Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀
ahojte 🙂 ... no mexx, este ze si tu a zachranujes temu kazde rano 😉 ... a aku mas peknu fotecku 😉
ja som tu sice kazdy den na konovi, ale som bola leniva nieco pisat, velmi sa mi nechcelo...musim sa polepsit trochu
nove nic moc ... teraz sa u nas striedaju dobre a zle chvilky ... chvilu sa to zda fajn, ale potom zase vsetko po starom, takze neviem, co si o tom mysliet 😖 😠
Ach jo... 😔 Na teba casto myslim, ze ako sa ti vodi...a dufam, ze to bude lepsie... 😕
Inac, aj ja mavam take stavy, ze som tu na konovi kazdu chvilu, pozeram rozne po temach, a napisat ani ciarku sa mi neda/nechce... 😅
este dovaram obec a potom pojdeme ku svokrovcom na navstevu,tak aspon sa trosku vyzrozpravam 🙂
Ozaj, a so svokrovcami ako vychadzas? 😕 A ako sa oni stavaju k vnucatam (teda ze ci vas nejako nepohanaju, ze smelo do toho, a trosku tlaky na muza vyvinut)... 😉
no s nimi mam, myslim si, dost dobry vztah ... a co sa tyka vnucat, tak oni sa do toho nejako nepletu, nechavaju to na nas ... ani o tom velmi nehovoria
Aha...no asi ako u nas. 🙂 Ja mam svokrovcov v pohode, niekedy je trosku tazsie pre mna - oni su totiz obaja nepocujuci - a si hovorim, ze skoda, lebo keby sme sa mohli "normalne" porozpravat, tak uz by to asi nemalo chybu. 🙂 Ale ono je to v pohode aj teraz, dokonca mam pocit, ze v porovnani s ostatnymi kamoskami si ja so svojimi nepocujucimi svokrovcami rozumiem lepsie a aj si s nimi viac pokecam ako ony s tymi zdravymi. 😅
zienky,ja len kratko.Vo stvrok letime na Slovensko-svokrov stav sa velmi zhorsil,tak dufame,ze este stihneme priletiet vcas 😔
inak baby, nezda sa vam, ze tento rok 2009 je zatial nejaky divny ... na nic pozitivne som zatial neprisla 😠
no ja uz som asi upadla do trvaleho pesimizmu, ale neverim velmi v poslednej dobe na pozitivne vysledky 😖
ja tiez verim v Boha,aj ked do kostola nechodim a verim, ze vie co robi a preco to robi ... hoci my castokrat nechapeme zmysel
Zuzi-presne tak 😔
..ale verim,ze vela veci je zariadenych tak,aby sme sa "zastavili" a popremyslali,kam sa rutime
Boh ma svoje plany, akurat my sme na ne asi trochu kratkozraki...a mna taketo veci vzdy zneistuju... 😅 Ale na druhej strane, je to skuska, a ak sa vieme oddat do ruk Boha s tym, ze On sa o vsetko postara, mame vyhrane. Mne sa to ale nie vzdy da... 😔
mexx ... celkom fajn ... ale nemala som nakoniec velmi dobru naladu ... bola som rada,ze sme nakoniec isli domov
ja neviem...asi som uz nejaka divna v poslednom case, ale vsetko mi vadi ... najskor som sa tesila, ze ideme na navstevu a uz ked sme tam boli, tak som mala chut ist domov ... potom som uz len do draheho stuchala, aby pochopil ... ale on sa len vykecaval stale 😀
To aj u nas tak byva... Ale to si hovorim, ze vzdy lepsie ist k svokrovcom (priamo k nim), nez ist k jeho babke... 🤐
no ja som u draheho babky nebola uz asi rok ... ma problemy s pamätou a nepamäta si ludi, tak aj tak by ma uz nepznala,kto som 😔 ... ale inak je vitalna
Ja sa tej jeho vyhybam dalekym oblukom, ale tak niekedy sa nevyhnem... Ale strasne nerada tam chodim, fakt strasne... 😔
To veru je. Ale, bohuzial, neda sa to odignorovat, neda sa izolovat od rodiny, nech je akakolvek. To ma niekedy strasne stve...

No pekne, pekne... 😀