@stanuska777 Tak to sme na tom uplne rovnako. Aj my skusame od juna a zachvilu je tu uz dalsi jun. Uz som chcela ist k lekarovi, ale nenabrala som odvahu.
@mima177 sme na tom rovnako.ja som u doktora bola a kazal mi 3mesaice merať BT a potom v juni dojst ukazat grafy a v juni zacneme s folikumetriou.tak skus aj ty merat a potom tam nabehnes k nemu aj s grafmi a uvidis co ti povie.neviem kolko mas rokov ake uz by si mala nieco zacat riesit.tolko moja rada
@aluska2999 Kedy chceš ísť k doktorovi? Ja som volala a sestrička ma objednala na 8.marca. Ja som si pre istotu urobila ešte jeden test a aj tam boli kolajnice,tak verím, že ma už nič nemilo neprekvapí.
Tak baby ja zajtra zase odber hcg či to rastie a štvrtok usg tak som netrpezlivá snáď už tam niečo uvidíme,baby držím vám palce nech sú tam čím skôr // u nás je to po roku a pol keď sme to najmenej čakali a veľmi sa tešíme ale aj veľmi bojíme.
@janka7177
@aluska2999
Baby tak zalozte Novembrovky 2016, este by nemala byt ta tema...ja som zalozila tak aprilovky, bohuzial nevydalo, ale zeny tam pisu o sto sest 🙂
@janka7177 tak v stredu na dalsi tyzden 🙂
@reni1512 akurat tam chcem buduci tyzden ist dakujem
@mima177 ja som bola uz v oktobri mala som take tusenie :(
Ahojte baby, tak ako som mala minuly týžden utorok a piatok celkom pekný test, tak dnes som skúsila a tuším stráca na farbe, už tam skoro vôbec nevidno druhu čiarku. Hneď za tým som si urobila aj clearblue a tam bolo +1-2, takze pozitívny. Bolesti žiadne nemám. Mrcha ešte nedošla, ale ani ešte nemala, kedže mávam aj 40DC. Dnes som 37DC a ta skoro neviditeľná druha čiarka ma tak vyplasila, ze som radšej išla k doktorka a ona hovorí, ze neviem Vám tehotenstvo ani vylúčiť, ani potvrdiť, ale sliznicu máte vysoko, takze to môže byt tehu... No neviem, prečo potom slabne ta čiarka? Mám pocit, ze už ani prsia nemám take veľké ako minuly týžden, už ma ani toľko nebolia... Co si o tom myslite? Prikladám dnešnú fotku testu
@lenivica ahoj, sprav si test ešte pozajtra ráno a budeš vidieť...ja som mala pri prvom tehu 3 dni pred ms silnejšiu čiarku ako tú deň pred ms...uvidíš...a sprav si ho hlavne z ranného moču 😉 a prsia ma boleli tiež len pár dní veľmi skoro a potom to prestalo úplne..a bola som tehu..
@moncici67 ajoj som ti to trochu upravovala a myslim ze tam urcite nieco je..no uvidis testuj za dva dni znova 🙂
@veronika1603 dakujem,no skusim v stredu 🙂
Baby myslíte si, že ma doktor pošle medzi dvermi preč, keď za ním dôjdem, že už 6 mesiacov sa nám nedarí, mám 32 rokov, ale stále si zabudnem merať BT ☹ ...no chcela by som od neho nech mi začne robiť folikulometriu... alebo musím mať povinne meranú BT niekoľko mesiacov? Pýtam sa preto, lebo mám dosť nepríjemného doktora 🙂 ...(a nepíšte mi prosím, že ho mám vymeniť, lebo skúšala som, no nik mi nevedel odporučiť dobrého).
@leticia22 tak mu povedz že sa snažite už rok,aby ta neposlal preč.
@leticia22 mne tiez povedal ze najprv merat 3mes.BT a potom mam dojst s grafom.ze si potrebuje overit ci mam ovulku vraj to v tom grafe bude pekne vidiet.a potom budem chodit na folikumetriu.uz tie 3mes.obetujem.a prečo zabudas.ved o 5 odmeras a ked nejdes do prace napises a spis dalej ne?ja to skusim nic zato nedam a budem vediet ci ovula na 100% prebehla.ked ano budeme kukat folikuly a vraj potom ci su priechodne vajecniky ale ze to az po spermiograme...baby a ja tu ms stale nemam.akurat som bola v sprche krcok zavrety pekne nahmatatelny.len hlien na nom.vraj par dni pred ms sa otvara aby krv mohla tadial vytiect...ja som z toho jelen...som zvedava co dorazi a kedy hlavne.naposledy som bola na vyvolavacke ked som mala asi 15-16 rokov...
@butterfly333
@veronika1603
@reni1512
testy si robím, vychádzajú niekedy pozitívne, no aj tak nič. No uvidím pôjdem za ním a dám vedieť. A poviem mu teda že už dlhšie sa nedarí 🙂
@leticia22 aj ja som oklamala ze je uz rok.a rok bude v juni..kludne chod...hod smutnu tvar a neboj povedz ze uz mas aj dost rokov a taak.aj ja som mavala ovu testy pozitiv a nic.

@aluska2999 tak ja pockam este par dni a vyskusam testnut 🙂 Drz sa... 😉