icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik
@evittam presne tak :D áno máme termín od marca či od 14.2.2016 myslím, že sa tak vyjadril. skôr ani náhodou, proste nevie pochopiť, že ja som nemala problém s donosením dieťatka ale bolo tam niečo iné, a nikdy sa nedozvieme čo to bolo, pretože to bol pravdepodobne vírus a to len pravdepodobne. ale bez chlapa sa asi dalšieho tehu nedočkám :D :D

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 ,
vie co...ja by som na neho netlacila.Ak chces aby on chcpal teba.skus byt ustretova aj ty k nemu.Mozno sa lady prelomia a ked bude citit ze si uvolnena tak sa uvolni aj on.... 😉
Inak budes iba zbytocne vyostrovat napätie medzi vami.

butterfly333
29. dec 2015

@blanch12 tak to mi je luto že nič ale neboj tuto to už dáme určite. 😀 😀 😀

denidi
29. dec 2015

@matilda72 no nakoniec,ved 14.2 je aky krasny datum,mozno vam Valentinko pozehna babatko 😉 podla mna zbytocne sa tymto ztazujes,len si skodis,trapis sa a naco to je dobre? Ked pride spravna chvila,date fajny sexik a mozno sa mm pozabudne a bude to tam🙂

butterfly333
29. dec 2015

@kakatulik jeeee ty máš aku peknu fotečku. 😉

kakatulik
29. dec 2015

@butterfly333 hehe dajujem...autoportret zo septembra.Mala som pocit,ze ked uze sa tu bavime o takých intímnostiach,tak sa mozeme akoze vidiet 😉

denidi
29. dec 2015

@kakatulik neuveris prave som sa fotila 😀 😀 😀 len mi to akosi neslo pridat

denidi
29. dec 2015

@kakatulik juuuj krasna

kakatulik
29. dec 2015

Ale dievcataaaaa....musim sa cervenat 😀
@dendi,ani mne to hned neslo,ale to musis na tej väcsej vpravo najskôr upravit. 🙂

scarlett111
29. dec 2015

Tak dnesna folikulometria dopadla dobre, hlavny folik 17mm, mensi 15, sliznica 7. Pozajtra mi pichnu pregnyl a 1.1. sa mame snazit 🙂 tfuj tfuj, drzim sebe aj vam palce ;)

michhaela
29. dec 2015

@scarlett111 Budeme silno držať palce 😉

denidi
29. dec 2015

@scarlett111 juchuuu,super,tak ako na novy rok,tak po cely rok,urcite to vyjde 😉 tfuj tfuj

scarlett111
29. dec 2015

@michhaela Dakujeem :*

scarlett111
29. dec 2015

@denidi Dakujem :* Aj mna to napadlo 🙂

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ahaaaa tak sa podarilo 🙂 ....fesulik 😀

kakatulik
29. dec 2015

@scarlett111 no supeeeer...takze aj dvojky mozu z toho byt 😉

butterfly333
29. dec 2015

@scarlett111 ja beriem tiež clostil no dnes som volala gyn že sa obj na folik no nejak mi to nikto neberie asi neordinuje no budem skušat,lebo mam ist na folik a tiež sa spýtam na ten preglyn,to dava vždy či to zaleží od niečoho??

denidi
29. dec 2015

@kakatulik jj podarilo,ani neviem ako 😀 ja som taka hanblivka,ale 😉 🙂 ved nech sa teda vidime

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ale nooo,nas sa hanbit nemusis 😉

denidi
29. dec 2015

@kakatulik nie,nie,citim sa tu skvelo babulky,ako doma 😀

scarlett111
29. dec 2015

@kakatulik Ako hovorim, radsej dvojky ako ziadne, ale keby som si mohla vybrat, tak 3 deticky ale po 1 🙂

denidi
29. dec 2015

@butterfly333 no pregnyl sa tusim nemusi pichat vzdy,ale opytaj sa ho,ked uz tam budes 🙂 ked ti kazal prist na folikometriu,musis sa aj objednat?

kakatulik
29. dec 2015

@scarlett111 no ved nechajme sa prekvapit.Inak ja som dvojca dvojvajecne a moja mama vzdy tvrdila,ze bolo sice s nami fyzicky viac prace,ale mentalne sme boli na rovnakej urovni,cize to bolo fajn. 🙂

scarlett111
29. dec 2015

@butterfly333 Moj ma tiez dovolenku, ale podarilo sa mi vybavit po znamosti. A pregnyl sa dava, ked folik zdravo rastie, teda asi 1,5-2 mm za den a picha sa, ked ma od 18-21 mm. On vlastne vsetky tie ovulacne procesy maximalizuje, zrychly sa dozretie a zabezpeci, aby foliky praskli. Pri clostile to zvyknu davat, pre istotu.

scarlett111
29. dec 2015

@kakatulik jej, a ty to vnimas ako? Bolo super mat tak isto staru sestru/brata?

kakatulik
29. dec 2015

@scarlett111 mam sestru .Jasne,ale dnes si rozumieme lepsie ako kedykolvek pred tym.My sme kompet rozdielni ludia...na zakladnej skole sme ani spolu nesedeli,ani sme sa rovnako neobliekali(az na male vynimky) a na strednu sme isli kazda inde,ale rozumeli sme si dobre.Ale zvlastne je, ze aj napriek tomu,ze sme dvojvajecne,tak sme boli tak zvlastne prepojene.Ked moja sestra odpovedala povedzme z dejepisu,tak som sa vypytala na WC,lebo by som nebola zniesla,keby nieco nevedela 😀 ...aj keby to v konecnom efekte nic neovplyvnilo.....a okrem toho ona sa vzdy ucila lepsie ako ja.Bola vytrvalejsia.... 😀

butterfly333
29. dec 2015

@denidi ano musim sa obj.na folik

butterfly333
29. dec 2015

@scarlett111 tak sa skusim na to spytat.aj ja za ten preglyn plati?

denidi
29. dec 2015

@kakatulik vzdy ma uchvacovalo,ako vedia byt dvojicky prepojene,to puto,co jedna k druhej maju,musi byt uzasne 🙂 takze mas trosku predpoklad,ze by si aj t mohla mat dvojicky 😉

kakatulik
29. dec 2015

@denidi ...trosku asi ano,lebo aj stara mama so starym otcom boli z dvojiciek...cize ob generaciu,ale moja mamina mala tiez podobne ovulacne "dvojvajecnikove "pocity ako ja.Aj sa na nu viac podobam ako sestra,ktorej sa to nepodarilo,ale ma dve deti a jedno v nebicku 🙂