icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
28. dec 2015

@scarlett111tak super,ze ti pomohol 🙂 ale toto uz mas asi posledny cyklus s clostilom,ci?

mima177
28. dec 2015

Ahojte. Aj ked tomu akosi nemozem uverit, lebo som si vzdy myslela, ze otehotniem na prvy pokys, pridavam sa k vam. Snaxime sa o nase prve babatko, takze tuzba a ocakavania su velmi velke...Drzim vsetkym prsty.

mia295
29. dec 2015

@veronika1603 ja som tiež začala kyselinu aj inofolic, len ako hovorím zo začiatku mi šibalo z tohto všetkého tak teraz to beriem tak ak si spomeniem 🙂 sem tam si spravím mojžišovej čaj a tak 🙂 našťastie nefajčím už rok čoskoro tak to som rada že sme sa toho zbavili 🙂 inak čo sa toho týka, neprestala som sama fajčiť ale bola som na tej biomagmetickej rezonancii, stálo to 50Eur ale výsledok stojí fakt zato.. muž bol celkom tuhý fajčiar a odvtedy si raz zapálil a prišlo mu strašne zle z toho.... určite je to tým že na to myslíme, ved nie nadarmo sa hovorí podarí sa ked to nebudeš čakať :D keby sa to dalo 🙂 tak očisti trošku telo aby nebolo škaredé pre bábo a bude to 🙂 ja idem tiež trošku na zdravú stravu prejsť lebo čo dorábam teraz žerem čo vidím :D

mia295
29. dec 2015

@denidi a potom daj vedieť ako vplýva chlorelka 🙂 ja som tiež začala znovu ráno piť zelený jačmeň, citronovú vodu a 6 toboliek chlorely 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@mia295 ahoj,tmto vsetko na lacno?

denidi
29. dec 2015

@kakatulik anoja davam rano chlorellu na lačno a zapijem riadnym poharom vody a tiez si davam citronovu 😉

mia295
29. dec 2015

@kakatulik áno, veľmi dlho som nalačno pila iba citronovú vodu 0,5litra a minulý rok som začala aj jačmeň piť 0,2 deci po vode... len teraz som to zanedbala, nechcelo sa mi :D a po 20 minútach sa môžeš naraňajkovať.....ak sa rozhodneš pre citronovú vodu, tak pi ju slamkou aby si nemala potom problém so sklovinou. a daj pozor aj na to aby si si zúbky umyla až po raňajkách, lebo tam môže prebehnúť nejaká reakcia so zubnou pastou 🙂
inak tento proces zabezpečí dobré trávenie a čistú pleť 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@mia295 ahaaa. Dakujem. Ta voda sa pije tepld?

denidi
29. dec 2015

@mia295 ahoj,co to je ta biomagneticka rezonancia?kamarat bol na niecom takom,prestal fajcit na tri mesiace a pribral 30kilov a uz fajci zasa a kila ostali 🙂 chlorella zatialsupaer,beriem ju len tyzden a mozem povedat,ze som dst mala problem zo zapchou a teraz krasne kazde rano ajajaaaj,no ide to 🙂 este si lepim na nohy tie detoxi pan naplaste,neviem,ci toma nejaky efekt,ale verime si,no nie? 😀

kakatulik
29. dec 2015

@denidi,@mia296,
chlorelu sice poznam,ale neviem uz ako sa to presne berie. Na lacno raz za den,povedznd s tou citronovou vodou?

denidi
29. dec 2015

@kakatulik
@mia295 babule pocujte a nejaky ten sportik pestujete? lebo ja sa za svet nemozem prinutit,ale zasa soom cely den na nohach,no vyhovorky,vyhovorky a zasa vyhovorky 😀

kakatulik
29. dec 2015

Jaaa,az teraz som si precitala hore.
A staci iba raz za den??
Od noveho roka dam taky mensi detox,len sa budem asi musiet vzdat kavy vsak? To bude ash problem.

