icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
7. mar 2016

@malinka2020 o už to je vyše rok a pol sme obaja v poriadku ms pravidelna ovu tiež HP v poriadku mm spermio na výbornu.

malinka2020
7. mar 2016

@butterfly333 to je zvlastne dufam ze to u mna nebude tak dlho trvat a skusas si tie ovulacne testy po cely rok kazdy mesiac ? ono sa hovori ked to clovek uz neocakava vtedy to pride ale viem ze sa na to neda nemysliet ked je tuzba po babatku velka u mna je to tiez tak

butterfly333
7. mar 2016

@malinka2020 ja som si robila ovu vyše roka aj bt merala vždy mi ovu ukazalo aj na folikulometrii som bola ovu cítim tak ja už neviem prečo sa nedarí asi to bude len stres a chce to zmenu prostredia,Tak verím že sa to podarí.

aluska2999
7. mar 2016

@butterfly333 psychika 🙂

aluska2999
7. mar 2016

Ahojte žienky mam ešte 5sáčkov inofolicu a trochu vitamínu E darujem to snazilke s tehu bacilikmi za poštovné len ak dáka chce stačí napísať 🙂 nechcem to vyhadzovať do koša 🙂

kakatulik
7. mar 2016

@aluska2999 to mozes v prvom trimestri pokojne douzivat.Hlavne ten Inofolic a Vitamin E ti tiez neuskodi.

aluska2999
7. mar 2016

@kakatulik už užívam čistú listovku nakoľko z inofolicu som mala bolesti ako dozrievali vajíčka preto nechcem 🙂 štvrtok idem za doktorom som zvedava mala by som byť 5tt +2

kakatulik
7. mar 2016

Neviem od koho,ale dostala som dalsie srdiecko 🙂 ...dakujem veeelmi pekne 🙂 🙂 🙂

veronika1603
7. mar 2016

@kakatulik jedno odomna...ved ty vies....aj ja som dostala tak dakujem ...mozno tebe.dnes uz ms slaba tak cez vikend opat zaciname a od zajtra začnem s tou bazalnou...

nikusik0107
7. mar 2016

hojte babenky mam otazocku...ms prisla v sobotu..nebola ani silna ani slaba brucho bolelo ako stale...noo v nedelu uz bola taka slabunka.. a dnes tiez uz iba trosicku...v nedelu bola taka aku mamvam na 4-5 den...neviete cim by to mohlo byt...ps . snazime sa o babo...hm?

kakatulik
7. mar 2016

@veronika1603 dakujem 😉 ...tak do vikendu dufam pride co ma prist. 🙂

aluska2999
7. mar 2016

@kakatulik
@veronika1603 dúfam že som vás potešila žienky 🙂

veronika1603
7. mar 2016

@aluska2999 jasneeee dakujeeeeemmmm

kakatulik
7. mar 2016

@aluska2999 ooo,vdakaaa.A ty sa drz a priebezne informuj.
Tvoj chlap to uz vie?

aluska2999
7. mar 2016

@kakatulik
@veronika1603 vo štvrtok myslíte na mňa ideme k doktorovi a v piatok na štítnu do lubochne samozrejme napíšem vám 🙂

renimac
7. mar 2016

@malinka2020 my sme sa takto snazili 27 mesiacov, ovu vzdy potvrdena a vyslo to az na 28x. Ale aj rychlo skoncilo...

renimac
7. mar 2016

@aluska2999 psychika moze a nemusi byt dovod, su aj ine priciny, a nemusia byt zrovna zdravotne 😉.

malinka2020
7. mar 2016

@aluska2999 ja som bola v lubochni na stitnu je to tam v pohode skvely pristup krasna nova nemocnica drzim palce 🙂

malinka2020
7. mar 2016

@renimac ach to mi je luto a preco to skoncilo mala si nejake zdravotne problemy alebo to nieje zistene ? dufam ze mne sa take nieco nestane nemozem na to ani mysliet

nera123
7. mar 2016

@renimac ano, rozhodla som sa, že nechcem len sedieť doma a čakať, či to vyšlo nevyšlo...môže to takto trvať dlhšie, tak radšej pôjdem do práce, ak sa pošťastí, a po 3-4 mesiacoch sa začneme snažiť.. a budem mať normálne nárok aj na materskú.. zajtra mám pohovor, 22. 2.kolo na ďalší, tak uvidíme 🙂 a neboj, aj ty určite začneš mať chuť po nejakej dobe zase riešiť bábo, chce to len svoj čas.. držím ti palce na to 2.kolo...aj sa môžem spýtať v akom odvetví pracuješ?

renimac
7. mar 2016

@nera123 dakujem, si zlata 🙂. Pracujem v HR, vacsinou na strane pohovorujuceho 😉. Budem ti drzat palce 🙂.

renimac
7. mar 2016

@malinka2020 bolo to mimomaternicove ☹ Nemysli na to a cim menej vies, tym lepsie pre Teba 😉. Sladka nevedomost.

renimac
7. mar 2016

@nera123 a ty do akej oblasti planujes ist, resp. pracujes? 😉

mima177
7. mar 2016

Ahojte. Ovu test je dnes ukazkovy. 12DC. 🙂)) Je niektora so mnou na tom rovnako?

aluska2999
7. mar 2016

@malinka2020 ja tam chodím stále už pri prvom tehu takže druhé musí byť pod kontrolou

reni1512
8. mar 2016

AHOJTE ... som tu znova, prisla som sa vykecat, mozno to nikto necita, ale tak nemam komu :-/
Myslela som, ze je mrcha tu, spinila som (pravdep.cysta co ma tak bolela), no zatial neprislo nic prevratne, prsia ma tak bolia, ze neviem chodit, zvacsene bradavky, proste hruza, palenie, krize ma bolia, podbrusko uplne tlaky mam v nom :-/ obcas nejaky hnedy vytok. Som uz aj chora, rano som vstala bolo mi tak zle, ze som skoro odpadla. Zajtra idem na krv, pretoze tehu testy biele ako sneh (mam tie z ebay, tak neviem :-/ a ovulacny ma slabu druhu ciarku. Strasne sa bojim ze je to mimomaternicove, hrozne :-/ ja som taky strachopud po tom vsetkom uz... Tak sa snad coskoro ozvem, uvidime co nas caka ☹

renimac
8. mar 2016

@reni1512 drzim ti palce a daj vediet, ako si dopadla 🙂.

tinka881
autor
8. mar 2016

@reni1512 drzim ti palce, neboj sa, nebude to mimomaternicove. Kolko dni ti meska? Pri mimomaternicovom by si mala // ciarky

denidi
8. mar 2016

@reni1512 drzim palceky,nech to dobre dopadne

reni1512
8. mar 2016

@renimac vdakaa!!! urcite dam
@tinka881 dnes som mala dostat mrchu, zajtra uvidim co sa dozviem, nechcem uz ani testy kupovat, kopec penazi a najlepsie je aj tak ist za lekarom ☹