Dlhá luteálna fáza
Baby ak bola ovulácia na 11Dc a som 29Dc.. Môže byť taká dlhá lutealna fáza?
@sense Potvrdená BT, bolesti aj hlien
A nemôžeš byt tehotná?
Lutealna fáza býva rovnaká plus mínus 1,2 dní, ak máš po ovulke a spravila by som test
@romea od ovu je už 18dni a stále nič
Urob test a uvidis
Čas ovulacie ti môže potvrdiť LEN lekár, aj ten to nie vždy dokáže úplne zachytiť (lebo u neho nesedis na Sone 24 hodín denne, všakže) Čiže toľko k tým ostatným zaručeným metódam na určenie termínu ovulacie. ak poznáš svoje telo, môžeš sa domnievať, pripadne si merať teplotu a testovať. Ale určite sa nedá na základe týchto metód tvrdiť, že máš ovuláciu. Je to len domnienka a nie potvrdeny fakt. Lutealna fáza býva zvyčajne približne rovnaká, ak su v nej veľké výkyvy, jedna sa o hormonálny problém.
@konikkon väčšinou ju mam 14az16 dní..
Uz si si spravila test?
@catherinah nemám ho doma.. Musím ist kúpiť
Podla mna bola ovulacia neskor ako Ti vyznacilo. Az o tych 5 dni. Ale to je moj nazor.
Ovulacia vyzera ze prebehla tu. Tesne pred ovulaciou trochu poklesne teplota a potom ak su nasledujuce tri merania stupajuce tak to potvrdzuje ovulaciu. No a ak su dalsie merania take ako tvoje a teplota neklesa tak treba ist kupit test. Kym teplota neklesa tak je tam sanca, akonahle by ti klesla tak to znaci bliziacu sa menstruaciu.
Mam potvrdenu ovulaciu na 11DC a cykly mam 31dnove tak asi to tak mize byt
@slniecko8888 potvrdenu mas ako?
@catherinah ultrazvukom od lekara
@slniecko8888 ultrazvuk ti robil ktory den cyklu?
@slniecko8888 záleží, co videl a ci videl spravne. Lebo bud ovulacia neprebehla alebo to bolo biochemicke tehotenstvo.
@catherinah no od kedy som vola na kyretazi po potrate (5.3 prva menbstruacia po tom) tak od vtedy mam takeho cykly. Niekedy ovulaciu nemam ale cyklus je pravidelne 31 dnovy
@emalka 11DC
Dnes som robila pepino test poobede a negativny... Menzes stále mešká a mam iba biely výtok..
Pravdepodobne bola o tych 5 dni neskor a MS normalne pride.
Ako to dopadlo vtedy? 🙂

Ovulácia na 11DC potvrdená lekárom alebo BT.? Lebo LF by mala byť stále rovnaká.
Ja mávam ovuláciu skôr ale cyklus mam 24dnovy