Dnes mám dostať menzes. Som tehotná?
Baby prosim vás názor? Dnes by mala prist mrcha

podla mna si teho,tiez som to takto mala
To si tehotna.ja som tiez takto mala.
Robila som si clear blue a este som ani nedocurala uz tam bol + 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@lazga022 tesim sa s tebou. Teraz sa vykasli na testovanie. Sadni si, nohy hore, popripade lahni a oddychuj. Ked nebudes unavena tak rob co len chces. Stresy hod za hlavu. Ak sa ma nieco pokaslat tak sa pokasle aj bez toho a bud optimista. Ani mne prve nevyslo a druhe uz bolo ok. Sice s riadnymi nevolnostami a dva krat aj slabym krvacanim ale drobec bol a aj je zdravy ako buk 😉 Thuj thuj. Drzim palceky
Zalezi ako sa citis. tehotenstvo nie je choroba ale ja som mala stastie ze som mala prave vtedy pracu v kancelarii a ked na mna prisla brutalna unava tak som si sadla do kresla, a na chvilku som si oddychla
Začal mi ružový vytok :(((( pomoc , myslite ze začína mrcha?
Ja som tiež spinila a utekala k dr všetko.bolo ok aj tak mi nasadila duphaston ale aj pri uhniezdovani je normálne slabé spinenie...takže ak to nezosilnie nestresuj všetko bude v poriadku 😉držím prsty..
@mnamko
Na pohotovost s testom? Ved ju tam vysmeju 😂 kde je taka pohotovost kde na zaklade takychto testov potvrdia alebo vyvratia? Nech si da odobrat krv a hotovo 😉
Krv mám pozitívnu ale nič nieje vidno na usg, včera som mala asi hodinu bolesti silne tak má strašia či nejde o mimomaternicove tehu 😔@cucoriedka81
Inak 4-5 týždeň by som mala byt
@lazga022
Ano moze to byt mimomaternicove ked je krv pozitivna ale nie je nic vidiet. Mozno treba este trosku pockat, alebo skusit usg u ineho doktora. Ked je ta krv pozitivna tak tam ta zmena hormonov jem Ja dufam ze to za par dni bude ok a na usg sa ta mala fazulka ukaze v maternici. Prajem ti aby ti to vyslo ❤ Ved das snad aj vediet 😉
Ráno idem na krv či hcg stúpa ako má či nie , ďakujem . Dám vedieť ✌🏼@cucoriedka81
Super. Bolesti mas stale?
@lazga022 Nepochopim tychto doktorov. Mne povedal ze skor ako na konci siesteho nic neuvidi a preto mi ani ultrazvuk robit nebude. To minomaternicove tam hrozi vzdy. Zatial sa neplas. Na stres a smutik je dost casu ked sa to potvrdi. Nic s tym neurobis ak to tak bude. Ale zarial je prikis skoro. A vies aj hodnotu hcg?

Inak tiez ma veľmi naduvalo a prehnalo par krat