denidi
29. dec 2015

@kakatulik ja beriem15 toboliek denne,rozdelene na dve davky,8tob rano a 7tob. okolo 18tej vecer,len treba dodrziavat pitny rezim,aby sa skodliviny s tela vyplavovali

denidi
29. dec 2015

@kakatulik co ti ja viem,jedna kava za den je tusim aj prospesna,tak snad tu jednu mozes,ved nemozes zasa prestat vsetko 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@denidi aaach draha,presne ako hovoris. Ja zacnem,ale presne tak rychlo aj skoncim,ale bude treba trosku. Ja rada plavam a chcela by som to v zime striedat este s tou. Jill,ci ako sa vola . len nakopnut sa bude problem.😰

kakatulik
29. dec 2015

@denidi tak to som si teda vydychla,lebo ja kavu nepijem ani tak kvoli ucinku ako kvoli pozitku.Zato sladkosti nemusim 😇

denidi
29. dec 2015

@kakatulik sak toto,najhorsie je zacat 😀 ja chcem zacat rychlu chodzu,tak hodka denne,netrba to prehanat 😉 pocuj teraz ma napadlo,kavu pijes s mliekom? lebo jeden odb.na zdravu stravu vypraval,kava ok,ale bez mlieka,lebomlieko nieco viaze v kombinacii s kavou a sladit trstinovym cukrom,popripade dat do nej lzicku kokosoveho oleja,ja to tak robim,je to fajneee 🙂

denidi
29. dec 2015

@kakatulik jaaj zato ja som sa rozozrala a tie sladkosti,no des,co pozerem,doobeda som ukazkova,ovocie pitny rezim,no krasa a poobede to zabijem sladkostami 😀

michhaela
29. dec 2015

@denidi takto pijem aj ja stym kokosovym olejom ale teraz som zanedbala takže tiež idem od nového roka na zdravsiu stravu a urobiť niečo pre seba užitočné....Vaha bude určite katastrofa veľká 😀

butterfly333
29. dec 2015

@denidi ja fitko a thajský box

kakatulik
29. dec 2015

Nooo vidite baby,ked sa sustrdime na nieco ine,tak aj s tym tehu to mozno klapne..
@dendi,kavu pijem bez cukru,ale s mliekom. A aky ten kokosovy olej to puzivate?

denidi
29. dec 2015

@michhaela ja predsavzatia vzdy porusim,ale tentokrat skusim tie sladkosti obmedzit,sak som ako maly jojo,nikdy som nebola nejak na sladke,ale vraj telo si pyta,co mu chyba,no nedaj mu 😀 doma vahu ani radsej nemam 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@butterfly333 ty panecku,tak ty si fit ako teniska.
Ja sa do fitka vytrepat nedokazem. Aj som chcela kvoli beziacemu pasu,lebo som este do jesene behala a nechcela som prist o kondicku,ale skutek utek.
A v Tatrach budete aj lyzovat?

denidi
29. dec 2015

@butterfly333 kokso ty si dobra,no dobre dnes vecer vyrazam tu chodzu 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@denidi vsetko s mierou a nie vecer. Ja mam skusenost,ze akurat just,ked si nieco zakazem,tak na to zacnem mysliet.😏

michhaela
29. dec 2015

@denidi ja som hlavné.na sladké a teraz ked sa blíži uz 1.1.2016 startujem a idem opäť do toho mala som pred dvoma rokmi 65kg a za pol roka sla vaha na 52kg a to bez cvičenia ale na zdravej strave veľa zeleniny bolo hlavne čerstvej a športu sa venujem len jar,leto,jeseň bike celoodpruzeni do lesa /len aby som sa nevyrubala niekde a budem v tehu to by nebolo moc ok asi pojdem po chodnikoch len 😀/ takže vám dam vedieť kolko padlo kg teraz hore bo v auguste som mala 54kg 😀

zuzikambo
29. dec 2015

Ahojte baby,rada sa k vám pridám, pred dvoma mesiacmi sa naše snaženie neskončilo dobre tak dúfam že teraz to už vide😊

denidi
29. dec 2015

@kakatulik ved to,vcera som siurobila zeleninkove rizoto,ze jaka budem zdrava 😀 a po pol hodine som supla pol milky cokolady,jaaaaj,ale kazdy den chodimso sesterkou nadve hodky vencit neterku,tak aspom cerstvy vzduch v plucach nasavam 🙂 ten kokosovy olej mam obycajny,od ravity,dokonca sa s nim cela natieram a raz butterfly pisala,ze je dobry na plodny hlien,tak ked ma napadne,tak supnem si za lyzicku do ust,celkom mi chuti

kakatulik
29. dec 2015

@michhaela tak to je super vykon. Bike je super,ale aj ja sa bojim,ze sd strepem.

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ten olej je tuhy,alebo tekuty. Ja som v bioobchode videla taky tuhy. S tym sa aj ja natieram. No om v teple je tekutejsi.to je pravda.