icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

nera123
1. mar 2016

@adria88 no ja som bola teraz u doktorky na preventívke a na krv, lebo mám problémy so žlčníkom a s trávením..mala by som volať na výsledky ešte teraz po pol druhej, tak možno sa dozviem už dnes..lebo z krvi mi to možno povie...a možno mi nepovie a potom budem testovať až v sobotu ráno..

adria88
1. mar 2016

@nera123 oki, tak daj potom vedieť, čo ti povedala Dr... a aj ja testnem v sobotu alebo možno až v nedeľu ráno, to budem 16-17 DPO... to by už mohlo byť niečo vidieť na teste, ak by to vyšlo, či?

nera123
1. mar 2016

@adria88 podľa mňa určite, pri prvom tehu som si robila test 4 dni pred ms a vyšiel mi pozitívny, aj keď slabučko, ale vyšiel..ja by som mala byť v sobotu 13 DPO, ale aj tak testnem tak skôr..už nevydržím 🙂 a možno mi teraz doktorka povie, že nič..a budem mať po nervozite 🙂

adria88
1. mar 2016

@nera123 juj, no neviem sa dočkať 😅 a možno bude predsa len belota bez 2. čiaročky... ale tak hádam sa zadarilo a aj tebe 🙂

nera123
1. mar 2016

@adria88 no takže výsledky budem mať až zajtra, lebo že dnes som ich už neskôr odovzdala.. bože také nervy mám už na prasknutie 🙂

adria88
1. mar 2016

@nera123 hej, to ti verím, je to na zbláznenie to naťahovanie a čakanie... tak ale nádej tam stále ešte je a možno doktorka nič nepovie a cez víkend budú krásne // 🙂

nera123
1. mar 2016

@adria88 možno a možno budeme dve 🙂 ..jedno veľké možno :D ale kým je možno, dovtedy je krásna nádej..

mima177
1. mar 2016

@veronika1603 Vdaka baby. Mam 28 v maji. Do maja sa urcite nakopnem k Dr. Tu BT by som si aj merala, ked najdem super rychly teplomer, lebo ja vas obdivujem, ale mna taketo veci znervoznuju, otravuju a obmedzuju...zvlast, ked nie som doma. Ale tak asi co neurobime pre mimino.
@reni1512
@janka7177
@stanuska777

veronika1603
1. mar 2016

@senselinka
@patris11
@butterfly333 babenky je utorok 19:00 premna dost netradičné ze pijem dve decka cervenho vinka a uvidim co spravi...bud..alebo

butterfly333
1. mar 2016

@veronika1603 a testík nič

veronika1603
1. mar 2016

@mima177 ja som tiez doteraz nemerala.mam zacat po ms...ked mi to kázal doktor tak to je take ine.predsa by som tam.nemohla dojjst v juni ze nemam graf ze som sa nato vyprdla...by ma zvozil...musim to skúsiť.niekto nato nadava a niekto ospevuje.mne mera teplomer do 20-30sekund.takze to ma neobmädzuje...vypnem a spim.dalej.to som len teraz cez vikend len tak skusala

veronika1603
1. mar 2016

@butterfly333 nie.nechcem uz jednu ciarku.radsej nech to zistim ze dojde ms.cakam do.piatku.potom.testnem.mozno

mima177
1. mar 2016

@stanuska777 Inac, odkedy sa snazime, tak mam aj ja same zdravotne problemy. Zapaly priedusiek, pluc, prinosovych dutin, mocovych ciest...minuly mesiac mi uz aj extrahovali osmicky a este idem dalsie dve...a pred snazenim som mala aj myom...ja si myslim, ze chyba je vo mne, lebo ja pred kazdou MS spinim a straasne ma bolia prsia, co sa mi nestavalo, ked som mala cyklus v poriadku. Ale lekar mu v lete vravel, ze to je normalne. A tiez mam obavy, ze nebudem maminou, ale nechcem sa nad tym ani zamyslat ani pohravat sa s tou myslienkou. Ja som uz v detstve vyhladavala deti, starala sa o nich, aj pracujem s nimi.... Deti su radost. A verim, ze pozitivne myslenie robi vela. Tak ver aj ty. Urcite sa nam to podari a potom si budeme vymienat mamickovske skusenosti.

mima177
1. mar 2016

@veronika1603 A kde si kupila? To je nejaky speci teplomer? Tak keby mi povedal Dr., uz aj ja by som do toho isla. A mozno aj bez neho sa uz na to dam.

