icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

july_pk
4. mar 2016

@papulka91 skus znovu urobit v pondelok. Nieco tam vidim, ale v pondelok budes mat istotu. Ak si tehu, musi zosilniet. Drzim palce

veronika1603
4. mar 2016

@papulka91 myslim ze je to duch ako na kazdom desiatom teste aby sme stale kupovali a kupovali a nervacili sa....mala si asi ms ale mozno inu ako vzdy a zle je aj mne hocikedy...skoda to co tam mas.je podla mna len.kanalik.aj tak drzim palce

aluska2999
4. mar 2016

@papulka91 to je zly test volaky doskrabany nie??

papulka91
4. mar 2016

@aluska2999 to ja som doskrabala 😁 lebo moc tomu neverim tak som skumala 😂

papulka91
4. mar 2016

Uvidim no v pondelok idem aj tak na sono tak som zvedava teda ze co..moc tomu neverim..snazime sa uz od augusta..bola by som stastna..ale nejak som uz prestala verit..

renimac
4. mar 2016

@papulka91 mne to pride ako kanalik ☹

matilda72
4. mar 2016

baby mám takú intímnu otázku. je to už dávno čo sme s mužíčkom spali bez ochrany 😉 no a konečne bol na to čas 😀 ale myslím, že ovu som mala tak cca pondelok alebo utorok. lebo teraz som si nerobila testy tak neviem presne. no a celý deň idem so mna niečo podobné ovulačnému hlienu ale myslím či to nebudú mužovi chlapci 😉 čo myslíte skôr to bude to ako ovu kedže už je piatok ??, či?

renimac
4. mar 2016

@matilda72 to bude hlien, teda ak ste mali keksik pondelok a utorok, a nie vcera vecer 😉

matilda72
4. mar 2016

@renimac to bolo včera večer 😀 takže asi viem, čo to je ale aj ma to potešilo, že by to bola ovulka 😀 😀 a ktohovie možno sa niečo chytí 😉

renimac
4. mar 2016

@matilda72 moze to byt jedno ale aj druhe 😉 tak nech sa aspon jedna uchyti 😉

matilda72
4. mar 2016

@renimac to by bolo fajn ale nie som si istá kedže to bol už 18DC a ja mám ovu tak cca 16DC ale čo niekedy aj motyka vystrelí 😉

renimac
4. mar 2016

@matilda72 one never knows 😉

kakatulik
4. mar 2016

@matilda72 ovulka mohla byt posunuta,ale ono to bude kombinacia zvysku ejakuatu,vzrusenia a mozno aj tej ovulky.😀

matilda72
4. mar 2016

@kakatulik tak to by bolo fajn 😉 😉 my sme aj tak chceli tento prvý dátum skúsiť tú jonášovú metodu tak som zvedavá, ešte máme mať tutu mutu dnes a v nedelu 😉 tak som zvedavá, mali sme tam aj čas kedy ale to nám akosi nevychádza. ale bolo by fajn ak by to bola ovu 😀 😀 nenahnevala by som sa

kakatulik
4. mar 2016

@matilda72 nooo ale keby to nahodou vyslo,tak ako by si vela,ze kto mal pravdu. Pan Jonas,al.priroda?

matilda72
4. mar 2016

@kakatulik no kedže mám pravdepodobne po ovu tak asi skôr Jonáš ale ja si skôr myslím, že to bude tak ako má lebo. doteraz sme sa po ms snažili ale akosi to mužíčkovi nešlo 😖 a stále sme niečo riešili a mna to štvalo, že je po ovu. a konečne akoby zásah z neba, nikto nás neotravoval, romantika proste super 😀 takže buď to bude jonášov výpočet. osud, príroda to je jedno hlavne nech sa vajko stretlo s kamoškou spermoškou v správny čas a my o 9 mesiacov budem v náručí držať našu žabičku 😀

kakatulik
4. mar 2016

@matilda72 jasne,mne len tie Jonasove vypocty stale vrtaju hlavou,ze ako je to mozne ak..g

matilda72
4. mar 2016

@kakatulik ved aj mne 😀 tak uvidíme ale ktohovie ak sa to podarí, či to bude v nedelu alebo to čo bolo včera 😀

veronika1603
5. mar 2016

Tak babenky az.dnes ms v plnom prude...aj s bolestamiiii...tak ideme dalej snad do maja to dame a jed nie aspon do vianoc :-🙂

nataliuska
5. mar 2016

@veronika1603 drz sa ;)

kakatulik
5. mar 2016

@veronika1603 jasne😊

butterfly333
5. mar 2016

@veronika1603 no konečne sa spustila a nenatahuje te,ale neboj do vianoc sa nám to podarííí.

veronika1603
5. mar 2016

@butterfly333 jako dva dni len hnede.no konecne.nechcela som ist na vyvolavacku...po ms zacinam stou bt.pred ovulaciou by mala klesnut a po ovu stupnut?tebe o kolko stupnov klesna a stupne?

butterfly333
5. mar 2016

@veronika1603 ja mávam pred ovu 36,5.36,7 po ovu 36,9-37,3 ja už nemeriam ked tak po ovu spravim jedno meranie či ovu bola ale už nemeriam ani ovu testy nerobím,

lanci23
5. mar 2016

Ahojte..Baby po akom case zacne ucinkovat inofolic? Ja som ho zacala brat v 5 den cyklu..to zn. 3 den.. Chcem zistit kedy mam ovulaciu.Myslite ze to spozorujem uz o 10 dni..( plus- minus) alebo az o mesiac? dakujem

kakatulik
5. mar 2016

@lanci23 toto je velmi individualne. Bez neho si eovulovala?

lanci23
5. mar 2016

@kakatulik Ja vobec neviem kedy mam ovulaciu, Nemala som ziaden hlien, bolesti nic..Bola som pri doktorke a ona vravela, ze ano mali ste ovulaciu, ale nic viac mi nepovedala. Robila som si testy, ale nic mi neukazali, Teplotu si merat, to sa mi nechce.Jedine coho sa bojim, ze mi ten inofolic rozhadze cyklus..

kakatulik
5. mar 2016

@lanci23 skus si robit ovu teste tak od 9DC,ale s tou BT by to bolo istejsie.

nera123
5. mar 2016

@adria88 ahoj, tak ako, skúšala si? ja som nevydržala a testovala som včera..11 DPO, al nič, biely ako sneh...ešte skúsim zajtra ráno 13DPO a keď nič, tak budem čakať už len na pani červenú 🙂

adria88
5. mar 2016

@nera123 ahoj, neskúšala, nechávam to na zajtra ráno... budem 17 DPO a ak nič, tak tiež si počkám ešte do stredy a potom znova testnem... mám 32-35 dňové cykly... strašne sa mi hlava točí v poslednom čase + iné príznaky, ale môže to byť aj PMS, tak uvidíme 🙂