icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
14. mar 2016

@matilda72 a tak ak ti to testovanie robi dobre...no ved testuj.Vysledok bude koniec koncov aj tak rovnaky 🙂
...ale to by teda bolo skvelleeee...to by som tomu Jonasovi zacala verit asi aj ja a od maja skusime asi podla neho iba,aby som si bola ista.Tam mi to vychadza daleko po normalnej ovulke. 🙂

pristavkn
14. mar 2016

Dobrý deň, milé dievčatá, ženy - snažilky
obdivujem Vašu vytrvalosť a snahu dosiahnuť v živote ženy to najkrajšie - byť matkou.
Naozaj sa tu vytvorila veľmi nápomocná, priateľská skupinka ľudí, ktorí asi naozaj úprimne držia palce ktorejkoľvek, keď sa je podarí dosiahnuť svoj vytúžený cieľ.
Niektoré toho už preskákali všeličo, vyskúšali s väčším - menším výsledkom. Síce som už o tejto metóde písala, ale ma napadlo niečo iné.
Nechcete sa zoznámiť aj osobne? Nemali by ste chuť zúčastniť sa na jednom úžasnom kurze o metóde AVIVA - ktorá už dopomohla k vytúženému bábätku mnohým ženám vo svete ale už aj na Slovensku?
Ak je medzi Vami niektorá s organizačným duchom, mohla by to zorganizovať - najlepšie niekde
v strede republiky, lebo vidím, že ste zo všetkých končatín krajiny. Podmienky by som Vám zabezpečila. Alebo by sme mohli kurz organizovať my - na mieste by ste sa dohodli Vy. Alebo možno zaujímavejší nápad. Spojiť príjemné s užitočným a organizovať víkendový pobyt pobyt napríklad vo wellnese s tým, že by jeden deň bol Kurz AVIVY a ak by ste mali záujem zabezpečili by sme aj dalšie zaujímavé aktiviny. Možno spolu aj s partnermi. Čo poviete, kto by mal záujem zúčastniť sa takého podujatia? Som presvedčená, že nejedna by sa našla v tejto metóde.
Ak chcete vedieť viac o tejto metóde, alebo o mestách kde bude v najbližšej dobe kurz, kliknite na FB AVIVA zdravie. Ak Vás to zaujme ozvite sa mi, rada Vás dám dokopy aj osobne 🙂

korytnacka1981
14. mar 2016

@matilda72 tehu testik?

matilda72
14. mar 2016

@kakatulik no niežeby mi robilo testovanie dobre ale bola som zvedavá 😀 no ja viem, že som začala skoro už som sa ukludnila počkám a uvidíme 😉 😉 ale bolo by to fajn ak by to vyšlo 😀

matilda72
14. mar 2016

@korytnacka1981 ale negatívny 😀 biely, biely biely 😀 no ale nádej umiera posledná 😉

scarlett111
14. mar 2016

Ahojte spoluznazilky moje. Neprispievala som asi 2 mesiace, potrebovala som sa odreagovat. Dnes 11x2 DC :( Manzel spermiogram super, ja s Clostilom ukazkovo ovulujem. Teraz mi zistili aj mierne zvysene TSH, tak uzivat Euthyrox. Len co ma znepokojuje, ze zajtra zacnem uz 5.cyklus s Clostilom. Uzivali ste ho niektora takto dlho? Dr.povedal, ze ked dobre reagujem, necha mi ho az kym nebudem tehotna. (Na 1 mesiac sme vysadili a nepacili sa mu foliky). Takze uzivam Euthyrox, Clostil, Femibion, pijem alchemilku a tento cyklus pridavam Gynex a cistu vceliu matersku kasicku v ampulkach. Ani neviem, ci sa to vsetko spolu moze...ale tak hop alebo trop.
Drzim nam vsetkym palce, nech mame vianocne babatka ;)

kachita
14. mar 2016

Dobrý deň, dievčatá, dnes je prvý deň, čo mi menštruácia mešká. Test si ešte nerobím, nechcem si ani robiť nádeje, bola som teraz chorá, mala som virózu a beriem to tak, že sa mi asi posunula. Ak nepríde do konca týždňa, vtedy si urobím test. Dovtedy len pohodička a snažiť sa na to nemyslieť.

majka_kr
14. mar 2016

@kachita aj ja som dnes mala dostat a zatial nic. Odvahu zatial nemam,lebo velmi tomu neverim. Drzim palce tebe :*

matilda72
14. mar 2016

@kachita tento plán som mala aj ja 😀 ale zvedavosť bola silnejšia ale aj tak mi to bolo na nič 😉 neviem prečo som sa nechal takto uniesť. ked som bola prvý krát tehu tak som testovala prvý krát po siedmych dnoch meškania. už aj ja ak bude meškať tak najskôr si robím test vpiatok skôr už nie 😀 😀

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 ja som tiez brala clostil dali mi ho v car a mala som ho 4 cykly.Ale citala som ze po 3 cykloch sa ma urobit pauza a moj doktor mi ked som chcela este jeden cyklus skusit povedal ze to uz nemam brat.Tak neviem

scarlett111
14. mar 2016

@zuzka2208 A ako si nakoniec dopadla? Ovulujes aj bez neho? Alebo ti dal nejaku nahradu? Ja som mala po 3 cykloch 1 cyklus pauzu...