veronika1603
1. mar 2016

@mima177 ked tam dojdes uz s 3mesacnym grafom to bude len vyhoda.mne napr.povedal ze nechce aby sme hned presli na hormony clostik a dusphaston ci co to je ze zbytocne sa kvoli tomu tvoria cysty ...ja neviem ale pocuvam ho a pripada mi to logicke.ved uz 3mes ma nezabiju.a teplomer mam normálny digitalny microlife sa vola.ak snim skusam teraz merat len tak...pred.ms.36,5 dnes 35,8 a budem.len tak rano merat ci sa teplota bude drzat.do soboty vratane mam ranne tak.len tak zo zvedavosti...a mne aj doktor hovoril ze tie hormony clostik a pod sa davaju na mesiac a dva maju byt pauza...ked nie tie cysty su vraj skoro iste.neviem.mozno nie.ale moj doktor ma.do 50 r a je aj porodnik tak si myslim ze ma toho dost za sebou

blanch12
1. mar 2016

@veronika1603 tak to si ma prekvapila..jaj tak snad to bola posunuta ovulka 😉...a s meranim tej baazalky - na tvojom mieste by som necakala a "tlacila" na doktora, aby ste to hned riesili bez merania...mne dr povedal, ze ak sa tak dlho snazime, tak to proste treba riesit...
dievcata prosim vas, ktore sa v tom vyznate - tento mesiac som prvy raz skusila ovu testy - ktory z nich mam ratat ako 1 dpo ?...dakujeeeeem.. 🙂

kakatulik
1. mar 2016

@blanch12 to sa podla ovu testov velmi neda,ale ten posledny je urcite pozit.,cize ovulka do 12-48 hodin sa dostavi. a az potom sa pocita den po. Presnejsie by to urcilaBT.

mima177
1. mar 2016

11DC je pozitivny a 13 DC moze byt 1 dpo...
@blanch12

veronika1603
1. mar 2016

@blanch12 pozitiv je ten posledny.dnes...takze 1dpo podlana rataj od.3.3...a nechcela som doktora prehovarat.vravel.ze meranim.zistime.co ovu skutocne prebehla.rok co sa snazime bude az v juni tak uz 3mes vydrzim a budem si ista ci ovu prebieha

veronika1603
1. mar 2016

@blanch12 kontrolna ciarka je vedla toho modreho?

blanch12
1. mar 2016

@veronika1603 kontrolna . cize ta ktora ukazuje ovu je ta vedla modreho - ten divny utvar 😀 - nie ta v kruzku...

denidi
1. mar 2016

@blanch12
@veronika1603
@kakatulik baby mne sa zda pozitivny aj ten 10DC ci sa mi to iba zda?

denidi
1. mar 2016

jaj ja som si asi zle precitala,ktora ciarka je testovacia a ktora kontrolna

kakatulik
1. mar 2016

@denidi noo,aj mne sa tak trobu zdalo,ale predsa len tentn bol tmavsi.

kakatulik
1. mar 2016

@denidi revidujem.13DC. cize dnes az zajtra ovu,cize asi toho 3.3.1DPO.

denidi
1. mar 2016

@kakatulik nekukame zle? nechcem to nejak rozmazavat,ale nejde mi to do hlavy,ja som stale na pochybach,tak ma uved do obrazu,ja som totiz teraz dospela k zaveru,ze ta ciarka,co je blizsie k modremu je testovacia a ta v kruzku je kontrolna,hm no v tom pripade by ale mala pravdu asi mima177
ci ?

veronika1603
1. mar 2016

@blanch12 kontrolna je ta ktora sa ukaze prva a testovacia je ovu ne???

denidi
1. mar 2016

sme volake dometene zeny 😀

denidi
1. mar 2016

@veronika1603 ja si myslim,ze kontrolna je ta v kruzku

blanch12
1. mar 2016

hihi zlate ste 🙂...ta ciarka v kruzku je tam stale a ta v tom hranatom utvare - vedla toho modreho je ta, ktora ukazuje ovu a meni intenzitu...najslabsia je 10 dc a 14 dc.. a medzitym tie dni to nedokazem posudit 🙂...ani momentalne neviem co sa presne berie za testovaciu a co za kontrolnu ---len viem ze ta vedla modreho ukazuje ci je alebo nie je ovu..len sa mi zda ze mam tri dni skoro rovnaku farbu na tom, tak preto som sa chcela poradit 😉