Dnes mám dostať menzes. Som tehotná?
podla mna si teho,tiez som to takto mala
To si tehotna.ja som tiez takto mala.
Robila som si clear blue a este som ani nedocurala uz tam bol + 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@lazga022 tesim sa s tebou. Teraz sa vykasli na testovanie. Sadni si, nohy hore, popripade lahni a oddychuj. Ked nebudes unavena tak rob co len chces. Stresy hod za hlavu. Ak sa ma nieco pokaslat tak sa pokasle aj bez toho a bud optimista. Ani mne prve nevyslo a druhe uz bolo ok. Sice s riadnymi nevolnostami a dva krat aj slabym krvacanim ale drobec bol a aj je zdravy ako buk 😉 Thuj thuj. Drzim palceky
Zalezi ako sa citis. tehotenstvo nie je choroba ale ja som mala stastie ze som mala prave vtedy pracu v kancelarii a ked na mna prisla brutalna unava tak som si sadla do kresla, a na chvilku som si oddychla
Začal mi ružový vytok :(((( pomoc , myslite ze začína mrcha?
Ja som tiež spinila a utekala k dr všetko.bolo ok aj tak mi nasadila duphaston ale aj pri uhniezdovani je normálne slabé spinenie...takže ak to nezosilnie nestresuj všetko bude v poriadku 😉držím prsty..
@mnamko
Na pohotovost s testom? Ved ju tam vysmeju 😂 kde je taka pohotovost kde na zaklade takychto testov potvrdia alebo vyvratia? Nech si da odobrat krv a hotovo 😉
Krv mám pozitívnu ale nič nieje vidno na usg, včera som mala asi hodinu bolesti silne tak má strašia či nejde o mimomaternicove tehu 😔@cucoriedka81
Inak 4-5 týždeň by som mala byt
@lazga022
Ano moze to byt mimomaternicove ked je krv pozitivna ale nie je nic vidiet. Mozno treba este trosku pockat, alebo skusit usg u ineho doktora. Ked je ta krv pozitivna tak tam ta zmena hormonov jem Ja dufam ze to za par dni bude ok a na usg sa ta mala fazulka ukaze v maternici. Prajem ti aby ti to vyslo ❤ Ved das snad aj vediet 😉
Ráno idem na krv či hcg stúpa ako má či nie , ďakujem . Dám vedieť ✌🏼@cucoriedka81
Super. Bolesti mas stale?
@lazga022 Nepochopim tychto doktorov. Mne povedal ze skor ako na konci siesteho nic neuvidi a preto mi ani ultrazvuk robit nebude. To minomaternicove tam hrozi vzdy. Zatial sa neplas. Na stres a smutik je dost casu ked sa to potvrdi. Nic s tym neurobis ak to tak bude. Ale zarial je prikis skoro. A vies aj hodnotu hcg?

Inak tiez ma veľmi naduvalo a prehnalo par krat