@reni1512 Jaj moja držím palce, ak si mala dnes dostať a špiníš, tak možno sa MS rozbieha... a možno to naozaj bude tehu, ktovie, každopádne drž sa a nemysli hneď na najhoršie, pri mimomaternicovom by to test ukázal dve paličky... neboj nič... dobre bude... daj vedieť potom čo sa dozvieš u dr.
@butterfly333 jeeej, krásne 🙂 aj tebe veľa šťastíčka a nech sa už zadarí babatko 😉
@adria88 Dakujem podobne aj vám prajem aby sa vám zadarilo. 🙂
Jaj dievcata, ja cakam do pondelka ci pride mrcha alebo nie...uz vidim ako budem cely tyzden trpnut...sa snazim byt kludna,....ale som taakaa nervozna 🙂
@reni1512 Ahoj...Inac, to, co opisujes, je u mna uz vyse roka normalne. Pred MS je mi na zvracanie, nic mi nechuti, mam zavraty, chvilu spinim, chvilu nie...raz za cas aj cerstva krv...tak sa mi jednoducho rozbehuje. Dlhe roky sim nic take nepoznala. Tak sa neplas zbytocne. Lekar ma uistival, ze vela zien ma takyto rozbeh MS...rozbeh trva 2-5 dni. Nestresuj sa zbytocne.
Babenky uzivala ste niktora kvapky gynex na otehotnenie??silno nad tym uvazujem.mate niekto skusenosti???
@butterfly333 si zlatá...milé to je, ďakujem 🙂
@nera123 ja som bola dnes na kontrole a doktor bol spokojny s hojenim po operacii, aj vo vnutri, tak hned ze sa mame snazit po prvej menstruacii. No ja som na neho vyplasena ako zmoknute kura kukala, ze "ja sa bojim" 🙂. V piatok mam 2.kolo, tak uvidime. Celkom sa na to namotavam. Lepsie ako cakat doma na zazrak 😉.
@maryennn1 ja neviem moja ci mam ist...dohodnuta som so sestrickou...ale fakt neviem co robit...vobec nekrvacam, len ked sa utriem a brucho ma neboli ani nahodou ako pred MS..tak divne mi je, zaludok mam ako na vode..Plan je asi taky ze rano idem kupit iny test, ked bude pozit.idem, ked nebude pockam este
@veronika1603 Ja som ho začala užívať a neviem, či to bolo ním alebo aj v kombinácii s Inofolicom, konecne som mala ovulku. Myslím, že neuškodį, tak skús
Baby cvičíte? Ja chodím do posilky a začala som aj na jumping a veľa krát ma napadne, či to nevadí, teda hlavne po ovulácii.
@salmas no skusim..co uz...ja necvicim a hanba mi mala by som.myslim.ze to nevadi ked to nejak.neprehanas.ved po ovu troska zvolni
@butterfly333 ajoj som ta nasla na jednom fore o gynexe ze si ho uzivala a teda nic??
@veronika1603 moja ja som gynex užívala 2 flaštičky mne nepomohli,no tebe možno pomožu,
@salmas aj ja cvičím je to v pohode.
Ahojte...mrcha je tu :-/ ...no nic snad nabuduce 😀

@denidi dakujem pekne!