icon

Diskusia pre budúce mamičky: Zdieľajte svoje skúsenosti

mexx
30. okt 2007

Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... 😅
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😀

zuzanockamt
14. mar 2009

no esteze si napisala o tom zehleni...aj mne treba ... no a mala by som aj periny prezliect, lebo sa uz na to chystam asi 2 tyzdne 😅 ... no ja keby som sa mala s kym, tak sa radsej hram ako upratujem 😵

zuzanockamt
14. mar 2009

inak mexx tu uz dlhsie nebola 😕 ... tak sa mi zda

mexx
autor
15. mar 2009

Ahojte,

Mexx tu nebola, bola styri dni na chate pripravovat sa na profirodicovstvo. 😉 😵 Tak teraz vas narychlo precitala, a odoberie sa do vane, bo ju trepe zima a kasel, sa zas dajaka choroba asi vratila... 😔

Etus, co sa tyka Aloe Vera, z vlastnej skusenosti mozem velmi odporucat. 😉

etuska
15. mar 2009

ahoooj Mexx-napis ako bolo-pocity,dojmy...ale az ked sa budes citit OK.Ja bezim vyhodnocovat testy a pripravit sa na zajtra do prace,ale zajtra mrknem.Pekny tyzden vsetkym 😵

zuzanockamt
15. mar 2009

Ahojte 🙂
tak a mame po vikende...my sme dnes boli este u svokrovcov, lebo svokra nam vybavila jednu milu paniu, ktora nam sparvi danove priznania, tak som rada, ze uz to budeme mat z krku 😝 ... esteze sme uz ostali doma, lebo neviem ako by som to z UK vybavovala
mexx...napis nam ako bolo a co vsetko si sa dozvedela...ja som na tuto temu dost zvedava...a uzdrav sa skoro

etuska
15. mar 2009

Zuzi-no veru-ja som poverila maminu,nech sa ide opytat na danovy urad,ci sa da dat odklad do septembra-to mi poradila jedna pani.No uvidime....

zuzanockamt
15. mar 2009

erika...mne hovorila ta pani,ze odklad sa dava len na tri mesiace...takze to by vychadzalo do konca juna a ziadost na odklad je moze dat len do zajtra

etuska
15. mar 2009

Zajtra ide mamina na danovy,ale pre pripad jej este poslem mail.Dik za info 😉

riana12
16. mar 2009

Ahojte, tak zase v praci 😒 Vikend ubehol rychlejsie nez voda, vcerajsie uprsane pocasie ma sklamalo, ze som ani nohy z domu nevystrcila 😠.

Co nove dneska? 🙂

etuska
16. mar 2009

ahoj Riana,
Tak mna vcera zacal boliet zub.Dnes poobede som sa isla konecne registrovat k zubarovi,tak ma objednali na bud. tyzden-tak sa dopujem liekmi a hadam to nebude horsie ☹ Dufam,ze tam nemam hnis.lebo to trochu podivne opucha..A to mozem byt celkom rada,ze budem cakat "len" 7 dni ked ma vezmu.Idem si precitat pribalove letaky-bo uz neviem co skor zobrat-Ibalgin obcas zaberie,ale vraj su na to lespsie ATB.Ja odporca liekov sa teraz takto dopujem.
No pozitivne je ,ze zajtra je "St.Patrick´s Day"-tak mame den volna,sice neplateny,ale volny 🙂

zuzanockamt
16. mar 2009

Ahojte 🙂
pred chvilkou som prisla z prace...sa mi to tam postupne zacina kopit...robota pribuda, ale aspon sa nebudem nudit konecne 🙂 ... co sa tyka pocasia, tak mi to uz pekne lezie na nervy ... strach a hroza ... rano som vstala a slniecko nadherne svietilo a kym som vysla z kupelne, tak uz prsalo a fukalo a potom uz cely den takto ... dazd a vietor

etuska
16. mar 2009

a my este mame nove toto:
Nic prijemne,ked debilni pubertaci vycinaju a neuvedomuju si co tu mozu rozputat 😠 :
http://www.belfasttelegraph.co.uk/sunday-life/t...

zuzanockamt
17. mar 2009

Ahojte 🙂
tak ako sa dnes mame?...vsetky ste tak tvrdo pracovali,ked tu nikoho nebolo cely den? 😉 ... ja som pred chvilkou prisla z prace, dnes toho bolo zase vela, lebo jedna kolegyna je PN, takze sme mali aj nejake veci za nu a buduc tyzden to tiez vyzera dost perne

riana12
17. mar 2009

Servusky 🙂
No ja som cakala, az sa tu niektora z vas objavi 😀 😀.

Ja som tesne po veceri, bezim sa ucit, tento tyzden mam skusku. A taaak moc sa mi nechce 😝.

zuzanockamt
17. mar 2009

riana...tak zelam prijemne ucenie a nech sa skuska podari ... kedy ju mas? ... mne by sa uz nechcelo ucit,ked by som prisla z prace ... a preco si sa rozhodla pre externe studium? ... nechcelo sa ti uzivat si bezstarostny studentsky zivot? 😀 ... pre mna to boli najkrajsie roky, hned by som sa tam vratila, ale zase iba s tymi istymi ludmi ... nas bolo v skupinke 13 dievcat,ale bolo super 🙂 😎

riana12
17. mar 2009

No este som na chvilku tu, vazne sa mi do toho nechce 😠 Ale uz sa patri, skuska je vo stvrtok.
Zuzi, no ja som si uz praveze toho studenstskeho zivota uz uzivat nechcela, stacila mi zakladka a stredna. Uz ma to tahalo do prace.
Asi najvacsim dovodom bol fakt, ze pocas skoly pridem aj k slusnej praxi 🙂.
Potom by nemal byt problem zalozit si rodinu, mat deticky aj hned po skole. Alebo aj pocas nej 🙂.

