko