icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
28. dec 2015

viem že je to asi hlúpa otázka. som asi 7 týždňov od potratu a cítim sa pop fyzickej stránke dobre. dnes mi skončila prvá MS a chcela by som sa pokúsiť o dalšie tehu ale manžel o tom nechce ani počuť, že musíme čakať do marca. vie niekto o niekom, kto tak skoro otehotnel a dieťatko sa narodilo zdravé??? viem, že som asi pokazila príjemnú tému snažilkovania ale som taká naštvaná :(

jvlo
28. dec 2015

@matilda72 mne to nedopadlo dobre, skončilo to druhým potratom

matilda72
28. dec 2015

@jvlo a kedy sa vám to podarilo??? hned?

denidi
28. dec 2015

babenky,ja som tento cyklus zacala uzivat chlorellu,tu kdesi som citala,ze je vyborna a tento cyklus som nasadila aj malinik na podporu cinnosti vajecnikov,tak som moc zvedava 🙂 chlorella je vyborny antioxidant a detoxikuje,tak verim,ze konecne babatko pride do vycisteneho tela 😀

tinka881
autor
28. dec 2015

@matilda72 tu na konikovi som dost citala clankov,kde baby pisali,ze hned po prvej mrche sa zadarilo a babo bolo zdrave.Tebe prisla krasne mrcha,mne az po 12 tyzdnoch a to som mala dve vyvolavacky.Mne gyn povedal,ze mam cakat 3 mesiace dokym sa maternica da do poriadku,uz sa snazime a zatial neuspesne.Asi to chce cas a nechat na prirodu ako to zariadi

denidi
28. dec 2015

@tinka881 tak skusaj testiky a sama uvidis,ci zajtra nezosilnie,popripade dnes este posnazilkujte,ak by nahodou 🙂

matilda72
28. dec 2015

@tinka881 veď tak by som to chcela aj ja nechať to tak. a nie počítať dni, že môže a nemôžem. a možno aspoň ten pocit by mi pomohol sa z toho dostať. ale chlap to asi nikdy nepochopí.

butterfly333
28. dec 2015

@matilda72 a zistila sa príčina potratu??Mohlo to by sposobené všeličím,Ja som prišla 4x o dieta to posledne v 22tt som rodila mrtve,no a pred dvoma rokmi som ostala tehu a vraj anembriomola či ako sa to píše,Treba zistit príčinu potratu ano raz sa stane ale ak ste uplne obaja v poriadku tak dalšie možte mat no ak mm nechce tak asi na to netreba tlačit.Aj ked ho chceš hned no netreba na to tlačit viem otom svoje.No treba nato prestat mysliet a v klude si užívat a zadarí sa.

denidi
28. dec 2015

@matilda72 presne ako tinka881 pise,obycajne doktori odporucaju pockat tri mesiace,ale musis sama uvazit,ako sa citis,ja som tiez bola po prvej ms si myslim pripravena,ale ked som sa opytala dr,co sa moze stat,keby hned otehotniem,tak povedal,nemuselo by sa stat nic,ale mohlo by sa stat vela,no a teraz si vyber 🙂

jvlo
28. dec 2015

@matilda72 podarilo sa hneď. Potratila som 13.12.2014 a otehotnela na prelome januar/február 2015

scarlett111
28. dec 2015

Aj ja sa pridávam, mám 3.cyklus Clostil, minulý som mala aj Pregnyl a Duphaston, ale nepodarilo sa. V októbri som mala MA, tak verím, že čoskoro budem zase tehu a všetko už dobre skončí. Držím nám palce 😉

matilda72
28. dec 2015

asi som už z toho na prášky, dieťatko chcem možno až priveľmi, manžel to chce nechať na marec, ale keď ja viem že vtedy by prišla na svet matilda puká mi srdce, viem že by bolo krásne otehotnieť v marci, možno by to bola symbolika ale ja si nebudem v pohode a nechcem aby to zle dopadlo. a keď viem, že teraz sa cítim dobre ms prišla ako hodinky, a všetko je v poriadky nechcem s tým otáľať a čakať s kalendárom pri posteli kedy môžem a kedy nie. chcem to nechať prirodzene

denidi
28. dec 2015

@scarlett111 jasne zachvilu sme tehu a vsetko bude okik a dotiahneme to do stastneho konca 🙂 ako si na tom,kolky dc si?

kachita
28. dec 2015

@matilda72 uplne ti rozumiem, ja kazdy mesiac som taka sklamana, ked pride ms. Velmi si zelam otehotniet, verim ze v marci to uz konecne vyjde.

scarlett111
28. dec 2015

@denidi 12DC, zajtra idem na folikulometriu, tak uvidím ako som na tom. Kvôli Clostilu mám problém s nízkou sliznicou, ale zatiaľ mi do ovu vždy stihla dorásť na cca 7-8 mm. Nemáme ešte žiadne bábo, a veľmi po ňom túžime. Minulý mesiac som bola aj dosť mimo z toho snaženia, ako zmyslov zbavená, tak tento mesiac netestujem, nemeriam bt a cítim sa psychicky oveľa uvoľnenejšie 🙂 A ty si ako na tom?