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 Vykaslala som sa na hormonalne tabletky prestala som pocuvat doktorov 😀 napisala som Jonasovi a zacala som pit alchemilku uzivat gynex a matersku kasicku 🙂 a teraz krvacam po 29 dnoch a aj ovulka bola 😉 takze sa tesim a verim ze to pojde aj bez chemie 😀

scarlett111
14. mar 2016

@zuzka2208 Takze naraz pijes alchemilku aj gynex aj matersku kasicku? Lebo aj ja, ale nevdela som, ci sa to moze 🙂

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 gynex s alchemilkou sa odporuca a materska kasicka su viacmenej vitaminy takze nemyslim ze by sa to nemohlo kombinovať teda aspon dufam 😀

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 a ty mas problem s pravidelnym cyklom?

scarlett111
14. mar 2016

@zuzka2208 Nie, ja mam s Clostilom viacmenej pravidelny, 28-31 dnovy. Mne zatial zistili len, ze bez Clostilu bud vobec, alebo len sem tam ovulujem, to je vsetko. Ale aj ked som teraz ovulovala 5 mesiacov po sebe, tak nic. Tak neviem teda....

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 a bez clostilu si na tom ako? lebo s clostilom som mala pravidelny aj ja 😊a tiez som neovulovala ale mi zistili vysoky prolaktin a ten zabranuje ovulacii tak uz by to malo byt ok a buduci tyzden idem na laparku tak verim ze to uz potom pojde ako po masle 😀 😀 😀

scarlett111
14. mar 2016

@zuzka2208 Tak teda drzim palce. A kym mi nasadili Clostil, tak to bola katastrofa. 2 roky po vysadeni HAK a menzes bol aj raz za 4 mesiace, neskor sa to upravilo nal kazdych 40-50 dni. Az po Clostile mam 28-30 dnove cykly.

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 no ja som bola na tom podobne po vysadeni HAK 35-50 dnove cykly a k tomu aj ten prolaktin tak som isla do lubochne a dali mi tabletky na ten prolaktin 😊 k tomu tiez beriem euthyrox uz par rokov 😵 ale citim ze sa mi uz vracia moj povodny cyklus 😀 daj si zistit prolaktin on zvykne vyskocit po uzivani HAK.Keby som vedela ake je to svinstvo tak to nikdy neberiem len to vam nikto nepovie 😕

kachita
14. mar 2016

@majka_kr
@matilda72 tak si drzme palce, ja nic ine necitim, ziadnu zmenu, takze neviem. Nechcem nad tym rozmyslat, dufam, ze sa mi navali prace ako dnes, nebudem mat cas rozmyslat.

tinka881
autor
14. mar 2016

Baby, kt.beriete clostil, na kt.DC mavate ovulku? Tento mesiac ho beriem prvykrat,dnes som 13DC a na teste je slabucky duch.

zuzka2208
14. mar 2016

@tinka881 mne s clostilom dozrievali vajka az na 14-15 den a potom pichali pregnyl takze to bolo planovane.A clostil sa berie aj bez toho ze by pichli pregnyl aby praskli vajicko? Mam doma este jedno balenie tak by som to mozno este skusila ak by moje telo strajkovalo 😂

scarlett111
14. mar 2016

@tinka881 Od kt. dna cyklu beries? Od 3. - 7.? Ja beriem tak, a prve 3 cykly som mala na 16-17 DC a posledne 2 som mala na 14 DC.

butterfly333
14. mar 2016

@tinka881 ja ked som ho brala prvý krat tak ovu som mala na 20Dc ana druhý krat na 16Dc,

butterfly333
14. mar 2016

@zuzka2208 mne pregnyl nedal gyn. 😒

zuzka2208
14. mar 2016

@butterfly333 a brala si clostil 3-7 dc a potom ste skusali?pytam sa preto lebo mne vzdy pichali pregnyl ale to asi preto aby to bolo presne nacasovane😊

scarlett111
14. mar 2016

Mne prve 2 cykly tiez nepichol, ze rastu mi sice foliky ale ten nalez nie je taky pekny, aby mi pichol aj pregnyl. Neviem, dost tomuto nerozumiem, ale uz mi pichaju. Vtedy musi byt ten styk planovany a je tam vacsia sanca. Ale teda u mna nezabera 😀

zuzka2208
14. mar 2016

@scarlett111 ani nam to nepomohlo 😳

katy2210
14. mar 2016

ahojte zienky, uz dlhsie vas sledujem ale az teraz som sa zaregistrovala lebo potrebujem radu..vidim, ze sa vyznate v ovulacii a chcem sa spytat, uz dlho je to u mna takto: mam par dni plodny hlien, natahovaci bielkovy a potom ked sa zmeni na kremovy, v ten den ma boli vajecnik a myslim si ze prave vtedy mam ovu...ale posledne tri mesiace potom po tejto ovulacnej bolesti ma na dalsi den skoro az do MS boli pravy vajecnik, picha ma v nom a niekedy to az tak pali :( je to v poriadku? doktor mi na to nepovedal nic...zacali sme sa snazit od noveho roka a toto sa deje...mavate to niektora? citala som ze to moze byt sposobene funkciou zlteho telieska a velkou produkciou progesteronu a ze to moze sposobovat bolest...viete nieco o tom? dakujem vam 🙂

kikushaa
14. mar 2016

pridavam sa k vam, som zvedava kedy sa zadari 😀