@papulka91 myslim ze je to duch ako na kazdom desiatom teste aby sme stale kupovali a kupovali a nervacili sa....mala si asi ms ale mozno inu ako vzdy a zle je aj mne hocikedy...skoda to co tam mas.je podla mna len.kanalik.aj tak drzim palce
@papulka91 to je zly test volaky doskrabany nie??
@aluska2999 to ja som doskrabala 😁 lebo moc tomu neverim tak som skumala 😂
Uvidim no v pondelok idem aj tak na sono tak som zvedava teda ze co..moc tomu neverim..snazime sa uz od augusta..bola by som stastna..ale nejak som uz prestala verit..
baby mám takú intímnu otázku. je to už dávno čo sme s mužíčkom spali bez ochrany 😉 no a konečne bol na to čas 😀 ale myslím, že ovu som mala tak cca pondelok alebo utorok. lebo teraz som si nerobila testy tak neviem presne. no a celý deň idem so mna niečo podobné ovulačnému hlienu ale myslím či to nebudú mužovi chlapci 😉 čo myslíte skôr to bude to ako ovu kedže už je piatok ??, či?
@kakatulik tak to by bolo fajn 😉 😉 my sme aj tak chceli tento prvý dátum skúsiť tú jonášovú metodu tak som zvedavá, ešte máme mať tutu mutu dnes a v nedelu 😉 tak som zvedavá, mali sme tam aj čas kedy ale to nám akosi nevychádza. ale bolo by fajn ak by to bola ovu 😀 😀 nenahnevala by som sa
@kakatulik no kedže mám pravdepodobne po ovu tak asi skôr Jonáš ale ja si skôr myslím, že to bude tak ako má lebo. doteraz sme sa po ms snažili ale akosi to mužíčkovi nešlo 😖 a stále sme niečo riešili a mna to štvalo, že je po ovu. a konečne akoby zásah z neba, nikto nás neotravoval, romantika proste super 😀 takže buď to bude jonášov výpočet. osud, príroda to je jedno hlavne nech sa vajko stretlo s kamoškou spermoškou v správny čas a my o 9 mesiacov budem v náručí držať našu žabičku 😀
Tak babenky az.dnes ms v plnom prude...aj s bolestamiiii...tak ideme dalej snad do maja to dame a jed nie aspon do vianoc :-🙂
@veronika1603 drz sa ;)
@veronika1603 jasne😊
@veronika1603 no konečne sa spustila a nenatahuje te,ale neboj do vianoc sa nám to podarííí.
@butterfly333 jako dva dni len hnede.no konecne.nechcela som ist na vyvolavacku...po ms zacinam stou bt.pred ovulaciou by mala klesnut a po ovu stupnut?tebe o kolko stupnov klesna a stupne?
@veronika1603 ja mávam pred ovu 36,5.36,7 po ovu 36,9-37,3 ja už nemeriam ked tak po ovu spravim jedno meranie či ovu bola ale už nemeriam ani ovu testy nerobím,
Ahojte..Baby po akom case zacne ucinkovat inofolic? Ja som ho zacala brat v 5 den cyklu..to zn. 3 den.. Chcem zistit kedy mam ovulaciu.Myslite ze to spozorujem uz o 10 dni..( plus- minus) alebo az o mesiac? dakujem
@kakatulik Ja vobec neviem kedy mam ovulaciu, Nemala som ziaden hlien, bolesti nic..Bola som pri doktorke a ona vravela, ze ano mali ste ovulaciu, ale nic viac mi nepovedala. Robila som si testy, ale nic mi neukazali, Teplotu si merat, to sa mi nechce.Jedine coho sa bojim, ze mi ten inofolic rozhadze cyklus..

@papulka91 skus znovu urobit v pondelok. Nieco tam vidim, ale v pondelok budes mat istotu. Ak si tehu, musi zosilniet. Drzim palce