icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

scarlett111
14. mar 2016

@zuzka2208 A ty ked si bravala Euthyrox aj Clostil, tak obe si si dala rano naraz? Lebo obe sa maju papat rano nalacno

kakatulik
14. mar 2016

@katy2210 aj ja to mavam presne tak ako ty,len ja ten pravy vajecnik citim viac menej stale...tiez neviem cim to moze byt.Niekedy ked sa uvolni vajicko tak sa snim vyleje do brusnej dutiny aj tekutina,ktora tiez moze sosobit bolesti,ale toto je iba moj dohad. 🙂

scarlett111
14. mar 2016

@katy2210 Ja to mavam tiez, odkedy sa sledujem 🙂 Ked sme sa este nesnazili, nic take som si nevsimla 🙂

lenkastar
14. mar 2016

Ahojte.tak od dnes skusam inofolic.ma stym niekto skusenost? Som zvedava ci to pomoze 😊

elliottka
15. mar 2016

Baby moje, maj sa nam blizi. Na zaciatku roka som si myslela, ze o takomto casu tu uz bude kazda druha tehotna, ale ako som sama zistila, nie je to take lahke 😀 Momentalne som 10dpo a cakam na verdikt 🙂

tinka881
autor
15. mar 2016

@scarlett111 ja beriem od 5-9dc,a a 15dc zacinam brat duphaston.

tinka881
autor
15. mar 2016

@zuzka2208 ja som bola na 10dc na folikumetrii a už mal 17mm. Mne nepicha pregnyl, som zvedava kedy bude ovulka a ci vlastne aj bude.

tinka881
autor
15. mar 2016

@butterfly333 až na 20dc? Skusim dnes urobit zas test ci silnie ciarka. Ale ja už musim na 15dc brat duphaston,tak snad mi nezabrzdi ovulku,ale moj gyn hovoril,ze to s tymi liekmi nema nic spolocne.

tinka881
autor
15. mar 2016

@elliottka aj ja som si myslela, ze už budeme viacere tehu,treba verit,ze sa to raz zadari. Drzim ti palceky,kedy budes testovat? Ty ešte mas sancu to stihnut do maja 🙂Ja som dnes 14 dc a cakam kedy bude ovulka,vcera ešte ovu test nebol pozitivny.Ale s priatelom sa snazme obden,tak stale verim,ze raz sa trafime do spravneho dna 🙂

elliottka
15. mar 2016

@tinka881 ak nepride ms skor, tak chcem v sobotu rano, to mam termin. Mne sa tento mesiac posunula ovulka na 16dc, tak cyklus cakam dlhsi. Nechcem skusat skor, lebo minuly cyklus som netrpezlivo skusala od 8dpo a len som duchov vyvolavala, ale bolo to moje prve testovanie v zivote, tak to bola aj zvedavost, neskusenost a vsetko spolu 😉 Ale podla mna na tych testoch cosi bolo, mozno sa proste neudrzalo. Ale moj hovoril, ze tam nic nevidi, tak mozno som len velmi chcela. Drzim palce. 🙂

matilda72
15. mar 2016

@kachita dakujem 😀 mna dnes napadlo, že asi mi to mešká z tej ajurvedskej kávy na hormonálnu rovnováhu 😀 no lebo dnes zatiaľ nič a nemám žiadne príznaky tak tomu tiež nedávam veľkú šancu 🙂

butterfly333
15. mar 2016

@zuzka2208 vieš čo prvý krat som to brala od 5-9Dc som brala a na 16Dc som bola na folik a gyn mi povedal že ovu už asi bola no merala som BT a ovu som mala až na 20DC a mala som dva folik 14mm a 19mm.ten pregnyl mi nedali a ten druhy cyklus som to brala od 3-7DC ovu bola na16DC na folik som nebola ,ale aj tak ničz toho avraj ten clostil vysušuje tak ho neberiem aj tak sami zda že nemám ten natahovací hlien,ja už neviem skušam už všeličo na ten hlien a nič.ako vlhka som cez plodne ale ten natahovaci som akosi nespozorovala.

butterfly333
15. mar 2016

@tinka881 ano až na 20dc a vždymi chodila ovu na 15-16Dc a dnes 18Dc a ovu som ešte nemala.snad bude, 🙂 a berieš clostil od 5-9Dc??tak som aj ja brala aovu bola až na 20Dc a ked som další cyklus brala od 3-7Dc tak ovu bola na 16DC.

