@senselinka od ovuly neviem asi 12-13dni.nerobila.som.testy.iba na13dc bol folikul len 12mm doktor vravel ze ovu asi do tyzdna ze to tazko.do 20dc podla mna bola a dnes 32dc.nikdy sa mi toto nestalo.test pepino 10tkovy.takze asi nic...a bol uplne biely.pozrem ci mam este foto
Skúste cvičiť podľa tejto metódy. Už pomohla mnohým ženám k vytúženému bábätku. Držím Vám palce.
https://www.facebook.com/avivazdravie/photos/pb...
@veronika1603 sa mi toto nezda... 😬
@senselinka noo do riti...si moje telo zo mna srandu vskuse robi.vzdy po ovu bolest prs pred ms total hroza bolest a teraz nic este aj meska.dnes uz druhy den.a test negat..ja.mam teda.smolu
@veronika1603
@leticia22 Tak ako ti radia baby, povedz, že sa snažíte viac ako rok. Ono veľmi záleží od doktora, ako sa k tomu postaví. Ja mám napríklad doktora, ktorý je fakt dobrý, čo sa odbornosti týka, ale má už tak veľmi veľa pacientiek, že ich vybavuje ako na bežiacom páse. A na ovu testy a meranie BT mi povedal, že sú to vyhodené peniaze a strata času. Ale na druhej strane folikulometriu mi neurobil, dal mi hneď duphaston a hotovo. Takže radšj choď, lebo nie je isté, že to začne hned aj riešiť.
@veronika1603 moja iný test nemáš?
@aluska2999 nemam ale ved pepino 10je vraj spolahlivy...bolo tam pisane ze ponorit na 3-5sek kamoska ze co mi sisi to je malo.ja neviem uz
@veronika1603 skus zajtra urobiť ešte iný 🙂
@aluska2999 nemam a rano o 5 vstavam do prace...este pockam..tebe gratulujem drz sa
@veronika1603 je fakt, ze mna pepino nikdy nesklamal... Drzim palce, nech to je predsalen tehu 😘💜✊
@veronika1603 no ako, nieco nove?
@senselinka nic.moja.ms nedosla.toto sa mi nestalo aj 13rokov.minimalne..cakam.do.piatka potom v pondelok pojdem na vyvolavacku ked aj v piatok bude test biely.den pred ms teplota 36,5 dnes 36,8.ale asi to nehra rolu ked si nemeriam zatial pravidelne..aspon budem rano do piatka merat ci sa drzi...drz palce este nestracam nadej
@veronika1603 moja to sa stalo aj mne vždy cyklus presne 30dni a raz mi prišla ms až na 35DC a to sa mi nikdy nestalo neviem prečo ms meškala.Tak držím ti palce.
@butterfly333 no ved preto radsej cakam do piatku uz netestujem.ja som mala tento mesiac ovu urcite az okolo 18-19dc..mozno sa mi to cele posunie ja neviem uz.ale nemam.ani pocit na ms.ani tehu pocity.akurat ma trocha svrbia bradavky ale inak vobec nic.
@veronika1603 moja možno to bude tehu ved uvidíš no škoda že nemeriaš BT,
@tinka881 no tento mesiac tomu nedávam nádeje, lebo ked som bola na kontrole taak povedal že to nevyzerá dobre s vajíčkami.. lebo som brala len jednu tab.clostylu... 🙂 takže december bude náš 🙂 muž má tento rok 30 by okrúhliatiny spolu oslavovali 🙂
a normálne pôjdeš aj na kotnrolu na 14 deň jo?
@veronika1603 možno bola ovu ešte neskôr napríklad ja som mala až 25DC a preto je na testovanie ešte priskoro,11DPO test nič neukázal až 14DPO,tak držím palce,stres tiež môže robiť svoje a rozhádzať cyklus. 🙂
@patris11 no ja som mala.posledny sex 19dc.uz den predtym.som.bola bez hlienu a potom sme nemali kedy.uz aj tak bolo toho dost.a stres mam v praci stale aj choroba ma.kolkokrat skolila a nikdy nemeskala.ale zas vsetko moze byt prvy krat.vcerajsi biely test ma sklamal.

@veronika1603 zlatik, a fakt bol test uplne biely??? Robila si 10tkovy? Od ovulky si kolko?