butterfly333
28. dec 2015

@scarlett111 ahoj ja od dnes 5Dc beriem prvý krát clostil snád sa nám zadarí. tento mesiac ani ja nemeriam BT ani ovu.

denidi
28. dec 2015

@scarlett111 ja som podobne ako butterfly som 6dc,tak uvidim,kedy bude ovu,minuly cyklus bola na 16dc a predtym 12dc,ja zatial meriam aj bt aj ovu testy budem robit,vlastne tie skusam,len druhy cyklus,ale urcite okolo ovulky prepadnem dr,nech urobi folikometriu 🙂

kakatulik
28. dec 2015

...aaaa...ten Clostil je na co dobry?...nie su to hormony?

denidi
28. dec 2015

@kakatulik dost som si citala o fytosoji tu na mk,tusim forum sojove izoflavonoidy ako nahrada clostybelgitu a ano jasne clostil su hormony,ale ako presne to s nimi funguje neviem,skor ma zaujala ta fytosoja

kakatulik
28. dec 2015

@denidi pytam sa preto,lebo moja kamoska brala ten clostilbegit a v druhej faze cyklu to dalsie...dufaston tusim a znasala to velmi zle.Ked mala menzes,tak krvacala ako na jatkách...potom s tym prestala....umele hormony by som aj ja uzivala az v stave krajnej nudze 🙂

denidi
28. dec 2015

@kakatulik no evidentne jej nerobili vobec dobre,nie kazda na ne reaguje rovnako,dokonca si mslim,ze ani ich kazda zena nemoze uzivat,ale to s tym kamoskinym krvacanim ma prekvapuje,lebo ked sa uziva clostil,sliznica vraj pomalsie dorasta a dokonca vysusuje aj plodny hlien,alepisem len co som citala 😉

scarlett111
28. dec 2015

@butterfly333
@denidi Tak nám držím palce ;) Dáme to 🙂

kakatulik
28. dec 2015

@denidi vies ,ja tomu nerozumiem,ale ona brala aj nieco na rast sliznice,napriek tomu,ze vyska bola OK,ale to uz je davnejsie.Pamätam si iba tie nareky.....potom sa na to vykaslala.teraz jej prisli na PCO tak bola na laparke minuly rok a odvtedy ma este väcsie problemy....je to taka citliva tema a dlho sa o týchto veciach ani bavit nechcela,ale teraz som jej len tak ze kvôli tym PCO podarovala Inofolic a normalne ho zacala uzivat,tak uvidim ci sa aspon nieco zlepsi.Ona sa nadeje otehotniet peirodzenou cestou uz vzdala....

denidi
28. dec 2015

@scarlett111 🙂 🙂 🙂 urcite ano

scarlett111
28. dec 2015

@kakatulik Keď nemá žena ovuláciu, tak potrebuje začať stimulovať vaječníky a na to je Clostil. Ja som mala anovulačné cykly, po Clostile ovu už mám, ale zatiaľ sa nepodarilo. A áno, sliznica pomalšie rastie, aj je menej plodného hlienu, to zas vyvažujem alchemilkou, vitamínom E a červ.vínkom. Ale zle mi nerobí, ani Duphaston - po ňom bývam trošku unavená, ale dá sa to vydržať. To sú tiež hormóny - progesterón, podporujú otehotnenie a udržujú tehotenstvo. Ale keď ich máš dostatok, nie je dôvod užívať ich. Keď máš hotový horm.profil od Dr., tak vieš či ti niečo chýba 🙂

kakatulik
28. dec 2015

@scarlett111 dakujem pekne za vysvetlenie...nemusim googlit 🙂 ...ked vies ,niektori lekari ordinuju tie hormony ako lentilky.... 😉

scarlett111
28. dec 2015

@kakatulik Ja neznasam lieky, ale nemala som moc na vyber. Ale ked nemusim, tak aj Atb odmietnem, lebo uz ich davaju na vsetko.

kakatulik
28. dec 2015

@scarlett111 jasne,vsetko s mierou...ked treba tak treba 🙂

denidi
28. dec 2015

@kakatulik urobila si krasnu vec,to ze si jej ho podarovala 😉 jej mozno pomoze a tebe sa to vrati ,snad v podobe babatka 🙂 nuz ale nadej musi mat,nie sa vzdavat,ved prave to nas tu vsetky drzi,no nie? a viera v to,ze sa to podari 🙂

caroline91
28. dec 2015

@matilda72 ahoj 😊 chcem ta len povzbudiť ze najlepšie aj keď nie zrovna najľahšie je nechať tomu volny priebeh.Ja som v januári 2015 potratila babo by sa narodilo v septembri-presne vtedy sme zistili ze nam poslalo súrodenca 😊 ja to tak beriem,je to krásne a verim že tentokrat to vyjde a babo bude zdravé 😊 drzim palce