zuzanockamt
17. mar 2009

ja som v tom veku este na ziadne deturence ani nemyslela 😀 ... to len teraz ... ale vlastne uz ani teraz nie 😕 🤐
a ja kedze som ucitelka by som velmi bez VS ucit nemohla...a som rada,ze som to vsetko zazila 😵 😵 😵

etuska
17. mar 2009

ahojte,
mna dnes este stale trapi ten zub-asi ten zapal utlmujem len liekmi-dufam,ze to este do pondelka vydrzim 😝 teraz som skoro 2 hodky zehlila-ale mam pokoj aspon na 2tyzdne.Idem uz pomaly spat.Bru nocku 😵

zuzanockamt
18. mar 2009

Ahojte 🙂
a tu zase nikto nenakukol pocas dna 😕 ... baby,ved ma nehnevajte...som si myslela,ze nejake novinky si precitam
erika...tak ten zub ti vobec nezavidim...ja som si tiez asi pred dvoma rokmi uzila so zubom ... nakoniec mi vybrali nerv z neho a bol pokoj ... ja som sa najviac toho bala, ked sme boli v UK, ze ma zacne boliet zub ... neviem si predstavit, ze by som tam isla k zubarovi ... tu doma mam zubarku moju krstnu mamu, tak je to v pohode

etuska
18. mar 2009

ahojte,
Zuzi,ved prave preto sme si pred odchodom do Uk dali vsetky zuby do poriadku,no ale co clovek narobi ked zacne zub boliet ☹ Do 12-tej som to vydrzala,potom som musela zobrat lieky a teraz opat.Uz davno som sa k zubarovi tak netesila,nech len uz mam od tej bolesti bokoj-uz len 4 dni,tak hadam vydrzim.Manzel tu bol uz asi 3 krat,robia mu vsetky aj male kazy a mame nastastie NHS karticky,tak to mame vsetko zdarma.

V pondelok ide so mnou aj Miska-aspon na preventivku,nech jej pozrie zubky.Boli sme akurat pred rokom aj s nou,mala pekne biele zubky,ani teraz kaz nevidim,ale pre istotu.

My sme hned po praci isli na ihrisko,krasne svietilo slniecko,o 2p.m som mala hodinu doucko a potom sup do zahrady 🙂 No a prisli sme teraz zablatene jak "čunky" lebo som pripravovala miesto na nove kvietocky 😅
Pekny vecer 😵

zuzanockamt
18. mar 2009

tak to pocasie ti zavidim...tu je to hroza...dnes tak strasne fukalo a snezilo...a sem-tam aj slniecko vykuklo...pocasie fakt ako v aprili

etuska
18. mar 2009

no -aspon z niecoho musim mat radost 🙂 hadam to takto vydrzi,lebo cez vikend bolo tiez dost chladno.
No a ja sa tiez opytam,ci mi nespravia korenovu vypln,lebo myslim,ze sa mi zapalil koren-uvidime.

zuzanockamt
19. mar 2009

Ahojte 🙂
tak a zase dnesny den zacinam ja...dnes sa mi podarilo trosku skor prist z prace domov, tak sa vytesujem 🙂 ...inak to pocasie je dnes zase podobne vcerajsiemu...a taky studeny vietor fuka 😖 🙄
erika ... ako sa ma tvoj zub?
riana ... ako bolo na skuske?

etuska
19. mar 2009

ahoj zuzi,no cely den bolo OK,az okolo 5tej ma zacal zub opat pobolievat ☹ -uz len 3 dni a mam hadam pokoj 😝

zuzanockamt
19. mar 2009

erika, tak to hadam uz nejako vydrzis...drzim palce
ja som zistila, ze nam doma dosli zasoby jedla, tak sme sa este vybrali na nakup a cestou naspät sme sa zastavili aj na hranolky, takze nemusim uz vymyslat, co na veceru 😀

etuska
19. mar 2009

Zuzi,tk to mas super 😀 ja dnes uz musim navarit obed na zajtra lebo sme 3 dni jedli granadir,tolko som ho navarila 😀

riana12
19. mar 2009

Ahojky babulky.
No Zuzi, skuska super, za A 😀 😀. Ale necakane som sa prikmotrila aj k dalsej, z tej za B 😀. Len uz "zakapavam", vsatvala som o siestej. spat pojdem najskor asi o jedenastej, bo sme teraz vecer prisli dedkovi gratulovat. Trocha tu este znasilnujem 😀 bratrancov pocitac, bo by som inak zaspala 😠

etuska
19. mar 2009

Riana-Congratulations! 🙂 vidis aka si "Sikulka" 🙂 Ja si dnes prikazujem nezavislacit,lebo nemam este opravene testy,takze najneskor o 9p.m vypinam PC-aspon si to teda slubujem 🙂

riana12
20. mar 2009

Vdaka etus 🙂 Zadarilo sa ti opravit testiky?
Mimochodom, pekne predpoludnie 😉

Ked tak dneska citam moj vcerajsi prispevok, musela som byt riadna skapacinka. Ak sa prave neponahlam, pisem omnoho lepsie. A vcera som to pisala "zavratnou" slimacou rychlostou.

Mame tu babulky zase vikend 😀 Co planujete?

riana12
20. mar 2009

Este som aj zlu hodinu napisala 😅 Budicek som mala o stvrtej 🙄