zuzka2208
15. mar 2016

@scarlett111 ano vsetko som si davala hned rano 😊

katy2210
15. mar 2016

@kakatulik @scarlett111 dakujem vam za odpoved ono kym to boli v ten den, co sa akoze uvolnuje vajicko, to chapem, ale potom ked to boli a pali a picha aj viacej dni po tom, vazne az do MS, to uz sa mi nepozdava...som rozmyslala, ci to nemoze byt aj nejaky chronicky slepak alebo co :D a ja tiez vitim vzdy len pravy vajecnik, lavy ani neviem ci funguje...ale tak prehliadky su ok, tak snad hej 🙂 ale kazdy mesiac citim len pravy...

zuzka2208
15. mar 2016

@lenkastar ja som brala inofolic asi rok poctivo 😊 len ja som mala vysoky prolaktin tak mne nepomohol a je strasne drahy tak ta alchemilka je mi lepsia 😊

zuzka2208
15. mar 2016

@butterfly333 ja som nikdy nemala hlien az teraz prvy krat ako mi Jonas naordinoval alchemilku a teda bol riadny 😀

butterfly333
15. mar 2016

@zuzka2208 alchcemilku som pila asi rok ja neviem bud som ho nespozorovala alebo ani nemám,no som si povedala dam tomu čas tento rok a potom sauž na snaženie vykašlem teda ak sa nám tento rok nezadarí už to nechám tak.

tinka881
autor
15. mar 2016

@butterfly333 ja beriem od 5-9dc,a na 15dc mam brat duphaston.Som zvedava.Už nech je poobedie nech testujem.

tinka881
autor
15. mar 2016

@sanny19931 ahoj,ako si dopadla?

scarlett111
15. mar 2016

@katy2210 Ja ovulujem skoro vzdy len z praveho. Lavy mam uplne lenivy, takze mna tiez len pravy boli 🙂

sanny19931
15. mar 2016

@tinka881 Ahoj. Pisala som sem len to tu nejako nevidím ze nevyšlo :( negatívne :( Ale idem ďalej ! Buď pojdem ešte na 3 IUI a potom to neham zatial na prírodu dokim staviame dom alebo to neham teraz tak a ked dostávame pôjdeme ďalej to riešiť ak sa zatial nezadari. Nehala som rozhodnite na mužovi

tinka881
autor
15. mar 2016

@sanny19931 to mi je luto. Ale ako pises, ked dostavate dom,mozno aj stres opadne a ani nebudes vediet ako a zadari sa vam.

zuzka2208
15. mar 2016

no baby mame to tazke a to som si vzdy myslela ze otehotniet je ta najjednoduchsia vec na svete 😵 aka som bola naivna 😀 ja sa tesim na laparku a som naladena pozitivne , ale keby som bola mladsia tak sa na to vykaslem a necham tomu volny priebeh no len roky utekaju tak sa musim snazit a urobit vsetko preto aby to raz vyslo 😉

kachita
15. mar 2016

@matilda72 Ja dnes stale nic, ale boli ma podbrusko, teda asi predsa len ta mrcha pride.

butterfly333
15. mar 2016

@zuzka2208 ak sa smiem spýtat prečo ideš na laparo?

zuzka2208
15. mar 2016

este sa chcem opytat ako je to s tym hlienom ? ked vyjde tak vlastne uvolnuje cestu spermiam aby oplodnili vajicko cize nastava ovulacia?alebo ovulka je skor? nemeriam si bazalnu teplotu lebo ma to dost stresuje tak aspon takto by som chcela vediet ,lebo zatial je to pre mna asi najkomplikovanejsia vec na svete 😀 😀 😀

katy2210
15. mar 2016

@scarlett111 tak som rada ze niesom sama 🙂 presne tak isto aj u mna

katy2210
15. mar 2016

@zuzka2208 ja som citala, ze pldny hlien je pred ovulaciou a az potom ked skonci tak nastane ovulacia-teda uvolnenie vajicka...a u mna to tak aj sedi, ze hned po tom plodnom hliene ked sa skonci na dalsi den ma picha tak specialne vo vajecniku a to viem ze uz ide prasknut az to zrazu pominie-ta bolest a to asi prebehla ovu...ale nie som si tym ista, mozno sa mylim 🙂 ak hej opravte ma, tiez ma to zaujima 😀

matilda72
15. mar 2016

@kachita ani ja stále čakám a čakám 😀 no mna nebolí nič. ale to nemusí byť zlé znamenia, ja ked som bola prvý krát tehu tak ma bolo brucho a prsia a tiež som si myslela, že ms sa robehne a nerozbehla sa 😀