@veronika1603 mam iba biely výtok na nohavičkách no kde tu spodok pichne zabolí a dosť nič viac porazí ma ak teraz kúsok nádeje mam a zase bude len sklamanie ☹
@reni1512 vieš, ani ja nechcem hrr, hrr preto chcem počkať na vyjadrenie dr. po mrche a tiež výsledky z hematológie, ale zase po prvom potrate (koncom piateho mesiaca), sme čakali 6 mesiacov ako nám povedali a potom sa ešte ďalšie mesiace vôbec nedarilo aj keď sme už chceli... takže nečakám ja už na nič... ak bude všetko v poriadku s maternicou... tak ideme do toho 🙂
A ak sa môžem opýtať, ako bolí cysta?
@aluska2999 jasne ze nic nemohol vidiet.to by bolo vajko este len na ceste..
@veronika1603 mam doma jeden tehu test no bojím sa otestovať že budem sklamaná ☹
@aluska2999 ako tak pozerám, u teba to vyzerá celkom nádejne 🙂 ja som tiež mala ten výtok, keď som ostala tehotná so synom...a koľký DPO si? pokiaľ viac ako 10, tak to by ti test už mal ukázať..
@nera123 neviem pravdu povediac dnes je 28dc ale ovulku som tipovala podľa hlienu ale testami nie
@aluska2999 ale ovulka uz bola hej? lebo vtedy su take vytoky... no kazda preziva inac tehotenstvo, ja uz viem ked som v tom 😀 mam rovnake priznaky stale... tak uvidime... som zvedava ako dopadneme 🙂
@reni1512 áno v ten pondelok u doktora som sa opýtala či ovulka prebehla už a povedal ze áno trošku cítim tlak a mierne pobolievanie podbrušku ale nič iné
@aluska2999 ja chvalabohu test nemam...ani nechcem vidieť tu jednu ciarku a hladat dve hodiny ducha...ked dojde ms dojde...nic s tym nenarobim..ale stale dufam.akurat pijem pohar cerveneho.mozno sa spustia ked zajtra nie budem nat este vacsiu nadej.uvidim.babenky drzim vsetkym palceky.musime to dat.
@veronika1603 moja ako dnes??Ja hlasim 1DC presne na čas. 🙂
@veronika1603 nepiiii vino ☹ co ak je to tam... ja by som si nasilu nevyvolavala MS, ked pride pride...
@veronika1603 ahoj moja tak ja stále nič len taký mierny tlak v podbrušku len ak nie som tehu rada by som keby došla nie zase meškať dva týždne ☹ ale kiežby sa zadarilo abudeme tehu :-/
Ahojte Baby . Takže inseminacia za mnou a už len čakať 20 dni
@butterfly333 ja som druhý DC, tak do ďalšieho kola ideme spolu a určite to dáme 🙂
@sanny19931 nech to vyjde,drzim palcekyyy 🙂
Ďakujem @denidi
No mna prave napadlo,ze zalozim "snazilky od maja do konca roka",lebo ma napadlo,ze v strede aprila mam kontrolne MRT a nechcela by som to prepast.Cize dovtedy pekne trojtyzdnovy detox a potom sup na to.😝😀
@maryennn1 ano určite další mesiac je náš. 😉 😉
@butterfly333
@reni1512 baby ja som vypila len dva pohare.to je v pohode.pri prvom tehu som pila ani som nevedela ze som tehu.to na zaciatku nevadi.ja este dnes nic ale do zajtra sa určite spustia.sa mi zda ze uz aj krcok zmäkol a je vysoko takze do zajtra je tu..co uz...@kakatulik ano aj ja teraz budem.3mes.merat bt tak potom mozme zalozit novu od maja do vianoc 2016
@veronika1603 dobre,ale vam sa moze zadarit este do maja.😊
@kakatulik no ja si stale myslim ze nejaky problem v tom bude ze do teraz nic.kazdy mesiac odben do 22dc a nic...to nieje normalne.mozno robi vela ta psychika neviem.moze sa ale moc tomu neverim..dnes 30dc mala by dnes prist ms no kalendar mi aj tak znaci 1dc az zajtra nechapem
@veronika1603 no to som teda zvedava ci tn uz teray ndklapne.
@veronika1603 Nooo možno nám tu o pár dní capneš pozit. test 🙂
@veronika1603 ani ja stále nič ale tiež ma drží zlý pocit ze príde svinucha jedna :'( uvidíme teda no :-/

@veronika1603 moja viackrát sme mali tutumutu a teda na 17dc som bola u gynekológa že ovulka prebehla ale nič nepovedal to bol pondelok a cez víkend pred ním sme mali sexik je možné že ešte nemusel nič vidieť?