@blanch12 tak to mi je luto že nič ale neboj tuto to už dáme určite. 😀 😀 😀
@kakatulik jeeee ty máš aku peknu fotečku. 😉
@butterfly333 hehe dajujem...autoportret zo septembra.Mala som pocit,ze ked uze sa tu bavime o takých intímnostiach,tak sa mozeme akoze vidiet 😉
Tak dnesna folikulometria dopadla dobre, hlavny folik 17mm, mensi 15, sliznica 7. Pozajtra mi pichnu pregnyl a 1.1. sa mame snazit 🙂 tfuj tfuj, drzim sebe aj vam palce ;)
@scarlett111 Budeme silno držať palce 😉
@scarlett111 juchuuu,super,tak ako na novy rok,tak po cely rok,urcite to vyjde 😉 tfuj tfuj
@michhaela Dakujeem :*
@denidi Dakujem :* Aj mna to napadlo 🙂
@scarlett111 no supeeeer...takze aj dvojky mozu z toho byt 😉
@scarlett111 ja beriem tiež clostil no dnes som volala gyn že sa obj na folik no nejak mi to nikto neberie asi neordinuje no budem skušat,lebo mam ist na folik a tiež sa spýtam na ten preglyn,to dava vždy či to zaleží od niečoho??
@kakatulik Ako hovorim, radsej dvojky ako ziadne, ale keby som si mohla vybrat, tak 3 deticky ale po 1 🙂
@butterfly333 no pregnyl sa tusim nemusi pichat vzdy,ale opytaj sa ho,ked uz tam budes 🙂 ked ti kazal prist na folikometriu,musis sa aj objednat?
@scarlett111 no ved nechajme sa prekvapit.Inak ja som dvojca dvojvajecne a moja mama vzdy tvrdila,ze bolo sice s nami fyzicky viac prace,ale mentalne sme boli na rovnakej urovni,cize to bolo fajn. 🙂
@butterfly333 Moj ma tiez dovolenku, ale podarilo sa mi vybavit po znamosti. A pregnyl sa dava, ked folik zdravo rastie, teda asi 1,5-2 mm za den a picha sa, ked ma od 18-21 mm. On vlastne vsetky tie ovulacne procesy maximalizuje, zrychly sa dozretie a zabezpeci, aby foliky praskli. Pri clostile to zvyknu davat, pre istotu.
@kakatulik jej, a ty to vnimas ako? Bolo super mat tak isto staru sestru/brata?
@scarlett111 mam sestru .Jasne,ale dnes si rozumieme lepsie ako kedykolvek pred tym.My sme kompet rozdielni ludia...na zakladnej skole sme ani spolu nesedeli,ani sme sa rovnako neobliekali(az na male vynimky) a na strednu sme isli kazda inde,ale rozumeli sme si dobre.Ale zvlastne je, ze aj napriek tomu,ze sme dvojvajecne,tak sme boli tak zvlastne prepojene.Ked moja sestra odpovedala povedzme z dejepisu,tak som sa vypytala na WC,lebo by som nebola zniesla,keby nieco nevedela 😀 ...aj keby to v konecnom efekte nic neovplyvnilo.....a okrem toho ona sa vzdy ucila lepsie ako ja.Bola vytrvalejsia.... 😀
@denidi ano musim sa obj.na folik
@scarlett111 tak sa skusim na to spytat.aj ja za ten preglyn plati?

@kakatulik
@evittam presne tak :D áno máme termín od marca či od 14.2.2016 myslím, že sa tak vyjadril. skôr ani náhodou, proste nevie pochopiť, že ja som nemala problém s donosením dieťatka ale bolo tam niečo iné, a nikdy sa nedozvieme čo to bolo, pretože to bol pravdepodobne vírus a to len pravdepodobne. ale bez chlapa sa asi dalšieho tehu nedočkám :D :D