Dnes mám dostať menzes. Som tehotná?
Baby prosim vás názor? Dnes by mala prist mrcha

vecer bola čiarka slabšia a dnes rano silnejšia prikladám foto zo vcera
Vyzerá to nádejne, sú tam dve čiarky, bez debaty 😉
sú tam dve
Baby dúfam lebo v marci to tiež bolo tak a potom nic 😔
Strašne ma bolia kríze ani ležať ani stat 😏😏
Sú dve gratulujem ja som tiež tak.začínala už som.v 28tt
@bobacik_29 ale istá si este nemôžem byt ze ? Aj ked mi tri testy vyšli takto... do pondelka nevydržím 😩A mrcha este neprišla
@lazga022 tak.si.urob.zase.zajtra ja.somja.robila.kazdy.den.dokonca v den.ms.som.trochu.spinila.uz.som myslela.ze.nic.z.toho.a su tam.dve nakoniec. ;)
Včera alebo dnes mala prist mrcha a nic ani najmenší náznak, len cely den mam hrozne bolesti krížov
A tie silnejšie čiarky začali od kedy ?
Urcite si tehotna, ja som mala tiez taketo slabe ciarky.
@lazga022 ved tam.mas.napisane.kolko.dni.od.ovulacie ;) ....mna ties.vsetko.bolelo a.neprisla mi.ms ak sa dobre uhniezdilo tak uz.ani.nepride ;)
@bobacik_29 nevidim to poriadne preto sa pýtam
@marikap18 ja sa bojím ze to je plány poplach. Ako som pisal v marci sa zadarilo a po troch dňoch prišla mrcha a bol to mikropotrat, od vtedy nic z teraz .... 😔
Ja som mala takéto testy pri oboch deťoch. Držím palce🙂
Dakujem , inak cely den mam teplotu 37,1-37,2@martinka13
Teplotu som nemala. Ja som aj cítila uhniezdenie. Môže sa stať kadečo, ale podľa mňa je test jednoznačne pozitívny. Treba vydržať tak 3- 4 týždne a ísť ku gynekológovi. Ešte raz tfuj tfuj držím silno palce
Velmi pekne dakujeeeeem, povzbudzuje to 🙂@martinka13
Prosim ta ako si cítila uhniezdenie?
@martinka13
joooj ja som mala takuto ciarku stvrty den meskania ( cyklus mam ako hodinky 28 dnovy). Teraz ta ciarka spinka v postielke. Drzim palce. Ale teraz si urcite tehotna. Na zaciatku sa to sice pokazit moze casto ale naco sa stresovat. Tisko sa tes lebo prave teraz tehotna urcite si 😉
a tiez ma krize strasne boleli a bola som velmi unavena. Myslela som ze to z toho ze mrcha ide a kdezeeeee
Rano robim další testik lebo musím vediwt na čom som , šťastko dufaaaaam
@lazga022 test mas pozitivny tak si drzat palce, nech sa drobca vyvija ako ma. Krize, tlaky na vajecnikoch, nadutie podbruska, to vsetko mas priznaky ako na mrchu a navlas rovnake v tehu... neboj nic ;)
Este jeden ... nadúva ma ako prasa ,plynatosť neskutočná 😄😄@anjelicek26
Podla mna budes mat babinusko 🙂
@lazga022 neskutočné pichanie na jednej strane. Špinenie.

no niečo sa tam črtá 🙂 ... testuj o dva dni... ak nepríde červená...