@denidi Moja krásne si to napísala máš pravdu verím že sa tento rok dočkáme.
@butterfly333 🙂 🙂 🙂 aj ja tomu verim,velmi 😉
@butterfly333 mojo ty si uz aj bt merala tak ovulka asi prebieha jak ma.muz v poriadku tak by sa coskoro malo zadarit.ja neviem ake vyšetrenia sa robia.mne len doktor povedal ze ked dojdem s grafom a bude ovu jak ma byt tak mm potom na spermiogram a ked.aj on v poriadku tak potom na laparku ci su vajcovody priechodne...ale ze to az v krajnom pripade vraj je to bolestive potom ten prefuk.on furt ze.uz jedno.dieta mame tak by problem nemal byt.aj ja mam cyto ok..konecne...bo som v roku 2012bola na konizacii a furt mi ta cyto skakala..hpv virus...hnusny...skoda.ze.ti nezabral ten gynex.pisu ze pomaha aj psychike ze ked zena moc tuzi po babatku tak to trocha pomaha odputat mysel od toho chcenia co ja moc potrebujem..davam šancu tomu gynexu.a velku..ked nezabere v juni budem od.doktora ziadat vsetky vysledky a nijak ma neodbije...
@veronika1603 uvidime čo bude ďalej moja som na vazkach
@veronika1603 aj ja rozmýšlam nad tou laparkou neviem či sa nato gyn spýtat,no gynex som brala 2 flaštičky no mne nezabral teraz beriem femikvapky tie som už min rok brala no zatial nič ja už neviem,.už ani bt nemeriam ovu testy nerobím tak sex približne cez plodne obdobie dnes som 16Dc už by malabyt ovu no zatial neviem či bola lebo cez ovu mám vždy od kedy sa snažíme tak mávam to ovu špinenie no tento cyklus som zatial nemala tak neviem no čo bude,čo dalej robit 😕 😕 😕
@butterfly333 ved podla mna pockaj este jeden dva cykly a potom sa chod nato spytat.na tu laparku..mozno je ozaj problem len tam a mozno len psychika zohrava svoju rolu..je to tazke nemyslieť a nesnazit sa..no musim to skusit vypustit aj ja z hlavy..drzim palceky moja
baby tak nam sa to snad podarilo . vcera rano som si robila test a bol negativny . poobede tam bol mini dusik ktory sa nedal zachytit ani na foto - odisli sme k svokrovom a ked sme sa vratili na tom teste boli pekne 2 //. tak som si spravila dalsi test teraz rano ale inej znacky a je tam dusik ale myslim ze sa bude dat zachytit na foto. pridam ju sem neskor zle sa mi to foti pod lampou . drzte palce nech nam dusik silnie a potom vam vsetkym poslem milion tehu bacilkov 🙂
Ahojte Babenky 🙂 Tak zachvíľku idem na odber krvi po 2IUI
O 14:00 nečo sem napisem ako som dopadla 🙂 Držte Palce 🙂 ❤️
@sanny19931 ahoj.velmi ti drzim palceky 🙂
@malinka2020 ja tam nieco viim,kt. dc si?
@tinka881 a ten vcera mi vysiel pekne pozitivny . nerozumiem tomu . ja som teraz 12 DPO a ovulaciu som mala 6DC hned po ms
@malinka2020 aj ja vidím držím palce moja
@malinka2020 aj ja vidim pekneho dusika..prajem aby silnel.no netestuj kazdy den teraz skus az pozajtra aby hcg rastlo a bola si si ista 🙂
@tinka881 Ďakujem
@malinka2020 tak nech len silnie 😉
babky zabky neviete prosim o niekom kto predava lacnejsie tehotenske testy ?
@malinka2020 korytnacka 1981 má aj ine baby su tu.
@butterfly333 dakujem mas s nou skusenosti ? uz som jej napisala 🙂 kedze mam este cas minimalne 2tyzdne aby som isla k dr. tak co mi ine ostava ako testovat ci ciarky silneju
@malinka2020 ja si od nej objednavam a spokojnost 🙂
@malinka2020 ano ja kupujem len od nej, 🙂 🙂
@kakatulik no ved na to sa spolieham 😀 to by bolo fajn ak by to vyšlo podľa jonáša tak je to cca len 7-8 dní od počatia takže nádej je tu stále 😀 😀 ale som taká nedočkavá že až 😀 😀 to je nevýhoda skorého testovanie. som si povedala, že budem testovať len ked my to bude meškať viac ako týždeň a už som to nevydržala 😀 😀 ach jáj

@veronika1603 ,kazdu z nas urcite z casu na cas zachvati uplna bezmocnost a beznadej,ze sa nemozme posunut blizsie k nasej tuzbe mat dietatko,mam pocit,ze som koli tomu uz tisickrat padla na dno svoich sil a moznosti,ale sme raz zeny a vzdy sa zdvihneme a ideme dalej,preco? pretoze verime,ze raz sa sen kazdej jednej z nas stane skutocnostou 😉