Ahojte kočky,dnes som taká smutná,tak moje hcg rastie čo ma teší 65/158/928 dnes som bola na usg doktor videl gestačný vačok ale bol taký pesimista,že to ešte nič neznamená,stále tie jeho výpočty aj keď ja viem presne kedy som otehotnela a mám posunutú ovuláciu,úplne ma znechutil,prvý krát som otehotnela v roku 2013 úplne bez problémov až do 27tt. keď som mala ťažkú preeklamsiu a o maličkú som prišla,odvtedy sa snažíme a doktor zo mňa už neplodnú robil,mala som už vypisane papiere do Caru a čakali sme na 3DC,no MS neprišla a test pozitívny,tak ma kočky dnes ten doktor znechutil,dobre viem aké je to čakať na // a potom tie blbé negatívne reči juj baby držím palce a prajem Vám // a krásne tehulkovanie
s úspešným koncom.
@patris11 vobec ho nepocuvaj co sa tyka jeho pesimizmu.ty si pekne uzivaj tehotenstvo rozpravaj s babatkom a vsetko bude v poriadku hlavne je pozitivne myslenie ze tentokrat to urcite dobre dopadne a hotovo a inak to ani nemoze byt...hcg rastie takze aj tehu spravne postupuje a to je dolezite.prajem stastne tehulkovanie s krásnym koncom.doktori niekedy preháňajú.kasli na nho.je to v poriadku a hotovo....
@patris11 no presne toto mi na tých dr. vadí, nie že by boli trošku prístupnejší a citlivejší, ale berú nás ako jednu z mnohých... chovajú sa nanajvýš odmerane, resp. profesionálne, ale ono by to niekedy chcelo aj milé slovo, ľudský prístup a kus podpory z ich strany... ako by som svojho počula, keď som potratila v piatom mesiaci, tie slová nikdy nezabudnem... no aj také sa stáva, no čo, veď si urobíte ďalšie ☹
Kašli na neho, drž sa a myslí pozitívne, dodávaj fazuľke odvahu, dohováraj jej, len nech sa krásne vyvíja, že na ňu čakáš a tešíš sa 🙂 a hlavne užívaj si tehotenstvo.
@maryennn1 @patris11 presne tak. aj ja keď som prišla o malú v piatom mesiaci tak, to bolo tiež veď to sa stáva a ste mladá ešte budete mať detičiek. som sa cítila ako ... ale vieš oni to berú už z nadhľadom ako rutinu. ale hlavne ty buď v kľude, žiadne tehotenstvo nie je rovnaké a každé bábo je iné. takže treba myslieť pozitívne, s bublinkou sa rozprávať aby si pekne rástla a bolo jej dobre v brušku. držím palce 😀 a užívaj si krásne tehuľkovanie
@veronika1603
@maryennn1 Juj baby ďakujem krásne za podporu,ja som tiež počula tie slová,že bude ďalšie,z duše to neznášam,to ma štve,že chodím k nemu jak na klavír a keď sa to konečne podarí,tak spusti všetky katastrofické scenáre,že hodnoty sú nízke,stále to môže byť mimo maternice a pod.a stačilo aby ma počúval,že ovu bola 25DC a nie 14DC ako si on myslí a potom zle počíta.Ale máte pravdu musím sa pozitívne naladiť.
Obcas sa neviem vynacudovat,ked vystudovany gynekolog tvrdi,ze ovulka musi prist 14 DC.
@kakatulik oni to mozno ani netvrdia.. Len tyzdne tehotenstva sa rataju podla prveho dna poslednej menstruacie... A tento system akoby predpokladal vyvoj podla ovu v 14dc. Presne pre to, ze ovu moze byt skor aj neskor je porod aj tyzden/dva pred/po termine povazovany za normalny.. Len pri tom mnozstve pacientok a faktu, ze vacsina ma ovu okolo 14dc uz rataju akosi automaticky ;)
@nataliuska no dobreee,ale aj tak nemusi strasit zeny😏
@kakatulik
@nataliuska
@kakatulik
@patris11 babenky kamoska mi stale tvrdi ze mozno tam nieco vidi.prosim priblizit a potvrdte mi ze niiic tam neni dakujem
@butterfly333
Žienky už nech je štvrtok ďalší týždeň je mi zleeee chcem vediet ci je vsetko v poriadku
@aluska2999 aj ty sa kukni na ten test ze tam.nic neni?
@veronika1603 mne sa zdá, akoby sa zhora črtala tá druhá čiarka veľmi slabulinko...a máš už tú ms? ak áno, možno si aj bola tehu, ale sa vyplavilo...príroda to zariaďuje niekedy aj tak diskrétne, aby to menej bolelo..
@aluska2999 ako zle??? ktorý si týždeň?
@nera123 dakujem ...ja ked tak kukam na tie testy je to asi aj trocha tah farmacie...mozno niektore testy takto vyzeraju a su ajstak negatívne...laka to cloveka kupit znova a stale to iste.este sa nerozbehla ale dnes je 16dpo takze test by inak vyzeral keby bol pozitiv...myslim ze zajtra sa rozbehne.mne vzdy tak.nikedy aj dva dni potom.som.mala.problem ze ktory den oznacit ako 1dc.vzdy som dala az ked bola krv
@veronika1603 noooo... Ja tam nieco vidim/chcem vidiet, ale je to take zvlastne.. Skus v sobotu, drzim silno presilno palec..
@veronika1603 úprimne moja asi nič ale už teraz si posielam veeela tehu bacilov 😘
@nera123 ešte som nebola u doktora ale asi 4tt plus dačo
@aluska2999 a prečo si písala, že ti je zle?...nebodaj už od žalúdka začína byť?
@veronika1603 ja krútim všelijako monitor, ale nevidím nič... aj keď teda osobne si myslím, že ešte nie je všetko stratené, ja som mala na 17 dpo slabého ducha.... držím palce nech nepríde.
@nera123 áno na zvracanie mi je dnes celý deň 😔
@veronika1603 no ja by som velmo netvrdila ze nic...,ale boli ma cely vecer hlava,tak ...
Baby tak ja som od vcera zacala brat inofolic. Uvidime ci mi pomoze.Zacala som uz 8 kolo tak snad sa to uz podari. 🙂
@aluska2999 noo, tak to môže byť, neboj,...pri druhom tehotenstve ide všetko tak nejak rýchlejšie, bruško vybehne skôr, zle býva možno skôr,..hlavne oddychuj 🙂
@veronika1603 pozerám,pozerám no nič nejako nevidím mne 14DPO ukázalo úplne slabunkú čiaročku môj sa mi smial,že čo tam vidím,ale možno je ešte priskoro,držím palce.
@patris11 uz nic.vcera v sprche uz bola krv a dnes zas len spinenie...sa mi tak pomaly rozbieha.. tak sa pomaly "teším" na meranie BT...🙂
@papulka91 z tohto sa neda nic urcit, musis ho odfotit rovno, nie nakloneny
Takto to moc nieje vidiet na zivo je to ine pekne vidiet tu ciarku preto som to tak zboku odfotila

All baby mávate migrenu po skončení ms?? Ja si to zapisujem do mobilu a zistila som že 5-6Dc po ms mávam migrenu aj dnes už od rana,niekedy mi tak že až vraciam dnes nie ale z čoho to može byt?Pokles nejakeho hormonu??